Бъдещи майчета Август 2009 - тема № 42

• 20 706
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
Биа, не се тревожи излришно, ако имаше проблем лекарят ти щеше да каже. Ето и при мен сега  е така, а пък и предното ми се роди голям главок.

didi_168, миналият месец хемоглобинът ми беше 102, сега успях да го вдигна на 117. Но  пия феро-фолгама  от почти самото начало, а сега пия по 6 хапчета на ден. Имаш време да наваксаш, може и желязо да ти прелеят.

Аз дотук съм качила 14 кг., като цяло ще са над 20 със сигурност. Как може да се качат 8-9 кг. през бременността, не мога да си го обясня.

# 211
Ха де, и аз се чудя как някои мами качват само 8-9 за цяла бремнност.Аз последния път бях +10, а сега като си гледам праката си мисля, че съм качила още 5 за нула време. ooooh! Ама като не мога да се откажа от хапването.Дано после лесно да ги сваля.Simple Smile

# 212
Биа: браво на Шош Simple Smile Доки какво каза за големината на главата му, ок ли е? Ако той е казал, че е ок да не се притесняваш, ей!  Hug
Eми нищо не каза,само,че му е много голяма,но не спомена нещо притеснително не знам.Все пак няма да ходя на повече ФМ тази ми беше последната,но много се притесних,бе дано всичко си е наред. Hug

Няма дя се притесняваш  Hug Шош ще е голям мъж просто  Flutter Hug

# 213
Bagneto Аз като съм 76 кг да не правя секс ли  Hug
А и при нас все още сме само с едно коремче  hahaha мъжът ми за сега се държи, а и аз не му оставям време да си отпусне коремче, такъв график съм му избарала, че едвам му стига времето

smile3532 smile3532 smile3532
само така,и аз на моя съм му създала график newsm62

Биа,не се притеснявай,и брат  ми се е родил с малко по-голяма глава и стъпалца,а сега си ми е хубавец и полувина и всичко си му е наред(и главата му е нормална и т.н.) Peace

момичета,имам едно питане:знаете ли къде се намира магазина на Вис Виталис,в Драгалевци или Лозенец и до колко часа работат събота и неделя

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 17:30 от rumik

# 214
  • София
rumik http://www.visvitalisbg.com/ днес ходихме в магазина на симеоновско шосе. Доволна съм от това,което видях. Е,не е вся и всьо ,но са ми фаворит за сега!

# 215
Руми, аз до колкото знам в София има само един магазин на Вис Виталис и той е точно да входа на Макси на Симеоновско  Simple Smile

Аз вече мога да кажа, че съм готова с покупките на Бобо  Heart Eyes Днес взехме легло, матрак, протектор, обиколник и още един комплект чаршафи  Simple Smile От утре махам етикетите по дрешките и започвам с прането и гладенето  Simple Smile Ама, верно това е най приятната част от бременността  Laughing След риткането на бебето де  Grinning
Утре си купувам нещата за болницата и сядам да чакам голямата среща  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Blush Blush Blush
Лека вечер на всички, аз отивам на кръчма да хапвам  Laughing Flutter Flutter Flutter 

# 216
Биа, щом док не е казал нищо , не се притеснявай.На ЖК ми обясниха, че сроковете зависят и от това какъв е софтуера на ехографа.Просто има различни с-ми и в началото и в края на бременността се получават най-големи разлики.
При нас по едно време главата вървеше 4 седмици напред, на ЖК беше в норма, а според ехографа на болницата изоставаше с една седмица, а бедрото беше напред hahaha.Всичко това при почти еднакви измервания като мм.
Диди, и аз успях за един месец да кача хемоглобина от 90 на 120, така че стискам палци да се справиш с този проблем.При теб явно нещата са по-сериозни .Аз още продължавам с феро-фолгамата и няма да я спирам до края.
Люлякова, подозирам, че ще започнем да сваляме кг в тези жеги, а не да качваме Wink.
Данчето, браво на теб Hug.

Колко бебета има при юлките вече Party.Да се стягаме, че след месец и при нас ще е такова положението.Аз взех да се прощавам с илюзиите за лъвче.Като гледам колко рано раждат момичетата, вижда ми се невъзможно да устискам до 22 юли.
Днес мъжът ми е харесал легло на Дизайн Бейби и е точно, каквото искам , но го продават само в комплект с обикновен матрак.То е ясно, че ще го купим, но се чудя дали да купувам друг матрак- кокосов или Магнифлекс newsm78.Споделете, моля, какви матраци сте купили Praynig.
И още един въпрос.Хайде пак да разнищим късите и дългите ръкави.В проблемното мамите пуснаха снимки на бебчета, които са изписани скоро и всички бяха с дълъг ръкав + завити в пелена.Дори имаше съвет за боди с къс ръкав и отгоре- гащеризон с дълъг ръкав.На мен ми звучи страшничко толкова ката дрехи в тези горещини, но все пак нямам никакъв опит, така че не знам кое е правилно.Вкъщи, например, ако не е пуснат климатика е около 28 градуса, а ще става и по-топло.

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 19:29 от Шайн

# 217
Биа, не се притеснявай, до раждането има време, може да се нормализират нещата Thinking.
Диди, ти нали щеше последно да раждаш нормално? А хемоглобина все ще го пребориш дотогава  Peace
Данчето и Яна май са най-напред в покупките Laughing
Мен също ме интересува въпроса с матраците, както и ако сте намерили някъде отделно дървен повивалник  newsm78
За късия и дълъг ръкав, аз чух че в Шейново им слагат каквото им занесеш, но по принцип съм решила да взема камизолка с къс ръкав, жилетка с дълъг и ританки, тънка шапчица (за всеки случай) и за капак една тънка памучна пелена. Все пак няма да го разхождам по улицата, то за колко ще го пренесем от болницата до колата и в къщи. Лошото е ако се падне дъждовен ден, трябва да има вариант и за по-дебела пелена или одеалце.

# 218
Здравейте момичета,
Като ви чета и започвам да се тревожа, че нищо не сме купили за дребосъка още. Все ми се струва, че остава много време до тогава Simple SmileSimple SmileSimple Smile Пък и като започне почивката ще има повече време за покупки. Надявам се да не съм единствената в такова положение.
Аз също видях, че при юлките има доста родили вече, но мисля че доста от тях са със секцио и може би това е основната причина. Дори разбрах, че се е родило първото септемврийче - дано бързо пораства  Praynig
Стана ми интересно за секса - на мен напоследък много ми нарастна мерака, но сякаш и ме е страх Blush Май ще се чака до после Wink
Биа, за размерите от ехографа съм чела на доста места, че в началото на бременността са доста по-точни и към края има големи разминавания, така че няма смисъл от тревоги  Peace

# 219
Здравейтееее Simple Smile

Днес голямо ядене, че имахме гости. С мъжо пък сутринта бяхме и на у-ще на темата за раждането и вече така нямам търпение за голямата срещаааа  Heart Eyes. Усмяхме и да с разходим даже преди ей сега да завали - та много ползотворен ден Simple Smile

Шайн: ами и аз така мисля, че ще раждаме много юли! Аз както съм между 1-5 август съм почти сигурна, че ще родя по-рано и ще се радвам Simple Smile

Биа: щом док нищо тревожно не е казал, няма за какво да се тревожиш  Hug

За матраците, ние сме с Магнифлекс и мисля, че ще сме много доволни от мен Simple Smile

За секса
: хихих, на мен всеки ден ми иде да изям мъжо направо, такова желание за секс ви казвам, че се побърквам hahaha Joy ама НА, страх ние е, особено сега към края! С тези контракции и болки я по-добре не!!!  Sunglasses

# 220
Здравейте и от мен!
Да дам и аз отчет - днес бяхме при чичо доктор да види колко сме пораснали и аз и бебето. И двамата растем добре Simple Smile Доки каза, че всичко му е наред на бебето, храни се добре, отговаря си на срока дори е напред с 3 дни. Най-хубавото е, че бебо най-накрая се е обърнал с главичката надолу. Дано си стои така до края. От сряда започваме запис на тонове.
Perpeto: и аз не съм купувала нищо още. Имам само някои подарени неща. Не от суеверие, а просто не съм се наканила още.

Лека вечер на всички!

# 221
Браво на вас JimmyB! И на мен последния път ми казаха три дни по-рано, та нищо чудно да се покажем и в края на юли baby_neutral
 С покупките не е нужно да се бърза, просто като се отприщиш веднъж е трудно да спреш  Laughing Удоволствието поне за мен е огромно Joy!

# 222
Здравейте мами!
Нямате изчитане, ама то и аз не съм се спряла на едно място. По цял ден съм навън, по разходки и по градинките от сега, не се задържам на едно място. Като се прибера гледам да изчистя и да сготвя и така не ми остава време да пиша. Но стига съм се оправдавала, да взема и аз да се отчета. Вторник бяхме на ЖК и доки каза , че сме пораснали 1600гр. и сме в нормите развиваме се нормално, то на мен това ми трябва да чуя.
Гледам обсъждали сте темата за секса, при нас отдавна липсва, направо отвреме на време ми става жал за мъжо, ама това е полужението и двамата се страхуваме, още от самото начало като забреминях.
Със покупките за бебо и ние поизоставаме, взела съм му само две бодита и друго нищо (имаме си кушара, през първата ми бременност си я купихме и е неизползвана) , но от другата седмица да не се каня ама ще започвам по-сериозно с покупките, че момента взе да си наближава.
Лека вечер!

# 223
Матрак- взехме на Магнифлекс и ние  Simple Smile Отидохме за кокос и пяна по мой избор и продавачката ни препоръча тоз. Мъж ми реши, че с това компромис не бива и набързо взехме Магнифлекса. От което, аз съм най доволна  Grinning

За дрехите за изписване- който и да попитах, каквото и да прочетох, отговора беше- с дълг ръкав  Thinking Ще взема едно гащеризонче с дълъг ръкав и крачол, лека пеленка и шапка  Thinking А като се приберем, ще го "разхвърлям" по баджурки ако е жега  Laughing

За секса........ хубаво нещо беше.....  Thinking Blush Laughing  Влезна ли в 36 г.с. ви обещавам да не се спра, smile3508 че после пак е едно чаканеее....  ooooh!  

# 224
Здравейте момичета.
Това със записа на тоновете не ми е много ясно може ли някой да ми го обясни. По-конкретно от кога трябва да се почне кой трябва да го направи и по здравна каса ли е или е допълнителна екстра. 
Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт