СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ- палцестискането тече, децата се тестуват

• 23 734
  • 375
  •   1
Отговори
# 300
Ох не знам май вече изперках и аз. Не знам и аз кое е правилно и кое не ама тия деца ги подлудиха тия от министерството.

ooooh! Май всички в темата "са изперкали"  Crazyщом 20 страници са пълни с коментара на един спорен въпрос-отговор и с това как децата са истерясали,плакали,че даже и неспали от нерви и притеснення за 65 че и 71 точки  #Crazy Това за мен излиза от границите на нормалното Thinkingи не бих го допуснала и причинила на детето си по  подобен повод. Naughty
Преди 7 години си "позволих" да преживея/а и него да въвлека/в  подобна истерия  и "ходене по мъките" за приема му/с изпит ooooh!/ в 1 клас на елитно у-ще,за което съм съжалявала десетки пъти през тези години.Сега вече сама си давам сметка и си се надсмивам колко излишно е било всичко. Tired
Така или иначе ако детето има потенциал и стабилна основа/която се получава не само в елитни у-ща и гимназии/ може да премине през трамплина на средното образование в която и да е прилична и "обикновена" гимназия.Важното е след нея  как и за какво "ще узрее".

Иначе за протокола-и според сина ми теста е бил лесен и се е "справил прилично"-дали е така ще стане ясно на 02.07-точките и сметките не са на дневен ред-поне днес.

И накрая ще  пожелая КЪСМЕТ за изпита по математика на всички ни и ще цитирам думи с които завършват постовете на повечето от вас:

" Стискам палци, всички много са учили така че само по-спокойно."margaritavass       bouquet

-сега отиваме на плаж      grinning039 

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 14:54 от teo_71

# 301
майка ми също има намерение да се обади в РИО в понеделник...

# 302
 ku-ku
Всичко над 50 точки гарантира елитна гимназия.
Какво ще стане като МОН си посипе главата с пепел (тя и без това ще падне след 05.07. -избори 2009), а следващият МОН ще окупира креслата си  с "летящ старт".
Ако някой има нужда от адреналин, може да се мята в битката.
Ние ще го подкрепяме с полезни линкове  Joy
За протокола - спах като къпана. Май и Лили така спа. Сега е на тържество (може да донесе някоя грамота или подаръче  Flutter)

# 303
  • Sofia
Дъщеря ми в момента прави поредния тест по математика (това ще ни е по-трудният изпит), а аз с удоволствие ви чета, докато тя приключи. И си мисля следното...   Ние минахме един изпит и изживяхме (и двете) сериозно  #Crazyнапрежение, как ли се чувстват НПМГ-ейците, които са всеки ден на изпити? Как се издържа това? Толкова ли е голямо желанието на децата за това училище и как се издържа на такъв стрес? А и дайте съвет, препатили майки, как разпускате пълноценно ?

# 304
  • В центъра на мръсотията
Дъщеря ми в момента прави поредния тест по математика (това ще ни е по-трудният изпит), а аз с удоволствие ви чета, докато тя приключи.

Две сме  Hug

# 305
ku-ku
Всичко над 50 точки гарантира елитна гимназия.

За протокола - спах като къпана. Май и Лили така спа. Сега е на тържество (може да донесе някоя грамота или подаръче  Flutter)

Точно от този позитивъзъм имат нужда нашите деца Hug
Знаток както винаги е права.
И ние спхаме като къпани!!!!!

Днес имам РД и си чакам подаръка най- късно на 02.07 Heart Eyes

Желая хубав ден и спокойствие до 25.06 Hug

# 306
Д как ли се чувстват НПМГ-ейците, които са всеки ден на изпити? Как се издържа това? Толкова ли е голямо желанието на децата за това училище и как се издържа на такъв стрес? А и дайте съвет, препатили майки, как разпускате пълноценно ?

Моята дъщеря иска НПМГ  много  тя милата едвам издържа не е спала пълноценно  от изпита по Биология детето разпуска с музика кино и танци   а мама разпуска с рев и музика.

# 307
  • Sofia
Пожелавам ти подарък от 33 нагоре! Но какво да правим ние, чиито РД са минали?

# 308
  • В центъра на мръсотията
mymomgot, Честит рожден ден!   bouquet
Пожелавам ти от сърце здраве и само позитивни емоции! И да си получиш желания подарък на 2-ри!  Heart Eyes

# 309
  • София и там където не се пуши
Какъв позитивизъм от моя страна. Ами седи на компа, не му пука. Щял да се оправи. Ама тези юношески изменения направо ми къса нервите и ми докарва старчески изменения  Joy Joy Joy.

В понеделник има пак кафепиене за мамите, които ще държат  Joy Joy Joy изпит в НПМГ. Среща 7.30 ч. - къде  newsm78  питайте на лични, който желае.

И аз черпя днес. Ама нали ще празнуваме след изпитите.

# 310
mymomgot честит празник   bouquet Желая ти здраве и хубав подарък!

(х) Dorothy  честито и на теб   bouquet Желая ти младост!

На 25.06 пак имам работа, но ще стоя до края на изпита в Скъпото  Crazy

# 311
noshtna_ptica , 33?
Да ти кажа харесва ми, да ти се връща.

Благодаря на всички за пожеланията newsm10

# 312
Честито на рожденичките   bouquet   bouquet Желая ви СПОКОЙСТВИЕ!

noshtna_ptica: Голямо желание има за НПМГ заради биологията. Толкова голямо, че не може да подреди поне още 3 желания (май се оплаках вече).

Dorothy За понеделник съм на линия за кафе - и ние сме на математика (план Б, ако стане издънка с биологията  Laughing ) В момента не се сещам къде можем да се съберем, но ще мисля и ако не го измислите първи, ще свиркам.

# 313
  • Sofia
Момичета от НПМГ, желая ви това, което ще направи излишни останалите ви желания!
До всички рожденички - същото, от сърце!

# 314
  • Sofia
Ооо честито mymomgot и Dorothy!    bouquet

И аз да почерпя тогава за моя мъж!  Grinning
Заповядайте, да ви е сладко и да тушира малко притесненията!

Общи условия

Активация на акаунт