Twilight/Здрач- сагата- тема 19 (за напреднали)

• 34 265
  • 439
  •   1
Отговори
# 75
Тина, така е, но аз нямам против и да не гледам снимки на Роб, само да си изиграе човека ролите добре.  Peace
Мона Лиза, хайде да му предложим бартер, искаш ли? Може би преди това трябва да те прослушаме обаче ставаш ли за заместител на втренчения поглед   Shocked Simple Smile

# 76
Мона Лиза, хайде да му предложим бартер, искаш ли? Може би преди това трябва да те прослушаме обаче ставаш ли за заместител на втренчения поглед   Shocked Simple Smile

не става ...не съм виждала Мона Лиза, но съм сигурна, че понеже е от женски пол, на мен лично няма да ми се подкосят краката, като я видя на големия екран Laughing....не бих дала пари за билетче в киното, сори Sunglasses  мъж трябва да е.. може и без втренчения поглед, може и без да си сваля ризата- да има някаква мистика, да ти е интесно да идеш да го гледаш пак

# 77
Не, не може да е друг. Кастинга е идеален. Не мога да си представя други актьори за тези роли. Харесвам всеки един от тях. Няма по- подходяща Бела от Кристен, няма по-подходящ Едуард от Роб ... същото е и за другите актьори.

# 78
Не, не може да е друг. Кастинга е идеален. Не мога да си представя други актьори за тези роли. Харесвам всеки един от тях. Няма по- подходяща Бела от Кристен, няма по-подходящ Едуард от Роб ... същото е и за другите актьори.

Да и аз съм на същото мнение !  Peace

Мона лиза бюлетина е страхотен и много благодаря за поздрава !   bouquet Hug

# 79
Любимата ми книга е Зазоряване - .... Сега, след като съм я минала вече поне 3-4 пъти, все бързо прелитам през първата част спойлер! със ... и острова и нямам търпение да дойде 2-рата част, за да започне екшъна.край

моля?!? спойлер Зазоряване прелиташ през откъса за остров Есме, щото нямаш търпение за сцените с боя???... хм, за първи път чувам такова признание.... аз острова още не мога да го напълня със съдържание- тази част винаги ще ми е интересна, колкото и пъти да я препрочитам,   защото нещо липсва...доста липсва... а боя с Волтурите- ами че там пък нищо интересно... край на спойлера

Мона Лиза, мерси за бюлетина   bouquet

Спойлер Зазоряване!!! Трудно изтърпявам първата част от книгата, например смятам времето, отделено на before колата, за пълна загуба на време. Сватбата също ми е досадна, прекалено много Алис, предполагам. А Джейк пък беше истинска drama queen. Колкото до острова - наистина, за мен са много по-страстни и интересни любовните сцени от Затъмнение, макар и неконсумирани, отколкото преживяванията им от острова. Там, освен това, много ме издразни Едуард, как провали прекрасната сутрин на Бела след първата брачна нощ. Сега като препрочитам, т.е. преслушвам аудиокнигата, започвам от момента, в който тя усеща бебето, а той истерясва. И после, от първата му реплика "Life sucks and then you die" започвам да се хиля на глупостите на Джейк. Може би за това помага и четящия аудиокнигата, има много интересен тембър. Най-много обичам конфронтацията с Волтури и винаги ми харесва да си представям как Бела ръмжи, оголва зъби или пък как се ухилва самодоволно на Джейн. Mr. Green

# 80

Спойлер Зазоряване!!!  наистина, за мен са много по-страстни и интересни любовните сцени от Затъмнение, макар и неконсумирани, отколкото преживяванията им от острова.

Спойлер Зазоряване За това, че сцените в Затъмнение, макар и неконсумирани са хубави, няма спор..въпроса беше ако трябва в Затъмнение да се избира между остров Есме и Волтурите като любима част, кое би избрал човек..не знам дали си омъжена, може би има значение кой на какъв хал е, като чете книгата- но със и без развалянето на щастието на Бела от страна на Едуард, динамиката им като двойка е много сладка- как се доверяват един на друг със всичките си уязвимости... как не могат да се наситят един на друг... как се надлъгват... как реагира Едуард на веста ....Не към всичко мога да се отнеса от позицията на личен опит, но са ми познати като ситуации и динамика, и е доста реалистично описана, шапка й свалям на Стефени... разминалия се бой с Волтурите и фантастиките "Х-мен: вампирския вариант" ряпа да ядат пред Бела и Едуард като двойка... край на спойлера  

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 16:26 от staro-novo

# 81

Спойлер Зазоряване!!!  наистина, за мен са много по-страстни и интересни любовните сцени от Затъмнение, макар и неконсумирани, отколкото преживяванията им от острова.

Спойлер Зазоряване За това, че сцените в Затъмнение, макр и неконсумирани са хубави, няма спор..въпроса беше ако трявба да се избира между остров Есме и Волтурите, кое би избрал човек..не знам дали си омъжена, може би има значение кой на какъв хал е, като чете книгата- но със и без развалянето на щастието на Бела от страна на Едуард, динамиката им като двойка е много сладка- как се доверяват един на друг със всичките си уязвимости... как не могат да се наситят един на друг... как се надлъгват... как реагира Едуард на веста - не към всичко мога да се отнеса от позицията на личен опит, но са ми познати като ситуации и динамика, и е доста реалистично описана, шапка й свалям на Стефени... разминалия се бой с Волтурите и фантаскиките "Х-мен: вампирския вариант" ряпа да ядат пред Бела и Едуард като двойка... край на спойлера 

smile3521

# 82
Нов ден, нов късмет с писането, или поне се надявам  Sunglasses.
Какви теми днес /старите разпри ги пропускам, че станаха вече традиция/, просто любимата ми тема -Роб. Сега, като изключа себе си от списъка с кандидат-булки /търсил бил интересна леко луда жена - тука съм, отговарям на телефон 0899....../ и на мен ми е много сладка Емма Уотън, но не ми е за него. Аз си мисля, че ще го привлече по-възрастна жена /с около 8 год.  Joy / и то англичанка. Нещо тия американки са ми леко тъпи /интервюто за едно фрнеско предаване - Кристен само повтаряше след него кой е президента на Фрнаци я и т.н.;никаква обща култура в това момиче/. Кийра Найтли не е толкова по-стара от него /1985 е/, но тя се рави на интересна и няма да се върже с "тийнидол" .Ей трудна задача е това сватосването - само да не си го хареса Парис Хилтън, че тогава няма спасение hahaha
Любима ми е Здрач - там започва всичко, в нея е най-сладка част от всяка една връзка - началото и опознаването, в нея е и заложено драмата на тяхната връзка, и разбира се в нея е и първата целувка  Embarassed ех! Обожавам и Новолуние, но пък историята в нея я взимам най-навътре и плача ли, плача, та затова не я препрочитам! Зазоряване - само първата част, след това не съм решила още дали ми харесва.
Оф, дано днес пиша разбираемо, ако ли не поне ми е дълъг поста
П.С. Бюлетина, браво и благодаря!!!!МОна Лиза за теб   bouquet

# 83

Спойлер Зазоряване ..не знам дали си омъжена, може би има значение кой на какъв хал е, като чете книгата- но със и без развалянето на щастието на Бела от страна на Едуард, динамиката им като двойка е много сладка-

Спойлер Зазоряване Да динамиката им е сладка, и толкова. Всички тези неща са ми много познати - аз се омъжих съвсем малко по-голяма от Бела за голямата си любов. От острова най-интересното за мен беше бременността на Бела, може би защото не съм го преживяла. Незнам, може би е защото аз гледам на сагата като vampire фен, а не като love story фен. И това, че харесвам определена част от действието на книга, не винаги се определя от това, колко добре я е предал автора. Пропуските запълвам в главата си, както на мен ми харесва.  Simple Smile

# 84
Оу,Кристен е с поне 8 кила отгоре, как я мисли тя?Нали от август пак трябва да Бела? На диета!!!

# 85
Спойлер Зазоряване Зазоряване ме грабна с динамиката на действието. Различните гледни точки. Откачих от кеф докато четях за първия лов на Бела. Съпреживях всеки момент от сблъска с Волтурите .Всяка малка победа Simple Smile Възтрога й от къщичката. Нежеланието й за гардероба по - голям от самата къща Wink Срещата с баща й след като беше превърната вече. Всичко всичко ми е любимо. Начина по който Едуард страдаше когато Бела беше бременна .. Коленичил пред Джейкъб съкрушен. Как нежно обхожда тялото й след като инжектира отровата за да нанесе отровата и да ремонтира пораженията от раждането. Охх тая вечер май пак ше я чета.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 86
Оу,Кристен е с поне 8 кила отгоре, как я мисли тя?Нали от август пак трябва да Бела? На диета!!!

Как ги измери Wink?
Крачетата и са все така клечести, и да е напълняла, не намирам да е фрапиращо.

# 87
Спойлер Зазоряване Зазоряване ме грабна с динамиката на действието. Различните гледни точки. Откачих от кеф докато четях за първия лов на Бела. Съпреживях всеки момент от сблъска с Волтурите .Всяка малка победа Simple Smile Възтрога й от къщичката. Нежеланието й за гардероба по - голям от самата къща Wink Срещата с баща й след като беше превърната вече. Всичко всичко ми е любимо. Начина по който Едуард страдаше когато Бела беше бременна .. Коленичил пред Джейкъб съкрушен. Как нежно обхожда тялото й след като инжектира отровата за да нанесе отровата и да ремонтира пораженията от раждането. Охх тая вечер май пак ше я чета.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Е, така, както я описа сега, и аз ще я чета тази вечер пак, вместо да чета за изпита утре. Спойлер Зазоряване! Тъкмо бях до момента на безумното и дразнещо предложение на Едуард да си "сподели" Бела с Джейк.

# 88
Май е от тия късметлийки, които последно в краката напълняват.
Де да бях и аз така  ooooh!

# 89
Май е от тия късметлийки, които последно в краката напълняват.
Де да бях и аз така  ooooh!

Ох познавам 2 такива девойки - ми не е  честно пък, искам и аз така!

Общи условия

Активация на акаунт