Денят на Влюбените наближава - СВИЩОВлийче мама обожава!

• 27 097
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Аз май отдавна не съм се отчитала със снимки...
Който има търпение да разглежда - http://www.album.bg/dididi3833/

# 706
  • Под гъбата
Диди, не е ли вече време да променим в началото на темата новото попълнение в групичката ни? Simple Smile

# 707
Диди, не е ли вече време да променим в началото на темата новото попълнение в групичката ни? Simple Smile
Което ми напомня, че е време някой да се заеме с подготовката на нова тема въобще.
Аз доста дълго "стопанисвах" тази тема. Нека се пробва някой друг. Hug
Там ще се добави новата принцеса при мама Нати!  Peace

# 708
   Здравейте момичета!!!!!!
      Благодаря на всички за поздравите и пожеланията Hug
 От понеделник сме си у дома.Всичко е много хубаво,мило,абе идилия Laughingама защото малката още само спи и яде.Много е кротка пу пу дано да е така и за напред.Явор много й се радва,но и много вика и не разбира да намаля децибелите ooooh!Храним се изкуствено явно моите хранилки са само за украса hahahaАма аз съм свикнала от Явор така,че сега го приемам по леко.Родих бързо и сравнително лесно.Няма да разказвам едва ли Ви се чете за раждане CrazyСамо да кажа,че д-р Маринов много ми помогна,а като се сетя че неисках той да ми се пада.И разбира се свекито която всъщност беше през цялото останало време с мен и една акушерка се моташе.Голяма скука беше в болницата,бях сама през цялото време и всичкото внимание беше за мен Laughing Ами май е това ако някой иска подробноти ще пиша.
  И сега не на последно място- днес 19 май-Яворчо на трииииииииии ша ля ля лииииии  Heart Eyes Почерпете се кай каквото има в хладилника и в бара Mr. Green да сме здрави пък другото ще се нареди.
      Hug

# 709
Браво на Вас. Това да се чува  Hug

newsm59  Много здраве и щастие на големият батко   newsm59

Ние сме болни. Първо се предаде Лилито, после Викито и накрая ми го лепнаха и на мен  Crazy

# 710
Искам снимки на Танчето, моля!:)))
Честит рожден ден на големия батко!Да е жив и здрав, много да гледа бебето и по-малко да вика!Аз лягам, че нещо многоооо ми се спи.
 rummi_pl, много е смотано времето, ако не се разболем всички ще е чудо.

# 711
 Не ми се сърдете но няма да качвам снимки,имам причина и гледам да съм предпазлива Peace
Мише ако искаш пиши ми скайпа си на лични и ще пращам (и други ако искат де Laughing)
 Боги вчера от РД на Явор мога да ти пратя две снимки дето ги е снимала госпожата и я има и Рали,ако искаш дай знак като си на линия в скайпа.
  Таня започна да прави понякога едни 4 часови паузи и нямаме никакви установени часове на хранене ooooh!Ама като спи немога да я събудя,пробвах веднъж ефекта беше нулев и сега я оставям когато се събуди.
  Руми дано се оправите бързо.Оф много се страхувам от тия вируси,имам чувството ,че вирус след вирус следват.Ама немога да оставя Явор у дома, да си ходи на градина пък каквото стане.Господ да ни пази Praynig

# 712
  Честит първи юни дечица!!! Да са ни здрави,весели и игриви децата!!! Hug

# 713
  bigdance2 Честит празник на дечицата   bigdance2

# 714
Честит празник на всички малчугани. Да се здрави и щастливи!   baloni

Честит празник и на майките и татковците, които все още пазят нещо детско в себе си  Hug

# 715
Честит празник и на майките и татковците, които все още пазят нещо детско в себе си  Hug
Например аз Simple Smile))
Честит празник на децата!Нека усмивките им не слизат от лицата, да са здрави и игриви  bouquet!
Вие къде се губите newsm78?Вчера видях Нати с малката Таня.Ама хора, забравила съм, че и аз съм имала такова малко същество.Не помня дори как се държи бебе Embarassed, уажас!

# 716
 Laughing Мише то и аз не помних ама бързо си припомних много неща Mr. Green

# 717
здр
да ви почерпя че днес остарявам с още една годинка

почерпете се за мое здраве........
хубав ден мамчета.......

# 718
Честит рожден ден, Танче!

# 719
  Честито и наздраве!!!! Жива и здрава да си ,да те слушат мъжът и детето Peace

Общи условия