Лятото е тука вече, за море се готви СЕПТЕМВРИйското човече!

• 15 875
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Весело изкарване довечера, момичета. Hug Аз отново пропускам  Sad

# 106
Аз се надявам към 8 да съм кацнала  Hug

# 107
  • Остров Приятелство
Добро утро момичета Hug
Беше прекрасно!

.....мен още треска ме тресе Confused

# 108
  • Sofia
Добро утро момичета Hug
Беше прекрасно!

.....мен още треска ме тресе Confused

Е разкажете дееееееееееее....Гле'й к'ви сте 'начи  Mr. Green

# 109
Сега нарочно мълчат за да ни накажат тези, които не дойдохме Crossing Arms Laughing  Чакаме и снимков материааал Flutter

# 110
Супер беше! Много се радвам, че успях да видя мацки, които не бях виждала от години! Нина, Даниспорт!!!!  Hug
Сънкаааааа, няма страшно! Нали разбра какво ще оправи нещата  Joy

# 111
здравейте.) smile3509 има малко от Рукси че ме мързеше да снимам.Бяхме Нина км,Съни,Рукси,дани спорт,аз и Марис,тайги и ради.Всяка говореше и нищо не се чуваше около нас.Няколко пъти може би беше главния сервитьор мина покрай нас на празната маса да види да ли може да дигне още нещо за да ни изгони  Mr. Greenи накрая в 1 без 15 ни каза че градината е до 12 и затваряли и чакали да се наговориме но уви ние не спряхме.Е на мене нещо не ми се  говореше но влезнах в час за малко.Иначе срещата мина обичайно няколко жени си говореха къде по групи къде заедно за най различни теми.От децата ни ,мъже,т.нЛошото е че на последък сме си само 5,6 мами все по срещите,а другите не могат да дойдат.ЖАлко SadМоже докато е Марис тука да организираме една разходка с децата я в борисовата я южния парк я някъде другаде да видиме колко са пораснали наща чета. Laughing
ОСтавям ви че вече второ папане за днес си проспива Додо и вече започва да се расънва и ще нададе вой

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 23:23 от mama rosi

# 112
и Ради и Тайги също Simple Smile
Нямам нищо против за една среща с малчовците да спретнем! Хайде другата седмица ще се уговорим!
Ние бяхме до зоо-то днес с Гал и малките! Направо се изтощихме с Гал, а за децата не знам!

# 113
Ех, че е приятно да видиш готини мацки и да разпуснеш малко  Hug Много ни липсвахте останалите  Heart Eyes Снимките по изключение са само няколко  Wink От много приказки не сколасахме да се снимаме  Mr. Green.
Съни, как мина душата. Дай хабер, че те мисля  Heart Eyes
Ани, жалко за разминаването  Sad
За разходка съм навита. До 19.07 съм в София.
Мноооого поздрави!  Hug Hug Hug

# 114
  Здравейте, минавам за едно дзак! Wink
  Наистина беше много хубаво. И да вметна, че и Ани беше там, така че направо си бяхме доста Hug, тамън 9 броя хубавици Танците тоз път ни се разминаха, но другия път непременно Peace
  Сънииии, хайде ела да кажеш една добра вест Hug
  Пепе, разкошни сте, много красиви братчета и сестричета Heart Eyes
  Целувки и гушки!

# 115
  • Sofia
Ей, Ради, Heart Eyes Никой друг не е забелязал моето присъствие  Cry
Аз се чудех как така с начало 19.30 ще сколасаме чаааааак за диско, а то трябвало да се идва по-късно Wink Съжалявам, че не видях всички  Cry През деня стана ясно, че и на рожден ден трябва да се годи същата вечер  Crazy
Рукси, снимки моля  Praynig

# 116
  • Остров Приятелство
Ето ме, ето ме Simple Smile Слънцето изгря отново!
Ооох благодаря ви Скъпи момичета за търпението, което проявихте към нервата ми снощи! Мога да Ви нарека вече наистина не приятелки от форума, а ПРИЯТЕЛКИ! Hug

...Нищо. Поведението е чудесно. Ще видим и довечера и нататък! Пу, пу, пу да не ме чуе дявола! Praynig

# 117
Съни  Hug Радвам се, че си спокойна вече
Ани и аз те забелязах, как да не те забележи човек с тези "очи" хубави  Hug Joy

# 118
  • Остров Приятелство
Срам не срам, и аз забелязах тез очи гОлЕмИ. Blush Grinning

# 119
Браво на вас, ама ние чакаме снимкииии..... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт