Бъдещи майчета Август 2009 - тема № 42

• 20 706
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
За количките в Штъркел - има голям избор на цветове. Руми аз тази Роял не я харесах само защото тежи, иначе и тя е супер!
Сънчо, аз ти имам тел. и знам, че работиш наблизо, но съм ужасна...изобщо не ми хрумна  Embarassed
Иначе за заглавие на следващата темичка предлагам "сръдли-пръдли Август 2009 Crossing Arms
Люлякова, стискам палци да нямаш проблем с големия бебок.
dyndla, не се притеснявай, щом бебко е добре, за теб е по-хубаво да родиш по-малко бебе, пък после да наддава добре. Още повече ако се спреш на нормално раждане.
Днес на лекцията  казаха нещо много интересно: Ултразвукът се чува от бебето (след 6 мес.) със силата на пикиращ самолет  Shocked! На мен лично този звук ми действа адски неприятно, но пък поне казаха, че няма данни това да вреди на мъника, но все пак е доста Thinking

# 181
Типичните диагностични ултразвукови скенери работят в честотния диапазон от 2000 до 13000 херца. Никое животно не може да го чуе. Колко херца лекторката мисли, че чува бебето? 6м неродено или родено) Най-много чуват комари и молци и т.н. аз съм купила такъв ултразвук срещу комари. Представяш ли си бебето ми да го чува? Laughing

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 20:01 от Zvezditza Uranova

# 182
Предполагам, че синята линия е нормата. Долната червена е граница под нормата, горната червена - над.

На мен лекар ми е казал, че по-малките бебета в много случаи са по-приспособими. Малкият ми син се роди към 4 кг. и то със секцио 11 дни преди термин. После наддаваше страшно много - на месец по килограм и половина, и то от кърма. Не съм виждала такова голямо бебе наживо. Но на 5 месеца обикновения вирус се превърна в пневмония и голямото тегло се свързваше с усложнения.

А пък аз хич не съм едра, като момиченце съм  Grinning

И аз знам, че не е вярно това, че бебета чуват този звук. Той е ултразвук, но не значи, че излъчва тези херци. Ако на зрял човек се направи ултразвук на главата, да не би човек да чува този шум? Така знам поне аз ...

# 183
аз съм купила такъв ултразвук срещу комари. Представяш ли си бебето ми да го чува? Laughing
аз също се замислям за такъв, защото напоследък ме убеждават, че онези миризливи истории, кито ползвам били вредни за бебето.

# 184
Златни сте, сладурки Hug!Сега започвам да ровя за мебелна фирма.Изобщо не се сетих, защото съм виждала детски легла само при мебели от масив.Утре мъжът ми ще има много задачи.
Захира, точно за цветовете беше писал някой от София, че няма проблем и не се оскъпява Peace.
Люлякова, като ме изписаха от болницата ми казаха да си направя тестовете по най-бързия начин, защото не се знае кога ще се ражда, а аз още не съм се замъкнала до личния за направление hahaha.Проблемът е , че във ВМИ държат тестовете да са или в Кожна клиника, или Кожния диспансер.Аз ако почакам още малко, ще мина 36 седмица и ще си ги направя в Селена Wink.

# 185
  • София
Мами, здравейте!!!! Кажете ми как мога да разгледам снимките от албумчетата.Какво означава потребителското име и паролата ще се разпространяват на лични? Praynig

# 186
Преди бях чела, че бебетата в утробата чуват по-добре ниските честоти и затова чуват по-добре таткото. Laughing
Много сте готини на снимките в пицарията. А и сте атракция, толкова много с коремчета Grinning Laughing
Айде дано има повече такива срещи и да съберем още повече в дружинката.

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 21:10 от Zvezditza Uranova

# 187
  • София
Хей мами, чета какво сте писали за ултразвука. И аз днес бях на лекцията на 9 месеца. Казах на мъжа ми за тази информация, но той е скептик:))
 Стана ми много приятно да разбера, че сме се видели дори и да не сме се разпознали:)

# 188
Хей мами, чета какво сте писали за ултразвука. И аз днес бях на лекцията на 9 месеца. Казах на мъжа ми за тази информация, но той е скептик:))
 Стана ми много приятно да разбера, че сме се видели дори и да не сме се разпознали:)
Ами ние се оформихме доста голяма група за лекциите в ЦУМ, така че следващия петък се обади ако ще идваш да се разпознаем. А и може да ни познаеш по публикуваните снимки  Peace

# 189
Браво момичета, много сте хубави  Hug   bouquet

А, ако и някой ви напише никовете....грешка няма да имате  Grinning Аз познах само Петенцето и Хариела  Grinning 

# 190
Да,да я си напишете никовете,днес при Марков ми се стори,че видях една от вас,но не знам ника??? newsm78

# 191
Да,да я си напишете никовете,днес при Марков ми се стори,че видях една от вас,но не знам ника??? newsm78

Дай отчет, как е Шош?  Hug

# 192

Дай отчет, как е Шош?  Hug
Шош е добре седмица-две по-голям вика доктора,1:600,обаче главата му много голяма нещо,4 седмици напред Shocked,та се притесних доста,иначе всичко му е ок няма никакъв проблем,много е пораснал оформил се е,абе пич отвсякъде. Joy
Обаче тая глава нещо много ме притесни,че толкова голяма само. Confused  Hug

# 193
Добре дошли на новите мамчета! Дано ви е хубаво тук.

Да ви кажа и аз, майка ми е разказвала, че аз така съм се родила, като направили с тати един зрав секс.

Честити ви покупки.

Сънчо, и за мен това честитене на месечинките е запълващо темата, но в началото за първо детенце особенно е радващо, а и ние сме се и черпили в тяхна чест.

Ами,за голям бюст с какво кремче си се мазала и минали стрийте, моля сподели какво си ползвала.

# 194
Момичета, не бях чувала за ултразвук против комари  Blush Може ли някой да каже повече по въпроса? Належащи ли са за ползване?  newsm78

Биа: браво на Шош Simple Smile Доки какво каза за големината на главата му, ок ли е? Ако той е казал, че е ок да не се притесняваш, ей!  Hug

Утре и аз ще разгледам снимките ви, но сега лягам, че гръбчето ми вече не издържа след дъъъълга разходка с мъжо по центъра  Heart Eyes

Лека

Общи условия

Активация на акаунт