Денят на Влюбените наближава - СВИЩОВлийче мама обожава!

• 27 097
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!Досега не съм писала но редовно ви чета.Имам нужда от помощта ви-детенце се очертава да е с алергия-моля препоръчайте ми алерголог-педиатър.Ако някой има добро мнение за някой да го препоръча.Благодаря

# 691
Нати, къде си? Колко сте? Simple Smile

Стела, Ралица като беше малка я водих при д-р Краева в Плевен. Тя е педиатър алерголог. Доволна съм от нея, и най-веажното, страшните алергични обриви дето ги получаваше малката вече ги няма.
Ако искаш координати ще проверя дали ги паза и ще ти ги напиша.

# 692
Благодаря ти.Ние нямаме обриви а кихаме и имаме бистра хрема.Ходихме при Панайотова в Плевен но не съм доволна.Колко сте били големи като сте ходили защото разбрах че сме мн малки за тестове.Ние сме почти на 2г.

# 693
 Стела добре дошла PeaceНемога да помогна с мнение по твоя въпрос,но стискам палци да намерите бързо лечение Praynig
   Боги 2 в 1 сме Mr. Green

# 694
Стела, беше малка Ралица когато започнаха алергиите. На 7-8 месеца. Около година или малко по-малко продължи и явно ги израстна. Просто спря да се обрива. Така и не разбрахме от какво беше, но беше тежък случай. За тестове бяхме малки. И вие май сте малки. Доколкото знам след 3 години.

# 695
 newsm30 newsm30 newsm30 newsm30 newsm30  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Имаме ново БЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ във форума!!!!!Нати се сдоби с една малка сладурана!Казва се Таня!Родила си се е в 18 и 40 днес!Била беличка и сладичка!

# 696
Честито на Нати! И аз видях щастливата баба и тя ми каза новината!
Много здрава и щастлива да расте за радост на мама и тати!

# 697

Малеее, чак настръхнах!Честито на Нати!Да са живи и здрави!Ох, нямам думииии, всичко най-хубаво Hug  Hug  Hug!

# 698
Живи е здрави да са. Честито на Нати   bouquet

# 699
  • Под гъбата
Натали, от все сърце и с най добри пожелания честито БЕБЧЕ! Да е много кротко:bouquet: 1cribи усмихнато бебче smile3504
А на всички мами с по едно детенце скоро ново братче или сестриче! Mr. Green

# 700
А ние с по две какво - да спираме ли да се надяваме!?!? Rolling Eyes

Пу-пу! Да почака малко Господ, че с тази палава Дона-Мария не знам как се тича с корем?!? Примерно! Макар, че с тия килограми бях бременна! Sunglasses Rolling Eyes

# 701
здр

НАТИ ЧЕСТИТА ЩЕРКА ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА БЪДЕ МНОГО ПОСЛУШНА.А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И МНОГО ПРЕГРЪДКИ...........МНОГО ХУБАВО ИМЕ Laughing Laughing Wink АДАШКА.....

АЗ съм на враца и затова ме няма никаква нямам време иза компютър тук че сме пълна луница - сестра ми има бебе вече на 1месец и половина и ние с дая направо пълна лудница сме..............иначе сме добре въпреки че времето не е много хубово но ще го преживея някак си..........
\руми ще пусна снимки от рождения ден като се върна в свищов че от тук не мога.........
дано бързо оздравеят всички болни дечица baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

това от нас..........

# 702
Честито на Нати!Да и е жива и здрава и много,много да я радва!

# 703
  • Под гъбата
А ние с по две какво - да спираме ли да се надяваме!?!? Rolling Eyes

Пу-пу! Да почака малко Господ, че с тази палава Дона-Мария не знам как се тича с корем?!? Примерно! Макар, че с тия килограми бях бременна! Sunglasses Rolling Eyes
Не! Диди, смело продължаваме да се надяваме на нови попълнения Winkсамо да отмине кризата и дойдат по добри финансови времена!

# 704
Ееее, ние бяхме по балканите и гледай какво сме изпуснали!
Нати, да ви е жива и здрава малката госпожица, и всички вие покрай нея. Мноооого целувки на теб и беба.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт