Сега е нещо кисел,сигурно от топлото и ми позволи да го гушна. Никак не обича да го нося на ръце
)
) 
, нямаме проблем не се олива и пак си се храни за същото време както с 1-цата.

и тези,които са сложили вече ПЕНТАКСИМ имаше ли странични ефекти? 
.
). Вече е голямо бебе моята Рада. 

направо изпръхнах като чух. Май направих грешка като слушах бабите и джипито който казваха " Щом не се буди значи е добре, няма нужда от храна." и така се оказа че той нощно време пропуска и в 12 и 3 часа. А най лошото е че с това пропускане и кърмата ми е намаляла направо
в 12 пробвах да се изцедя и успях да изцедя едва 100мл от двете гърди. Взех си от чая на Хип дано има ефект. Моля ви ако някой се сеща за някой начин за стимулиране да кърма да каже. Оф оплаках ви се едно хубаво. 
направо изпръхнах като чух. Май направих грешка като слушах бабите и джипито който казваха " Щом не се буди значи е добре, няма нужда от храна." и така се оказа че той нощно време пропуска и в 12 и 3 часа. А най лошото е че с това пропускане и кърмата ми е намаляла направо
в 12 пробвах да се изцедя и успях да изцедя едва 100мл от двете гърди. Взех си от чая на Хип дано има ефект. Моля ви ако някой се сеща за някой начин за стимулиране да кърма да каже. Оф оплаках ви се едно хубаво.
Пии повече течности и кърми бебчо на всеки 2,5 часа например през деня и поне веднъж през ноща и от двете гърди. Кога си отново на консултация? Най-добре е след седмица да отидеш отново да ви премерят и да видиш как се развиват нещата. С по-честото кърмене първите дни може да имаш чувството че гърдите са празни и кърмата не е достатъчна, но след няколко дни именно това по-често изпразване на гърдите и поддържането им постоянно празни ще е сигнал за организма да увеличи производството. Съвет не прибягвай до добавката още от сега, а пробвай този вариант с по-често кърмене и след седмица виж как се развиват нещата. В повечето случай съвсем лека корекция в кърменето, като добавянето на само едно хранене в повече е напълно достътъчно

))