Времето наполовина до НОЕМВРИ мина, всички вече питат "бебче ли в корема има" 23

• 12 057
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Бела, стискам силно палци и се моля за теб и бебчо  Hug Praynig

# 151
Бела дано всичко да е наред и бебечето да е здраво въпреки резултатите

# 152
Бела, стискам палци и се моля всичко да е наред! Praynig

Аз имам да се похваля нашата принцеса отдавна шава, но таткото така и не можеше да я усети ,но вчера така се разбунтува че даже и той я пипна, много се вълнуваше милия  Blush
Относно количките, четох усърдно в интернет и реших да ида по магазините да видя дефакто какво предствляват. Няма такъв ужас!!! И най-леката количка не можах да вдигна, да не говорим че като ми дадоха да понося празната кошница щеше да ми откъсне ръката. Забравих да спомена че живея на 2 етаж и нямаме асансьор, а съм много за ранно извеждане на бебоците навън. Не знам как ще решаваме този проблем добре че имаме още време. Мамите с опит да споделят и да ни дават съвети, че аз с тези зимни ,летни, комбинирани , с кошчета и без направо се подмаих  Embarassed
Лек и успешен ден ви пожелавам!

# 153
Добро утро момичета!!! Hug закуската от мен Wink

Завърнах се от планината,ама планината не ще да си тръгне от мен...още ми се иска да съм там Winkза два дни 5 странички лелеее,не ми се мисли ако ме няма една седмица няма да мога да ви изчета Wink Бяхме и при докито всичко е наред бебче расте,спинкаше и неуспяхме да видим пола,но съм щастлива че е добре,имам си и снимчица.Толкова и се радвам едно мъничко скелетче,едни мънички ребърца...както вече ви споделих от петък усещам шаването на мъничето и усещането е страхоно newsm68
Честито на всички младоженки-много прекрасен семеен живот,много любов и разбирателство  bouquet момичетат който са пуснали снимки са страхотни,много сте сладки...размечтахте ме. Hug
miraluba кой ти е фотографа?
Бела миличка надявам се тревогата да е излишна,потърси и второ мнение.Знам че колкото и да те подкрепяме ние мъжът ти ти е най близкия човек и имаш нужда от неговата подкрепа.Сигурна съм че и той много се притеснява,но повеето мъже са такива,не успяват да покажат веднага подкрепата си.Вие сте се скарали,като се сдобрите ще видиш че ще те покрепя и ще е до теб.Моля се всичко да е наред,прегръщам те Praynig Hug
Оставям ви сега хубав и усмихнат ден и успешна седмица само с положителни емоций Hug Hug Hug Пазете се!!!

# 154
Добро утро!

Само да се разпиша!

Честито на булките - много семейно щастие....

Бела  Praynig всичко да е наред!

Хубава и спокойна седмица!   bouquet

# 155
Бела, просто нямам думи....

Направи още едно БХС, консултирай се с проф. Кременски, още едно 4D... просто.....   Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 156
Добро утро и от мен!
Бела, стискам палци всичко да е наред! Най-важното е да останеш спокойна доколкото можеш - знам, че е лесно да се каже, а е много трудно да се успокоиш наистина. Но да знаеш, че ние всички сме с теб!
Миралюба, прекрасни снимки! Честито! От все сърце ви желая много любов и щастие!
За изследването за хламидии - доклкото знам не се поема от ЗК.
Тези дни много ме боли корема около пъпа и то при кихане или когато повръщам (все още имам сутрешно повръщане), а преди това ми се втвърдяваше и го чувствах като топка, за което ми изписаха Magne B6 - явно това са били контракции?!
Момичета, вие кихате ли напоследък повече от обичайното? Simple Smile Защото аз от 1 месец яко съм се разкихала, а не съм хремава.

# 157
Добро утро morning

Относно контракциите, по принцип се усещат като стягане на корема ( ако сте легнали, изпъвате краката и ако корема е много твърд, значи има контракция), ако е придружено с болка, тогава вече е сериозно и задължително беж на доктор, има вариант обаче да има контракции и да не ги усещате. Мисля си обаче, че щом се чудите, възможно е всичко да е наред и дано е така...

Тежестта и дискомфорта е възможен от опъването на матката, мен често ме преболва ниско долу в дясно, но няма нищо, дори ми спряха магнерота, защото матката ми била много спокойна, но ми казаха да се следя и ако усещам стягане да го почна пак и така...

И аз си мисля вече, че няма такова чудо като "лека количка", освен ако не е лятна - чадър...добре поне, че имаме асансьор и като зяпам колички ходя с рулетката и меря дали ще се събере в "превозното средство". Обмислях вариант да я съхранявам и в т.нар общо помещение, но 100 човека имат ключ от там, включително и хигиенистката на входа, която не живее в нашия блок, та варианта да държа количката долу отпада, евентуално в гаража, но пак не е много удобно...изобщо си е приключение  ooooh!

Хубава и успешна седмица ви желая, изпълнена само с добри новини  bouquet

# 158
Здравейте, момичета!
Ние се завърнахме, довечера съм на цветен ехограф и нямам търпение вече.
Бела, миличка дано всички тревоги се окажат излишни и всичко да е наред!
Щях да пиша нещо, но забравих ...

# 159
Момичета забравих да ви питам нещо... От един месец пия Нутри - Маг (Магнезий) .. Някой знае ли до кога трябва да го пия, аз си купих втора опаковка... Доки последния път нищо не ми каза...  newsm78 newsm78

Благодаря предварително

П.С. Изследванията на белтъци и тем подобни (кръв и урина) - всичко е в норма  newsm44 newsm44... На 09.07 съм за изследване на титър анти тела.

Ива Чакаме да разказваш след прегледа

# 160
Здравейте момичета. Аз се завърнах. Голяма почивка направих а като гледам колко сте изписали  Thinking кога ли ще ви прочета. Ние с бобче сме добре вече ритаме  Party.
Връщам се назад че имам 3 теми да чета и ще ви пиша пак Hug

# 161
Добро утро момичета newsm51,така съм се шашнала,тази сутрин се събудих с болки висако в корема,идея си нямам какво е,утре съм на лекар,но дотогава........ newsm45

# 162
  • Бургас
Добро утро!
Излязоха ми кръвните резултати - на пук на витамините Пренатал с желязо хемоглобинът ми е паднал под нормата. Дано да не продължи да пада.
Вече окончателно реших да сменям докито. Само дано не сбъркам с избора на новия АГ.
Лек и спорен ден!

# 163
анитка, и аз бях с такива болки онзи ден. Досега 2-3 пъти ми се е случвало, отдадох го на гастрита, който имам, пих хапче, полежах и мина до час-два. Щом болките са високо в корема, значи всичко е наред с бебчо  Wink Ако можеш, се обади на док да те посъветва.

# 164
Здравейте и от мен!
Първо да изразя подкрепата си към Бела - мила, много се надявам наистина да е някаква лекарска грешка 4 Д- то , кой ти го прави?в Майчин дом ли? Ще се моля за теб!!!
Steletu, и аз пия магнезий...Ако доктора не ти е казал да го спираш,значи го продължаваш...По принцип някои бременни го пият до края на бременността...
За контракциите - мисля, че ако имате няма как да не разберете че това са контракции - стяга ти се корема и става твърд като камък..после след 10-15 сек.се отпуска...
Друго не се сешам какво обсъждахте...
А за количките- гледайте да е лека...особено ако живеете в блок без асансьор .Лошото е че комбинираните колички са тежки, ако решите да вземете и със зимен кош...става още по-тежка...Мисля, че около 8-9 кг е добре за комбинирана количка, всичко над 10 кг вече ще е мъка, особено за слаби майчета.
Пак ще помоля за смяна на щъркелчето на първа страница - ще си имаме момиченце по последни данни ,така че моля за розов щъркел
Хубав ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт