ЮЛЧЕТАТА пак лудуват, първия си рожден ден ще празнуват (тема 111)

• 9 758
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Ако на някой му е домъчняло за морето  Mr. Green  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=391165&pid=13018491

# 151
Бобо е на антибиотик  Confused
Някой давал ли е Аугментин. На опаковката пише , че се съхранява в хладилник, ама как да му го дам утре студен. Дали мога да извадя само необходимото ми количество, примерно 1/2 час по-рано за да се стопли  newsm78 или ще му стане нещо  Confused На листовката нищо не пише...
Педката не ми вдига....

# 152
  • София
Давала съм на Ники. Не се притеснявай, давай си го от хладилника, аз винаги така съм го давала. Милилитрите са твърде малко, за да му простудят гърлото или стомахчето. Ники от него гъбясваше, не му понесе добре Confused Дано Бобо да няма проблем. Защо му го изписаха? Дробчетата ли?

Донииииии Hug

# 153
Винаги давам студен, от хладилника. На Анна също.
Белинда, как е гъбясал? Къде? Сигурна ли си? Доки ми е казвал, че само жените могат да гъбясат от АБ Shocked

# 154
Да, слиза към тях. Кашля зверски, запушен му е носа и поддържа Т  Cry
Благодаря ви за отговорите  Hug

# 155
  • София
Браво на мъжа ти Дониииии  smile3501 Честито!!!!!!!!!!
Много ме зарадва.

Моето диване знаете ли какво прави. Сипвам си супа в купа за мен и в в нейната купичка същото. Поставям ги една до друга. Показвам и че са еднакви неще, давам и с нейната лъжица от моята купа- неще.
Давам и с голямата лъжица от моята купа  и отваря уста  Shocked Егати детето! И от биба не иска да пие вода, а или от чаша или от шишето на батко и  Shocked Изглежда има комплекси покрай батко си и се прави на голяма  hahaha В същото време той се прави на бебе  Joy Лудницата е пълна.

# 156
Доки ми е казвал, че само жените могат да гъбясат от АБ Shocked
От последния ми антибиотик не гъбясах аз, ама Боян беше направо ужас, чак го мазах с Канестен. Ама аз не бях Аугментинтин ми с модерната му версия Клацид. `` Confused

# 157
  • София
По дупето. Изрина му се зверски, имаше и разстройство. Започнах да го мажа с крем против подсичане - положението се влоши. Водих го на спец - каза, гъбички, от АБ. Мазах с противогъбично кремче дупето и се оправи веднага Peace Даже го препоръчвах на Сакси, когато Яна се подсичаше зловещо, защото ми звучеше точно като гъбична инфекция.

Шада, прегръдки Hug Знам, че ти е ужасно тежко, но...това е, малки деца, боледуват Sad Ще се оправите за нула време, утре като му спадне Т и почне да щъка насам-натам, почти ще забравиш, че даваш АБ Hug

# 158
Клацида пък за мен е супер, защото нямам алергия към него Crazy За гъби не знам, пия Микомакс след него и съм супер.
Обаче сега като родих пих...не помня(нещо със "З") и май от тогава не мога да се оправя, щото нали кърмя и Микомакс не става Confused

Ах, да ви се незнае Twisted Evil

# 159
Белинда  Hug Hug Hug Много ти благодаря, имах нужда.

До сега ви четох назад.
Дони, честито !
Дуци, не се помайвай ами иди на лекар. Този вирус бил много гаден. Свеки е в болница - бронхопневмония. Започна с кашлица и гърло  Peace При Бобо се получи за 2-3 дни   Sad
Видях и едни русалки на плажа  Wink

# 160

Лятото има още повече от 2 месеца,заповядай  Mr. Green Hug
Със "З" зинат  newsm78

Шада  Hug  пусни снимки на детето,забравих го вече(само веднъж ли пусна newsm78)

# 161
  • София

Дуци , да ходим да ги нахокаме лично, а  Mr. Green

Шада  Sad Милите! Бързо оздравяване.
Както казва Белинда, още от утре ще започнете да се оправяте Peace

# 162
Мама Иви, страхотен аватар Hug Обаче вие докато плажувате, ние одъртяваме и качваме диоптера, я го сложи по-голям, допустимото е 160х200 Mr. Green
Зинат май беше, да. И изкуфяваме, освен гореизоброените старчески признаци hahaha

# 163
мамаиви, ще пусна, нека само ми се оправи зайчето  Praynig и хуууууууууубавичко ще го нащракам  Heart Eyes

# 164
Оф, Форсид имах предвид... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт