Бъдещи майчета Август 2009 - тема № 42

• 20 706
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!
Спинкате ли още?Аз очите не съм си мила ама съм на компа. Joy
Вчера с моя бременен мозък я свърших една- трябваше да разтворя лепилото за тапетите, ама съм объркала пропорциите.Та сега друго ще купувам.Добре че не ядох бой. Mr. Green

# 196
здравейте момичета,
правите страхотни коментари и сте много ентусиазирани-евала за това.
не мога да ви насмогна с четенето,та камо ли да пиша-ама така е с три деца,мъж и куче #Crazy #Crazy #Crazy
аз имам стрии само по корема още от първото раждане и с какво ли не съм се мазала-преди и след това-нищо,според мен е до еластичност на кожата.
нашата бебка е кротка,но имам много контракции и се пазя повече-а пък като родя не знам как ще се гушкаме с бате,разликата ще им е 1.7г-сега ми вдига блузата,слага си главата на корема и вика-бебе,бебе(много е сладко).
весел и приятен уикенд на всички,мърдащи и ритащи бебчета и се пазете от слънцето Laughing Laughing

# 197
ето ви няколко снимки,само дано да съм ги качила правилно  newsm78

http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=376557

# 198
Добро утро мацки   Hug
Не съм писала но чета всичко  Laughing
Хайде и аз едно малко отчетче ..Вчера започнах да ходя на прегледи в Токуда и мисля там да раждам. Беба е добре, расте  и е с 2 седмици напред ..над 2100 гр. Минах и на преглед при очен лекар. След разширяване на зениците и обстоен преглед заключението е "Може да раждаш нормално без проблем"   Grinning Grinning  /заради големият диоптър искаха секцио/. Вече имам записан час при док. Лазарова и се надявам да родя при нея .

Поздравче на всички  Hug

# 199
Добро утро мацки   Hug
Не съм писала но чета всичко  Laughing
Хайде и аз едно малко отчетче ..Вчера започнах да ходя на прегледи в Токуда и мисля там да раждам. Беба е добре, расте  и е с 2 седмици напред ..над 2100 гр. Минах и на преглед при очен лекар. След разширяване на зениците и обстоен преглед заключението е "Може да раждаш нормално без проблем"   Grinning Grinning  /заради големият диоптър искаха секцио/. Вече имам записан час при док. Лазарова и се надявам да родя при нея .

Поздравче на всички  Hug

Поздравления за добрите новини!  Hug

# 200
Bagneto Аз като съм 76 кг да не правя секс ли  Hug
А и при нас все още сме само с едно коремче  hahaha мъжът ми за сега се държи, а и аз не му оставям време да си отпусне коремче, такъв график съм му избарала, че едвам му стига времето

# 201
Какво беше това секс? newsm78

# 202
Bagneto Аз като съм 76 кг да не правя секс ли  Hug
А и при нас все още сме само с едно коремче  hahaha мъжът ми за сега се държи, а и аз не му оставям време да си отпусне коремче, такъв график съм му избарала, че едвам му стига времето

Ние пък сме с две коремчета, даже си ги мерим  Laughing, но и килограмите и жегата си оказват влияние и май и ние като Славенчето сме позабравили ....  newsm78

# 203

hahaha Май много от нас забравиха  Tired
За това много трябва да внимаваме след като се родят нешите бебоци...гледам много майки с деца 11 месеца разлика  #Crazy
да не се хвърляме като хиени  Joy Joy Joy

# 204
Здравейте момичета! Аз съм бъдеща мама от септемврийския отбор, но вече минавам при вас!  Grinning  Ще си имаме момиченце, 1-ва бременност и последно термина ни излезе 28.08., но при всички положения ще сме по-рано понеже ще сме със секцио поради медицински показатели. Вчера бяхме на преглед и нашата госпожица тежи почти 1 800 гр. , а сме в 30 г.с. Малко сме дебелички, ама това ни радва  Laughing Аз днес влязох само да се запиша,че чакам моите родители да ни дойдат на гости и ставам да си поизчистя и да наготвя. Та ще съм на линия чак в понеделник.
Весел уикенд и да си починете добре!  Hug

# 205

hahaha Май много от нас забравиха  Tired
За това много трябва да внимаваме след като се родят нешите бебоци...гледам много майки с деца 11 месеца разлика  #Crazy
да не се хвърляме като хиени  Joy Joy Joy
Мими, аз от сега му точа зъби на моя мъж и сигурно ще му се нахвърля. JoyАма ще трябва да внимаваме доста, че сега не искма да мисля за трето бебче.Simple Smile

# 206
Здравейтееее!
Ама мнго пишете, то човек не може да ви изчете.
Първо да се отчета. Вчера бях на ЖК. Беба е добре, 1480 гр., 38 см. Върви си точно в седмицата и тоновете са й добри.
Иначе да се оплача - хемоглобина ми отново е 88 и не се знае изобщо как ще го вдигнат. Хематоложката се видя в чудо - все пак 1 месец гълтам хапове за това. Та във вторник ще ходя пак да мисли как да го вдигне, че с хемоглобин под 100 секцио не правят.

# 207
  • София
След събуждане в 6 заради въртящо се и хълцащо бебе дето не се намести близо час, мога да ви кажа привет.

Бобчо е 1425 г., ама това със сантиметрите май не го запомних  Thinking

На мен взе да ми се връща желанието за секс (май ще да е от това, че си поотпочинах), ама татито го е страх, та ще трябва да го пускам да чете  Blush

Добре дошла на fifonka    bouquet

# 208
  • Sofia
Фифонка, добре дошла и от мен!  Hug

Янче, ами няма проблем. Само трябва да ти кажем в колко часа да ничакаш пред ЦУМ.  Grinning

И ние позабравихме секса ...  Wink А аз понякога сънувам едни сънища ... все си мисля, че съм в някой филм ...  Grinning

Мене много започват да ме тормозят ръцете, много ми изтръпват и то главно като спя, някъде към сутринта. И това нещо зачестява. Ужасно е неприятно.  Wink

# 209
Биа: браво на Шош Simple Smile Доки какво каза за големината на главата му, ок ли е? Ако той е казал, че е ок да не се притесняваш, ей!  Hug
Eми нищо не каза,само,че му е много голяма,но не спомена нещо притеснително не знам.Все пак няма да ходя на повече ФМ тази ми беше последната,но много се притесних,бе дано всичко си е наред. Hug

Общи условия

Активация на акаунт