Лятото е тука вече, за море се готви СЕПТЕМВРИйското човече!

• 15 883
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Аник,тайги ,Ради и аз в изабелязах и ви написах но понеже пиша бързо и понякога ми итрива Веронка нещо като седна да пиша и затова не са излезли,но си спомням че ви написах имената-никовете.Сега като го редактирах видях че ви ги няма.Само Ронката е натиснала нещо и ад не съм видяла.
Момичета аз ще лягам че досега оправях багаж за селото на мъжа ми .Ще бъдеме 4 мата 2 дена и в неделя ще оставиме бабата-свеки и Ронката за две седмици там,а това там е 10 км след Перник едно село ли е квартал ли е на перник незнам.

# 121
  • Остров Приятелство
Ха здравейте Мадами  Simple Smile

Отивам да чета приказки в библиотеката. Grinning

Много хубав ден желая на всички!  bouquet Hug

# 122
Добро утро Grinning

Моите мъже отидоха да ловят риба по мъжки този уикенд и ме оставиха да мързелувам. По този случай аз току що ставам от сън Crazy 

# 123
  • Sofia
Ей, тез' моите очи бееее..... аз откога ги нося, трябваше хубаво да ги оцъкля, та да ги забележите  Mr. Green

# 124
Малеее, дали ще спре да вали скоро?! Заглавието на темата въобще не подхожда на гледката през прозореца  Joy
Вие в леглата ли се търкаляте Mr. Green

# 125
Ще спре Мариска, ще спре, ама кога Mr. Green

Аз днес по чудо не се търкалям , ами цял ден шЪтам - -готвих, чистих, гладих - все непривични за мен неща, ама като сме си цял ден в къщи какво да правя - рекох да се покажа на любимия, че ставам и за друго освен да обикалям магазини Mr. Green Та така в тенджУрата имам лещичка, дрехите са изпрани и  изгладени, косата боядисана и фризирана  Mr. Green (това го свърши Ванката - да е жив и здрав !!!) абе извъобще доволна съм от себе си. Ако махна и космите от краката си ще бъда просто перфектна  Mr. Green ....не , всъщност , за да съм перфектна трябва да свърша едно друго нещо, ама то е в тъмните часове на деня  Blush
Приятен следобяд от мен

# 126
Pipiole, ше падна от смях! Ако питаш мъжа ти, сигурно трябва отзад напред да почваш, за да си перфектна  Joy

# 127

Успешна седмица!

# 128
  • Sofia
Ау, какви сте ми веселушки  Heart Eyes  Hug

# 129
  • Gorni Bogrov
Здравейте,чак сега намерих време да пусна малко снимки от морето Embarassed.
Ето от тази http://www.snimka.bg/album.php?album_id=399381  ,до края. Simple Smile

# 130
cecko прекрасни снимки, много се разнежих и се отнесох в спомени. Къде бяхте на почивка, че забарвих  Blush

# 131
  • Gorni Bogrov
http://www.gardenofeden.bg/ Ето тук бяхме.

# 132
  • Остров Приятелство
Добра вечер,
Хич ви няма, еййй палавници Grinning

Утре тръгваме пак с Яни за Варна - дано да ни е хубаво  Heart Eyes

Приятна вечер и дано много скоро се видя пак в една красива компания Жени! Hug

# 133
Ако се и объркаш да ни се обадиш Wink

# 134
  • Остров Приятелство
Добро утро слънца неземни! Grinning

Ако се и объркаш да ни се обадиш Wink