Включвам се за да успокоя мамите на неспокойни момченца, като мама на надявам се бивш такъв. След като бях оревала орталъка, че Велизар е много неспокоен, не спи, плаче по цял ден и постоянно трябва да е на ръце, една позната ми каза, че първите 50 дни са най-тежки и че след това бебенце ще се поуспокои. И о чудо, наистина след като навърши 50 дена бебенце е много по-спокойно. Не плаче, започна да спи през деня и през нощта, усмихва се и си зяпка от шезлонга или креватчето, въобще коренна промяна в поведението и аз съм много щастлива
. И докато през 1-я месец плачеше много и по време на къпането, сега вече се кефи, но започва да плаче като го извадим от водата. Единственят ни зор е с изхождането. Все му се случва да е по време на ядене и са едни напъни нечовешки, едно ръмжене, въртене и много често от напъването връща и манджа.
. Това е и причината да се храним по половин час и нагоре. 

. Май ще почна по малко да давам, че горкото то ....
. Доста ми е пухкава милата.
.
.
!
А и яденията ни далеч не стигат 5-6 дори а 4-5 максимум, сигурно за това е толкова гладен като се събуди
, че татенцето не умее да го успокоява
и точно се наканихме да седнем на кафенце и излезна страшен вятър който си мислехме че ще докара дъжд и решихме да се прибираме и досега още не е заваляло но до час може би и това ще стане много гаден вятър духа.

... свети, усетих аз какво наближава и газ , бегом - колички деца... Хората ни се смееха, ама аз успях да си пребера децата на сигурно
ама си предсвавям със строежите и прахоляка какви кални цяхме да се приберем . та влизам във входа и се изсипа един "леген" вода от небето