Денят на Влюбените наближава - СВИЩОВлийче мама обожава!

• 27 097
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
kragovrat ще попитам. Имам познати с много хубава квартира до колежа, но мисля че цената е малко по-висока. Като имам резултат ще ти пратя лс  Peace

Миме поне са само 100лв. Не че са малко, но като чувам други как се оплакват за повече  Tired

# 601
  • Провинция
kragovrat ще попитам. Имам познати с много хубава квартира до колежа, но мисля че цената е малко по-висока. Като имам резултат ще ти пратя лс  Peace

Малко ми е далеко,но в краен случей,може да ида и по-далеч от Академията!(Зимата ми е голям проблем, не за друго)

# 602
  • Под гъбата
Руми, ти ме изненадваш с тази информация #Crazy.Аз доста разпитвах дали на някого му се е случвало в скоро време подобно нещо и не намерих такива хора. По картата ми нямаше активност от началото на декември месец,а тогава пазарувах в един немски сайт и няколко дни се опитвах да платя с нея, но не ставаше. Накрая ми прие плащането като довнесох малка сума. Не вярвам да е станало от там защото картата е точена в България, Търново.

# 603
# 604
  Миме честита ти рожденничка!! Да ви е жива и здрава,засмяна,отлична ученичка!!  newsm59 newsm59 newsm59

# 605
Къде се губите? newsm78
Ние вчера ходихме при свекито, ама детето продължава да реве от нея и набързо се прибрахме.Вчера и дадох Нурофен, за да се успокои и да поспи.
Днес нищо и няма.Grinning

# 606
здр

миме да ти е жива и здрава щерката много да те радва....да бъде най-лъчезарното и мило дете!!!!!!!!!111
алех дано ви няма нищо и да уе било нещо моментно....
    ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ЧЕ ОТ ВЧЕРА СЪМ ВЕЧЕ ДИПЛОМИРН МАГИСТЪР Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile..............
чета ви редовно  да знаете,но активността не е голяма хич Cry Cry

хубав ден ви желая ако има желаещи за разходки тези д ни да се разберем са се видим.....

# 607
Честито, Танче! 
Да ти носи късмет и престижна работа! newsm51

# 608
Здравейте момичета  bouquet!
Ние сме добре, уж!
Малкия днес го закарах в нашите, а аз се прибрах, за да почистя малко.Нещо обаче не ми се почва и седнах пак пред компа Grinning.
Танче, честито  bouquet!Дано наистина ти носи само успехи в кариерата Hug!
Ставам, че все трябва да я почна Sick.

# 609
Пак поводи съм пропуснала. Честито и от мен. Само хубави неща да се случват   bouquet

Пекна слънце и изчезнахте, никакви не пишете  Mr. Green Наталче, как си. Малко остана още.

# 610
Мише, къде е магазина  Rolling Eyes

# 611
здравейте

наистина времето се оправи и никой няма,не че като беше студено  бяхме активни ама сега пък хептем........
Руми ще видиш малко по нагоре се е преместила до Жокера...........и е станало много хубаво вътре едно червено такова свежо на мен ми допдна......
Има ли мами желаещи да излизаме на разходки,или всички сте на работа???????????Какво стана много не пишат вече къде са,как я карат............
Ако има желаещи за разходки нека пишат.........

# 612
  • Провинция
Искам да подсетя за квартирата:
Момичета,извинявате,че нахълтам в темата ви,но ми трябва помощ!
Студентка съм във вашия град-редовна форма.Търся си квартира,по възможност гарсионера или боксионера.Без хазай,за 2 момичета(непушачки,не сме шумни и не правим разни купони),с прилични условия и някъде около Академията и центъра.Ориентировъчна цена - до 70лв на човек.(Искам само да кажа,че в момента съм на такъв наем и имам всички удобства,за това мисля,че има и други наемодатели,които предлагат добри условия на прилични цени).Ако някой може да ми помогне-нека ми пише на ЛС!
Благодаря предварително!

И да попитам за козметичен салон,който се намира някаъде "Зад голямото левче,близо до икономическия,по една уличка е"-това е обяснението,коео ми дадоха.Интересува ме за кола-маска.........-цената там е 8лв.Козметичката била млада,около 30 годишна+/-.Ако може някой да ми даде име и предложеие за име на салона.

# 613
  • Под гъбата
Студентка съм във вашия град-редовна форма.Търся си квартира,по възможност гарсионера или боксионера.Без хазай,за 2 момичета(непушачки,не сме шумни и не правим разни купони),с прилични условия и някъде около Академията и центъра.Ориентировъчна цена - до 70лв на човек.(Искам само да кажа,че в момента съм на такъв наем и имам всички удобства,за това мисля,че има и други наемодатели,които предлагат добри условия на прилични цени).Ако някой може да ми помогне-нека ми пише на ЛС!
Благодаря предварително!

И да попитам за козметичен салон,който се намира някаъде "Зад голямото левче,близо до икономическия,по една уличка е"-това е обяснението,коео ми дадоха.Интересува ме за кола-маска.........-цената там е 8лв.Козметичката била млада,около 30 годишна+/-.Ако може някой да ми даде име и предложение за име на салона.
Божеее, аз в този град ли живея не знам! newsm78 EmbarassedНито за квартири съм чувала,нито пък за този  козметичен салон въпреки че скоро минавах пеш по тази улица.

# 614
  • Провинция
Благодаря предварително!

И да попитам за козметичен салон,който се намира някаъде "Зад голямото левче,близо до икономическия,по една уличка е"-това е обяснението,коео ми дадоха.Интересува ме за кола-маска.........-цената там е 8лв.Козметичката била млада,около 30 годишна+/-.Ако може някой да ми даде име и предложение за име на салона.
Божеее, аз в този град ли живея не знам! newsm78 EmbarassedНито за квартири съм чувала,нито пък за този  козметичен салон въпреки че скоро минавах пеш по тази улица.

Извинявам се упътването към въпросния салон,но цитирах това,което ми обясниха на мен

Общи условия

Активация на акаунт