ЮЛЧЕТАТА пак лудуват, първия си рожден ден ще празнуват (тема 111)

• 9 758
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • Добрич
Белинда, изобщо не ти се сърдя  Peace, аз му се накарах едно хубаво и той си взе бележка занапред, ама наистина беше прекалил. Да си кусало детето, щяло нещо да му стане! Как ще му стане като то изобщо не му знае вкуса! #CrazyСвекърва ми никога не би дала нещо на детето без аз да знам, но моите роднини се надпреварват да ми опяват, че не давам нищо на детето и колко полезни били пръчките с масло и да не съм давала пюре с месо, а кисело мляко и бисквити закуска. #2gunfire

# 91
Бързо записче от мен...ще пиша после Hug

# 92
  • Добрич
Малката Нори голяма бандитка. Как шета само! Живко и той се изправя навсякъде, а вече освен чекмеджета отваря и шкофове и едва опазвам кошчето за боклук от вътрешната страна на шкафа в кухнята. #Crazy

# 93
Благодарим на Села ви,че ни гостува във Варна  Hug

снимките

Професионалните фотографи ще пуснат като обработят снимките,аз пускам аматьорските  Mr. Green

# 94
Кетка, Дуци, за лесно нещо ме молите  Laughing Искам обаче и на мен да взема нещо, а 15паунда за дреха за мен ми се виждат много и все на Ния нещо взимам. Обаче съм благодарна на рецесията - тази година намаленията и тук вече започнаха.

Аелка, забравих да се възмутя гласно за кръщенентата на конвейрн. Ама как може така да се претупва най-важния ритуал за всеки християнин?? Макар, че като се замисля то и едно време на река Йордан пак така са кръщавали  Thinking та да не те е яд много.

Катче, Маги какви пюрета хапваше на екскурзията? Николета категорично не иска да яде тукашните пюрета. Що така  Thinking

Белинда, не се притеснявай за мантуто. На Ния не беше видимо нищо. Дори не се виждаше и боцканото от игла. Обаче лекарката като го пипна каза, че има 5мм подутина и минава.

Десита, да не е бил притеснен мъжът ти за нещо?  Thinking

# 95
  • София
Мамаиви, много са ти хубави снимките даже, защото моделите са страхотни  Heart Eyes Аватара ти също е страхотен  Heart Eyes Нали това е Алекс., че нещо много синьо ми се видя морето, като се вгледах и без никой на плажа  newsm78.

# 96
Майра, много се изкефих на снимките  Mr. Green
Апамче, много е сладка малката. С тия опашчици  Flutter

# 97
  • София
Ммммм, как ме подсети...Аелия и кумовете там кръщаваха децата и пак така беше. 10-15 деца наредени в кръг.Попа пее bishop и ги плеска с китката по челото едно по едно ooooh! И аз се отказах от там.Иначе Църквата е страхотна и е с някакво излъчване.Наистина това, измервано е Peace

# 98
Това за "прекарването" съм го търсила в тълковния речник нарочно, че една колежка на мъжа ми го беше спукала от подигравки, защо бил казвал "приятно прекарване".
За съжаление, от двусмислиците, наложени в езика ни, най-нормални думи стават смешни. Никога няма да забравя как спрягахме глагола "чукам" в шести клас. Кой умник го беше сложил в учебника по български език?  #Crazy Госпожата ни не можа да въведе ред, милата.  ooooh!
Та, изразът "приятно изкарване", също е верен, но по принцип, в художествената литературата се използва повече "прекарвам" за "някъде съм известно време, правейки или неправейки нещо/нищо".
Аз примерно "изкарвам" манджата от хладилника, а си "прекарвам" добре, без да е задължително да бъда "прекарана". (в третото му значение.  Joy) Joy
Кети, ти ми даде повода, но нали няма да се скофтиш. Моля те, недей!  Hug

# 99
  • София
Не разбира се  Peace Аз не твърдя, че е правилно граматически.А, че като израз уж е на прецакване  Wink А в третото му значение не е зле, бе  Mr. Green

Това за "чукам" е готино  hahaha

Маги най-накрая заспа. Отивам да чистя...а ако знаете колко съм изморенаааа  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 23:47 от ketito

# 100
Ninche, Hug на аватара е Алекс и сме на плаж в Бяла,той не е много населен.

Кети,лягай,утре пак е ден и ще изчистиш  Hug

# 101
  • София
Кети,лягай,утре пак е ден и ще изчистиш  Hug

Изчистих.Утре съм сама с двамцатя и няма шанс.А като се събудя и ми е разхвърляно съм крива  Wink Обаче тъкмо влезнах да си хвърля един душ и Маги опищя къщата.Една бърза сапунка като войниците си теглих  smile3519.  Twisted Evil Ей, не съм бял човек аз и това е Crossing Arms 10 минути не ми оставят. Добре, че я кърмя, та да си вися с нея на компа Rolling Eyes

Джоли ако не стигат парите да пращаме , почнаха преводите от НОИ smile3521

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 00:41 от ketito

# 102
Не е човешко да се става в 5,те петлите още спят  Crazy

# 103
  • София
Ра, стискам палци на приятелката ти, дано да е успешно инвитрото и да има поне едно бебче Praynig
Аз мерих температура след моята процедура, беше и си остана завишена, до последно се чудех дали е от утрогестана или има нещо. Правих кръвен тест на 15тия ден след процедурата, а точицата се видя седмица по-късно. Докато чаках имаше мъничко кървене, което много ме притесни, но бързо отмина. Тя тест правила ли е? Би трябвало да покаже вече. А чакането след процедура е направо убийствено, Нип наистина не знам как си издържала Hug

Майра, снимките на малката плувкиня за страхотни! И както винаги представени с чудесно чувство за хумор:)

Джоли, Маги хапваше от пюретата, които и носех, също от "Плодова пауза" на Hipp, купени в Лондон. Иначе бяхме предимно на кърма, така ми беше най-лесно Wink

Aelia, нямах представа, че вече не правят кръщенета в Клисурския манастир! Много жалко, къде ще кръщаваме второто!

Аз все повече нямам търпение за ново бебче. Планирах около годинката да отбивам Маги и да почваме есента, но май ще поотложим. А отбиването въобще не го виждам как ще стане, хич не ми се иска да травмирам детето! Но пък искам още едничко поне и то максимално бързо. При мен да кърмя бременна въобще не подлежи на дневен ред, като се сетя колко хапчета за задържане съм изпила и преди това колко хормони за стимулиране. Та по този повод майка ми предложи когато реша просто да и оставя Маги за десетина дни в Петрич, щяло да стане най-лесно. Вие какво мислите? Няма ли да имам проблем с гърдите в такъв случай?

# 104
Не е човешко да се става в 5,те петлите още спят  Crazy

Петлите може и да спят, но аз съм винаги на линия по това време Mr. Green. Може да си правим компания Hug. Чудя се как да го обясня и на Илия, че е нечовешки рано , днес дори слънце няма за оправдание Tired

Общи условия

Активация на акаунт