Отговори
# 210
Привет! Благодарности за темата на Дендри! Да знаеш високо оценяваме времето и усилията вложени за създаването на темата и колажа!

Включвам се за да успокоя мамите на неспокойни момченца, като мама на надявам се бивш такъв. След като бях оревала орталъка, че Велизар е много неспокоен, не спи, плаче по цял ден и постоянно трябва да е на ръце, една позната ми каза, че първите 50 дни са най-тежки и че след това бебенце ще се поуспокои. И о чудо, наистина след като навърши 50 дена бебенце е много по-спокойно. Не плаче, започна да спи през деня и през нощта, усмихва се и си зяпка от шезлонга или креватчето, въобще коренна промяна в поведението и аз съм много щастлива  Heart Eyes. И докато през 1-я месец плачеше много и по време на къпането, сега вече се кефи, но започва да плаче като го извадим от водата.

Единственят ни зор е с изхождането. Все му се случва да е по време на ядене и са едни напъни нечовешки, едно ръмжене, въртене и много често от напъването връща и манджа.

# 211
  • София/Варна
Това упражнение се повтори още няколко пъти, даже татко му се притесни да не го направим мързелив в изакването и  да се иска вече само така да се изхожда..ама го успокоих,че няма как да стане това Simple Smile

Има как да стане. Много внимавайте с тази "помощ" при изхождането на бебето. По-добе е да потърсите причината за състоянието, като заведете детето на лекар, вместо да се чудите какво да пъхнете в дупето на бебчето.

лято!, 5 хранения на денонощие при новородено ми се струва, че е твърде малко. Ако следвам режима на Ели, и тя щеше да яде толкова, но я будя най-много на 3 часа и половина за да се храни.

madlena_bg80, хайде да е в Борисовата, че да могат да се включат повече мами. Иначе зоопарка не е много добра идея - новородените имат доста силно развито обоняние и "атмосферата" там няма да им понесе много Simple Smile.

# 212
  • София
Аз съм за Зоопарка, ако има и други, щото големите ще са ни по-доволни, но и в Борисовата бих дошла. Пък р и аргумента на Кай Рен е валиден, макар че на каката и харесваше там на времето.
Мацки, днес си купих 2 поли, 2 панталона - къс и дълъг, 2 ризи, 4 тениски и 1 рокля.  И един официален тоалет. Пак съм дебела, но поне съм облечена  Laughing
Имам 20 кила отгоре - 10  от преди от цигарите и 10 от бременността. Но поне имам дрешки, че съвсем бях западнала. Много е положително това.
Генобори, стискаме палци за кърменето и да сте здравички!

Апропо, ако ние се кърмехме пет пъти отдавна да сме се провалили. На нас ни трябват минимум 8 за да поддържа и 9-10 за да увеличава количеството кърма. Ама тя ми е ячка и яшна, де, може да не типичен случай.

# 213
  • София/Варна
Единственят ни зор е с изхождането. Все му се случва да е по време на ядене и са едни напъни нечовешки, едно ръмжене, въртене и много често от напъването връща и манджа.

И Елица е така - затова и викам галено Мецанка Wink. Това е и причината да се храним по половин час и нагоре.

# 214
Здравейте и от нас!
НЕ съм писала два дни, ама вчера ходихме малко на гости в Лясковец на едни роднини, че цял ден убихме там.
Та да кажа и аз за каката - ами странна работа. Към бебето не се държи лошо, даже прекалено много е грижовна към нея, обаче стана страшно досадна личност откакто сее родила малката. Не слуша, само се отговаря и нямам думи, голямо чудо е, даже се плаша, ама както Сиска беше казала, изживява си го някак  детето, но не знам как да и помогна.Уж не я пренебрегвам, но все пак и бебето си иска неговото.
За секса - ами и аз още не съм се престрашила, нищо че почти нямах шевове този път, само три вътрешни бяха и се чувствам добре доста отдавна, но уви... А и децата все са при нас, особено каката, от нея нищо не можеш да скриеш, така, че когато е при баба си може да пробваме, до тогава мъжо ще чака Crazy
При нас вече времето е ужасно, гърми, вали, духа, ужас, как ще се оправя сега с двете у дома, ще откача, дано утре да е по добре, че не знам Sad
А за водата - ами то при нас отдавна е над 30 градуса, ама вода не давам, ама дали пък не и се пие, не знам newsm78. Май ще почна по малко да давам, че горкото то ....
Това е за сега от нас. Приключвам, че доста гърми, ще спра нета - ЧАоооо

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 12:55 от ***Val4eto***

# 215
............

madlena_bg80, хайде да е в Борисовата, че да могат да се включат повече мами. Иначе зоопарка не е много добра идея - новородените имат доста силно развито обоняние и "атмосферата" там няма да им понесе много Simple Smile.

Нямам претенции за мястото, предложих Зоологическата градина, защото ми казаха, че е много зелено и има доста кафенца, но където кажете ние сме там. Нека да кажем в понеделник 29-ти Юни от ...... часа

# 216
  • София/Варна
............

Нямам претенции за мястото, предложих Зоологическата градина, защото ми казаха, че е много зелено и има доста кафенца, но където кажете ние сме там. Нека да кажем в понеделник 29-ти Юни от ...... часа

Предлагам 9 - 9.30ч

# 217
  • Русе
Привет и от нас!

Днес бяхме на консултация, сложиха ни първият Пентаксим. Надявам се да няма реакция, има да стоя на тръни наяколко дни Confused.
Качила е още 1 кг. момата. Има си големи бузки, здрави крачета, а на ръчичките и Попай би й завидял  hahaha. Доста ми е пухкава милата.
За водата се чудех - Йоли не пие - нито вода, нито чай. Не харесва биберони - залъгалка не иска, и на шише се сърди и плюе... До сега два пъти съм цедила мляко, и е голям зор докато започне да пие от шишето. Та се чудя, дали е възможно да има нужда от вода, но да не пие, защото не се справя с биберона  newsm78.
С коликите положението засега се търпи. Има моменти когато си поплаква, но с гушкане се справяме.
genobori , съжалявам за неприятностите, през които са ви се случили. Дано скоро си минете пак на кърма  Hug.
Ели, сигурна съм, че Гого ще се справи с проблема. Той отдавна е доказал, че е оправен младеж  Grinning.
Дидочка, Честити два месеца на Маги   party041!
[/color]

Спокойна вечер на всички!

П.П: Ленчето, не съм чувала да ги изтеглят ваксините, но ще проверя, че ние ги почнахме вече. Ако трябва, да купувам другите докато има.

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 19:08 от pepe

# 218
Здравейте мацки! Благодаря за отговорите и успокоенията   bouquet

Въпреки че и днес положението е почти същото като вчера съм по-спокойна като вече знам какво иска - храна - бил е гладен Shocked Увеличил си е дозата милия, но за сега се справяме само на кърма - кога от гърда, кога от шише ... Висим по 3 часа на гърда и после за 10 мин си гълтаме около 100 мл изцедена кърма и така процедираме. Знам че не е хубаво така и ще се отбие вероятно, но явно ме може да си изцоца достатъчно сам мъника и затова се налага да му додавам така. Добре че поне днес не се наложи да му дам и АМ, че се беше наял слава богу с кърмата, иначе го забърках и изхвърлих Confused

Незнам нормално ли е да яде по толкова все пак няма и 3 седмици още  Thinking А и яденията ни далеч не стигат 5-6 дори а 4-5 максимум, сигурно за това е толкова гладен като се събуди  newsm78

Иначе сутринта от 6 до 9:30 вися на гърдите ми, мина и ги двете по 2 пъти и се свива реве..... ужас. Дадох капки, чай, вода, кърмим се и пак не ще ли не ще да се успокой все търси, още е гладен. 80 мл изцедена му дадох и пак не щя да заспи. Унася се за по час, спи с мен - до мен или върху мен и като се размърдам и стана се почва рев. Е все пак успях да хапна между другото, но ако не беше майка да го държи и успокоява днес нямаше да съм яла изобщо  #Crazy, че татенцето не умее да го успокоява Rolling Eyes

Оф, няма да мога да го изхраня тоя моя мъник  Crazy Ще пробвам техниките на Бебз, много ми харесаха  Mr. Green, ще търся и слинг, абе ще се мъча да се справя няма как  Peace

# 219
  • гр.Стара Загора
Здравейте сладурани  Heart Eyes
Днес излезнахме сутринта с Дидка пообиколихме магазините-обзаведох се с нови дънки  newsm44 и точно се наканихме да седнем на кафенце и излезна страшен вятър който си мислехме че ще докара дъжд и решихме да се прибираме и досега още не е заваляло но до час може би и това ще стане много гаден вятър духа.
Стиснете едни палци за нас утре сме на консултация да видим Еви колко е пораснала и ако всичко е наред както каза педито ще й сложим пентаксима  Praynig

genobori  Hug Hug Hug дано бързо да се оправите с малкото човече  Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Честита месечинка на Маги да е жива и здрава !!!

# 220
  • о`майна лунна нощ е
Аз ще се разпиша, че днешния пореден преглед в Окъжна мина идеално. Втори доктор потвърди, че всичко е наред, и на въпросът ми какво следва отговори с усмивка "Да почерпиш и да продължавате с упражнението секс"  Mr. Green
Готин доктор! Отивам да го препоръчам в здравния.

# 221
Здравейте момичета.  Hug
От бруталната гръмотевична буря онзи ден, ми се прецака интернета. УжасТ за моята пристрастена особа.  Mr. Green
Днес се обадих в powernet и слава богу (да не повярваш), реагираха веднага и дойдоха да поправят разни кабелаци по улицата.
При мен, Борето и Рада нищо ново - всичко ни е наред.
Дано и при вас е така и сега се връщам да ви чета и да разбера. Grinning Grinning Grinning

# 222
  • София
KayRenn, знам, че трябва да са поне 6 хранения, но 1) ако спи дълбоко, е доста трудно да се събуди, а и ми е жал; и 2), често след като яде, остава буден по час и нещо и след това като заспи и откара още 2-3 часа и то се събира голяма пауза. А нали трябва и да спи, как да го будя след един час сън, да речем? Благодаря ти за отговора, но за момента не знам дали да променям нещо...
Ние сега се връщаме от разходка, беше много приятно след дъжда.

# 223
Здравейте и от нас.Имаше голяма буря тук,че и малко град ни удари,но сутринта си направихме доста голяма разходка за да ни държи влага.
Да се похвалим...ние от колики се отървахме,но пък за сметка на това не искаме да стоим през деня в кошарата,та прибегнахме до столчето за кола.Там заспиваме почти мигновенно или си гледаме и мируваме.После се преместваме в кошарата.Това е от нас.
Лека вечер.

# 224
Лелееееее как щеше да ни хване обилния дъжд който се изсипа тук , имахме 2 минути до дома, пука гърми buria ... свети, усетих аз какво наближава и газ , бегом - колички деца... Хората ни се смееха, ама аз успях да си пребера децата на сигурно  newsm44... Не че щяха да се удавят иначе де  newsm62 ама си предсвавям със строежите и прахоляка какви кални цяхме да се приберем . та влизам във входа и се изсипа един "леген" вода от небето  

***Val4eto*** - Твойта Симонка е малка още , я си представи 8 годишно да се  държи като бебе.. И моя младеж се промени, въпреки, че отношението към него не се е променило. Ама чак да се изгуби вчера?!?!?! Търси внимание човека, ама аз щях да умра....

smile3520 А за малкия днес е направо бебе мечта ... да се радва ли човек. Спинка, папка на три часа , през ноща спа, и за награда, за тридневните мъки чак ми се усмихва цял час преди да заспи и ми прави "Гъъъъъъъъъъ" Е как да не му мине умората на човек  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт