geribg , че защо да се засягаме
просто не отдавам такова значение на кърменето, не се вманиачавам...В смисъл, ако имам кърма и мога да кърмя, ще го правя 5-6 месеца, но ако не мога, не го смятам за края на света 
не искам да засегна никого...Просто споделям мнението си, не искам да оставям лоши чуства в никого 

Лека 
Вечерта като се прибрахме от вилата (беше супер, имам снимков материал
), тя беше явно по-изтощена и я изкъпах и накърмих по рано от 12 - по скоро към 22.30. После Рада заспааа... и така дръпнахме яденето в 4, за малко по-рано. 
Преди да родя се чудех как става тази работа с гърдата, и дали няма да приличам на дойна крава... (някакви такива...недорасли притеснения

/.
Мерси!

Все пак аз чак сега виждам колко е приятно кърменето, преди не го бях усетила това. Толкова ми е кеф като си хапва сладко от мен и че ме гледа жадно в очите, но и вие си го знаете това. Само майките изпитват това чувство, нека им на мъжете 
. Да са ви живи и здрави бебчетата и да ви радват много.

На първата бяхме около 30 семейства от цялата страна.Спомени,спомени

та днес смее на линия от сутринта - след малко отивам да му избера готин тоалет и след хапване хайде навън 
снощи като Дени се събуди да папка към 3 и плака доста, но докато му измия дупето и сменя памперса толкова мляко тръгна от гърдите ми ,че на пода се образува локва
. Момичета какво да правя от няколко дни Рая спи по-дълго през нощта , а гърдите ми направо ще се пръснат ,не ми се искада изцеждам да не стане по-лошо ако ми се увеличи кърмата, гледам че и Марсиа се оплаква от същото
Ама като чета тия дни май бебешоците са се наговорили да мънкат и реват
Е ние да не останем назад сме в това число на реящите.Снощи си заспа спокойно в 10,но все мънка,пъшка,стряска се насън......!
И сега пак почва...Май ще търсим някоя баба да ни бае.То вчера и се радваха ,радваха
и то им се усмихва милото и на ти сега.Е аз ще отивам,че и дом.работа ме чака,то вчера всичко вършеше таткото ама и днес може май пак да етой...
Лек ден на всички!