Лятото е тука вече, за море се готви СЕПТЕМВРИйското човече!

• 15 887
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро Simple Smile
Лек път, Съни и хубаво да си изкарате!
Иви, вие как сте?
Ние си продължаваме обиколките по лекари...не мога да спя нощно време и вече съм се зомбирала! А на който кажа, че откакто съм си дошла съм изпила само 50гр. ракия - не може да ми повярва  Joy

# 136
Марис, заради твоето неспане ли сте по доктори или пак сте болни ? Ние сме здрави, слава Богу, но наоколо си има свински грип и това си е. Рангел го спрях от училище, и без това са само до края на тази седмица. Миналата седмица обаче беше с тонзилит и много висока температура и много се уплашихме. Заведохме го в болницата и останах там с него два дни. Сега си мисля, дали не изкара точно свинския грип, защото казаха, че при някои се проявява като тонзилит. Във всеки случай, сливиците му бяха много странни, не просто с налепи, а с някакви мехури Thinking и много странно се оправи от раз, просто се събуди една сутрин и все едно не е било Thinking Хайде със здраве и весело лято!

# 137
Svetlili   Shocked аз се шашкам много на тая тема  Confused

Ето ни и нас у дома  Hug
малчо го оперираха вчера втори път, но вече е добре  Simple Smile

АниК, много, много благодаря   bouquet с мариската ще се видим тези дни и ще взема "нещата"  Joy

# 138
Svetlili, на моят шеф децата са със свински грип, а и той си беше за 2-3 дни у тях, че не се чувстваше добре... Навсякъде е. Само се надявам да не го замъкна вкъщи и да разболея Тео точно преди да замине за БГ в понеделник.

Галче, милото ти момченце Sad Плаче ли много? Не мога да си представя какво ви е Confused Дано минава вече  Praynig

# 139
Галче, прегръдки за вас !
Номадик, тъкмо вчера си мислих за Тео, само че съм останала с впечатление, че вече сте го завели в България. Тук наистина е навсякъде, само дано го изкараме по-леко, то е ясно, че на мен ( а и на другите покрай мен) няма да ми се размине на първа линия в аптеката Praynig Praynig Praynig
Целувки !

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 21:35 от Svetlili

# 140
Светли, той беше в България през май за 3 седмици само. Сега отива за ваканцията чаааак до септември. Права си, че всички ще го минем този грип, само дано е леко. Приятен уикед желая и да ми стискате палци за колоезденето в неделя - 100км трябва да навъртя, дано се справя Simple Smile

# 141
Оле,какви са симптомите на тоя грип  Confused Мен Дарко ме посрещна с висока Т  ooooh! няма край ...

# 142
Оле,какви са симптомите на тоя грип  Confused Мен Дарко ме посрещна с висока Т  ooooh! няма край ...
Галче, ти пък!

Пепе, успех и се пазете, ей!
Svetlili , не се ли прави специален тест, за да се определи, че е свински грип?
Иначе ние си одим по лекари, заради водата на Ади в междинното ухо и третата сливица. Сега правим едно лечение и пробвам хомеопатия, та стискайте палци!  Praynig и началото на септември ще се реши каква ще я вършим - дали ще се размине операция или не... А аз съм супер изморена. Не мга да спя като хората и така..а се събират едни нощни събирания и не знам как ще се преживеят! Simple Smile
Хубав и прохладен уикенд ви пожелавам!   bouquet

# 143
Марис, ами вече не се правят тестове на всички, минаха на фаза повсеместно лечение.
Галче, споко, в България още няма ( дано пропусне )! Hug

# 144
Нашият доктор каза, че може и хич да не разберем, че свински грип сме карали - третирал се като всички други грипове вече, защото почти всеки трети човек, който е с грип, най-вероятно е със свински  Crazy

# 145
Пепече, аз в паниката звънях на педката и тя същото ми каза - свински, конски, все по един и същи начин ще го лекуваме  newsm78
Дарко обаче се оказа с гнойна ангина за разнообразие  Crazy тъкмо се преборих с високата Т и вчера на Руси пък единия конец взе че се измъкна от дупето и айде пак към Пирогов  Sad добре, че се оказа малкият дявол. Утре пак ще ходим, че не можело сега пък друг хирург, нашия трябвало да си го види, а той утре е на работа, пък и епикризата си чакам, че уж се водим хоспитализирани и въобще изобщо .....нищо не разбирам вече и го давам по инерция....

Svetlili , имаме си и ние вече в БГ такъв вирус  Wink в тея неща никога не изоставаме. Даже се чудя, как не изсипаха самолета с бацилите първо върху нашата страна и този път  Whistling
Леле, напоследък имам чувството, че всичко е конспирация, честно  Embarassed И нали се занимавам с Пиар и комуникации и си мисля, как пък някой не се сети да брандира онези маски за лице я с нещо имуностимулиращо я с друго Simple Smile

Мариска, спри се, жено, че съвсем ще се стопиш  Wink Аз казах ли ви Мариската каква финна мацка е станала  Whistling

# 146
Галче, миличкото ти момченце  Confused Дано скоро минат всички притеснения  Praynig За Мариската не си ни казала каква фина мацка е стнала  Grinning

Да се похваля и тук и заминавам в леглото - навърях 95км с колелото днес (London - Southend) bowuu Много съм доволна  Grinning И медал си имам даже (е, на всички даваха, но все пак Simple Smile )

# 147
За Мариската не си ни казала каква фина мацка е стнала  Grinning

Да, като сваля още 10 килограма Joy

Браво на теб, Пепе! Ти си нашата гордост! Булгар, булгар  Laughing

Хубава седмица ви пожелавам, мацки! Hug

# 148
  • Sofia
Привет!

Ние се завърнахме с Рали от едно много зареждащо моренце. Бяхмае с йога училището. Имаше няколко дечица и си щуряха по цял ден на воля. Условията не бяха кой знае какви, но компанията беше на ниво. Рали се отрака покрай големите, тя беше най-малка. Имаше лунапарк, плаж, разходки и игри на воля в големия двор. Бяхме на Синеморец. Утре заминава с баба на село, кой като нея  Mr. Green
Мариска, наистина е станала страхотна мацка, беше много ефирна на срещичката, същинска Шехерезада  Hug стискаме палци да се отървете от тия пусти болести  Praynig
Днес черпя с по едно сладоледче, че съм именничка Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 15:47 от taigi

# 149
Тайги, честит имен ден!
Всички мами от отбора са много елегантни това лято  Hug Ще ми се да видя снимки от срещата, Рукси май беше снимала  newsm78
Номадик, ти как успя да се подготвиш физически за такова дълго колоездене ? Браво на теб!
Галче, как е бебето  Praynig?

Общи условия

Активация на акаунт