Лято се задава вече, на морето иска СЕПТЕМВРИйското човече!

• 12 404
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от мен Hug
Явно на тази възраст почти всички деца са такива, като решат нещо да направят то са инати ,то тръшкания и всякакви такива , но какво да ги правиш деца  1swing. Дано по бързо го израстат този период. Добре че Ванко е на яска иначе докато беше болен в къщи направо ми идише да си  smile3511. Ние нямаме никакъв напредък с памперса а и на гърне не иска в къщи  Sadиначе на яслата стои. От 2 месеца неиска аз да го храня а сам и познайте какво става newsm61 , навсякъде мазало Sick

ПОСПАЛАНКЕ ние сме на Константин и Елена от 31.07-09.08 така ,че и аз се записвам. Весело изкарване.И като се прибереш да раскажеш за изживяважето на  smile3540

АНИ  малко със закъснение , да ти жив и здрав юнака Hugи браво за памперса smile3501

ВИЛИ що така бе душко я да те Hug Hug Hug силно

МИКИ честита ви годишнина 1dating luvbed txtloves много семейно щастие

КАЛИ успех в търсенето на нова работа  Peace

# 286
  • Бургас
Анитка, браво за махнатия памперс!
Дани, Мари, Люси, благородно Ви завиждам че сте си починали!
А относно палавостта на децата не се плашете, хубаво е! Все пак са деца и това им е работата!
Днес е адска жега тук, направо като в пещ! Но ние до обяд бяхме навън. Гляма игра падна с едно момиченце. Чака забравих че имам дете - много беше кротък.
Снежи6, трябва да има някаква причина за този неспокоен сън. Дали да зъби или нещо друго го мъчи. Най-добре се консултирай с лекар, защото и детенцето се измъчва.

# 287
Здравейте момичета!
Не съм писала от ... не помня кога  Embarassed
Иначе ние сме добре, гледаме се още вкъщи с малката, ще я пускам от септември на ясла, че градината на каката почива август и няма да има кой да я гледа.
Чета ви редовно, на къде ме домързява, къде нямам време да пиша. Браво на махналите памперса, че в тази жега направо ми е жал за детето като му се спарва дупето с този памперс. Засега Диляна си казва навреме само когато и се ака, за пиш нямам никакво време за реакция - докато каже и вече има локва под нея.
Краси, дано Анито не се наплаши много от кучето, че Ивана подскача само като види някое на 15 метра от нея  ooooh! без значение със собственик или не. Снимките ви са прекрасни, а и модела добре позира  Hug
Малко снимки и от мен. Това е от сватбата на сестра ми http://valiamecheva.multiply.com/photos/album/25/25

Накрая да си похваля дребосъчка, че е пораснала с 6 см за 3 мес и е 89см и 15кг(последното не е много за хвалба, че тежи вече ама  Whistling)
Хубав ден от мен!

# 288
  • Асеновград
 Hug Hug Hug
Записче от мен.Едва гледам,тия дни съм все нанякъде,и се чувствам изморена  Rolling Eyes Утре съм канена на женско парти, всъщност на парти-изпращане на 1 приятелка,която живее в Германия,и всеки път като си идва си я изпращаме с парти  Laughing но май няма да ходя,че нямам сили  Rolling Eyes
Снощи излизахме с още 3 семейства и децата им на заведение,такъв цирк направиха тези деца....пощуряха направо,всички хора ги гледаха и им се смееха,но върхът беше,когато започнаха да лягат по земята и да се редуват едно след друго да сядат на корема на другото дете и да викам-дийй кон  ooooh! ooooh! ooooh! Голям смях падна  Joy
Хайде,лягам,че не мога да гледам вече  Hug

# 289

НОВАТА ТЕМА

Имаме нужда от нови заглавия!

Общи условия

Активация на акаунт