Денят на Влюбените наближава - СВИЩОВлийче мама обожава!

• 27 097
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, колко записали се има за срещата? Grinning А решихте ли къде ще бъде? Много искам малко да разпусна обаче от два дни съм толкова зле здравословно и още се колебая Embarassed

Миме, ние не се записваме, ами направо отиваме  Mr. Green
Mr. Green
така си е !И пак беше много забавно! Peace Hug

# 661
ехооооооо
как мина срещата?Събрахте си ли мили момичета?Е ако искате разказвайте.......А бях дошла нямаше да питам сега Heart Eyes Heart Eyes,но уви по натам евентуално....
Аз пък ходих на кафе с Диди  през деня малко на бързо но важното е че се видяхме и Дона Мария и Дая се видяха.ЛБеше ни много хубаво и забавно,макара че си бяхме само ние.........Ако има други желаещи за дневи срещи  насреща съм и готова за подвизи.....
хубав ден и приятни почивни дни момичета

# 662
ЕХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КОЛКО МНОГО СТЕ ИЗПИСАЛИ НЕ МОГА ДА ВИ ПРОЧЕТА,ТУК  Е ПЪЛНА ПУСТОШ СЯКАШ ВСИЧКИ ИЗБЯГАХА НА НЯКЪДЕ.........КАКВО СТАВА КЪДЕ ОТИДОХТЕ МОМИЧЕТА............

# 663
 Peace Е аз съм тук!  Party
Времето е супер  и ходихме на разходка днес ,а и в новата сладкарница в града.На Виви много и хареса-има детски кът там!От сега да кажа -не правя реклама!
Ние изкарахме Варицела с 3 пъпки и малко Т!Но важното ,че вече ни отмина! Flutter Сега вие се похвалете нещо!
Поздрави и да слушкате децата! Hug

# 664
Сега вие се похвалете нещо!

Веднага! Имам нова кола  Flutter    Joy

За сладкарничката не се и съмнявам, нали Нинка я прави. При първа възможност ще се посети  Laughing
Браво за варицелата, леко сте се разминали  Hug
Обаждайте се за дневни кафенца. Тогава по мога  Peace

пп: малка почерпка по случая

# 665
 Е Руми това е страхотно-ЧЕСТИТО-да си я караш безпроблемно и безаварийно Peace
   Аз няма какво да се похваля,чакам  atwork Mr. Green

# 666
 Hug eeeeeeeeeeeeee Руми,честита ти Количка!Пожелавам ти беэаварийно каране!  bouquet
Ще ти се обадя да пием кафенце,че се забрайхме!Аз мога от 12 до 1 часа-тогава ми е почивката. Peace
Натали, Hug Hug Hug Hug и аз чакам с теб! Hug Hug Hug  ylinfant

# 667
охооооооооо тук има движдение

Руми честито за колата да си я караш със здраве и безаварийни.......

Нати колко остана???????Как я караш иначе?

Ще посетим и ние сладкарницата,хем е до нас а още не съм ходила да я разгледам хубаво.....
Мамчета я кажете, от къде сте поръчвали торти за рождените дин на децата и къде ви харесват най-много.Аз чувам отзиви много за новата сладкарница че там били хубави но не съм купувало до сега.....

# 668
  Здравейте!!
    Танче аз почти винаги съм поръчвала от Нина на Трети март,а и сладкарницата е нейна.Много ми харесват тортите й.И ние мислим да посетим сладкарницата.
  Иначе аз съм долу горе добре-тази седмица понеже мъжо е дежурен ми е поръчал само да седя и да стискам Mr. GreenСлед 3 май може да раждам Laughing
  Танче ти с една зелена количка ли си newsm78На два пъти виждам едно момиче което ми прилича на теб със зелена количка ,но като не съм сигурна не смея да се обадя ooooh!
   Явор нещо се опитва да има хрема ще видим до къде ще го докараме.Иначе и той изкара варицела с 10 пъпки слава богу мина много леко и даже ние разбрахме почти на края че е с шарка EmbarassedНай се уплаших за мен да не лепна,че не съм карала нито един вид ама засега се държа и не ловя Crazyдано да имам природен имунитет.
  Айде слънчев ден  Hug

# 669
ЗДР

Нати да със зелена количка на Бертони съм,обаждай се като ме видиш,аз не съм виждала твоя снимка и си нямам на идея как изглеждаш.Обади се като ме видиш следващия път,ще се радвам да се запозная с още някой.......
Стискай тогава до 3 май щом трябва,дано всичко бъде ок.

# 670
О, Танче... виждам от лентичката, че скоро ще черпите!
При нас нищо интересно. Новото е, че Ванката е със счупена ръка. В час по физическо. И естествено не е имало учител в часа. Какво да си мисля - не знам. Не че с нещо можеше да го предотврати, но все пак той е човека, който носи отговорност. А го няма!??! Не знам кой дава правото на учителите по физкултура да събират по 2 и 3 класа заедно и да си "бият камшика"?!? Извинете за израза! Но не може така! Направо нямам думи да изкажа възмущението си!

Нати, чакаме хубави новини! Аз лично ще се ослушвам баба Янка да почерпи  Rolling Eyes!

# 671
  • Под гъбата
Привет и от нас! Диди, вече е време да спреш да се изненадваш на такива недомислици. Калоян точно така си счупи и той ръката в час по физическо и пак без присъствието на учител. Мога само да те посъветвам ако имате застраховка да си я осребриш и да се надяваш всичко да е наместено добре.
Другото с което искам да се похваля е първото пеене на сцена от снощи на Димана. Училището им имаха празник и тя участва с песен. Как беше толкова спокойна и пред толкова много хора на сцената в читаллището още и се чудя.Най важното е че успя! Laughing

# 672
   Браво на Димана!!! Да покорява все по големи сцени Peace

# 673
здр

ще черпя Диди ще черпя тя момата расте Grinning Grinning Grinning

Браво на Диманка нека бъде все така талантлива и много да те радва Миме- гордостта на мама Heart Eyes Heart Eyes.

# 674
Браво Миме, да ти е жива и здрава.

Лилито и тя иска да ходи на пеене, та мисля другата седмица да я заведа да я чуе Госпожата  Rolling Eyes

Днес ходихме на разходка, ето малко снимков материал  Laughing

http://www.album.bg/rummi_pl/images/22950031/ 

Общи условия

Активация на акаунт