Лятото е тука вече, за море се готви СЕПТЕМВРИйското човече!

• 16 106
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ПО ЕДНА ТОРТИЧКА И РАЗХЛАЖДАЩО КОКТЕЙЛЧЕ ЗА МОЕ ЗДРАВЕ!

# 166
  • Gorni Bogrov
Alexandra, bdbaloni hbday newsm59

# 167
  • Plovdiv
АЛЕКСЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА! МНОГО ЗДРАВЕ И ЗАОБИКОЛЕНА ОТ УСМИВКИТЕ НА ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА.   bouquet
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК.

Ния, съмнявам се да няма какво да драснеш! Ей така една песен да пуснеш поне  Joy
JoyТака е, Мариско, има разбира се, но не ми се хленчи. Laughing Затова си трайкам. Laughing
Абе, чакам си музата. Joy

# 168
Алекс, да си жива и здрава! Много късмет, щастие и любов!

Музооо, къде сииии  Joy  Joy  Joy

# 169
  • Sofia
Алекс, честито на патерица! Много здраве и любов за теб и близките ти!!

Ние изкарахме хубав уикенд, макар и в София. Бяхме на пиано бар, в събота на погача, вечерта спахме в новата къща за първи път, а вчера лепихме плочки и тапети. Пренасянето сигурно ще е догодина, но важното е, че му се вижда края...

Хубав ден   bouquet

# 170
Добро утро Simple Smile
Друго си е да не е 40 градуса   Mr. Green

Ние си чакаме днес тати! И ще видим дали ще махаме третата сливица или не. А иначе сме планирали море от 3ти, но всичко от пуста сливица зависи.
А морските Съни и Яни да е чувал някой Simple Smile Иви, Пипиоле, Роси, Ради къде сте...
Въобще голямо мъртвило тези дни тук...

Хубав и слънчев ден от мен

# 171
 Добър ден, дами!
Алексче,да си ни жива и здрава,мила ! Много обич и много здраве!  bouquet
 Тук съм бре, ще пиша довечера повече!
 Бях една седмица при свеки и после малко боледувах. Вече съм на линия и довечера ще чета и изказвам Laughing,!
 Хубав ден, момичета! Hug

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 23:07 от Rady

# 172
марабаааааааааааааааааааа
Марис тук съм снощи писах писах и като му дадох изпрати ме сиктердоса нета.Кога погледнах мъжа ми го е изключил без да ми каже от рутера.Е само дето не го  #2gunfire #2gunfire #Cussing outА тебе да те зачеша МАРИС не те ли е срам да докараш жегите от Катарско тука.В събота на  бул.България в 16 часа било 45.5 градуса.Аз не ги осетих щото бях в басейна на село и две вечери спа вече на закачалка но тогава ми  беше добре.
Искам с голямо закъснение  една седмица.   bigdance2 newsm59 Tada newsm18  ura Tada Tadaда четитя на нашия тандем с когото почна наща дружина-Никола на Рукси ,който на 20.7 направи 4 годинки,да е жив и здрав и скоро всичко да е ок с него.
Алексда си жива и здрава на малка патерица .Мъжа ти все така да те обича и да ви глези трите мадами.
Номадик да нямаш сега мусколна треска от толкова километраж навъртян Laughing
Гал дано вече малкия да е добре.
Ние сме добре,четях ви редовно със сутрешното ми   food010 kaffeetrmker_2но все не сколасвах да ви пиша.Ние с Додо си се гледаме а каката е вече трета седмица със свеки на село малко след Перник та уж да си оправя къщата ама уви,майка ме хвана да оправя нейната и мойта седи с краката на горе,но от тези дни се захващам че като дойде Ронката няма да мога.Иначе искаме с Ронката четиримата да ходиме след 20.8 на море,след като му бият ваксината на Добри-Пентаксина и тогава ще ходиме.
Добри си расте и си кротува само през 3 часа мънка да му бутна шишето да яде и като си дойде тати ни води някъде навън да вечеряме че аз като съм при майка и не мога да сготвя нещо а и в тези жеги не ни се яде тежко ядене.Еми това е от нас.Ето малко снимки от нас.Лека вечер
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=404881

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 23:06 от mama rosi

# 173
Здравейте моми,
и аз де се разпиша, че Марис лично ме е призовала Wink
За нас какво да пиша  -  една седмица (разбирай тази) съм в болнични, защото малкото диване си разби устата в басейна в градината и предните зъбки й се клатят. Нищо страшно, но сега предпочитам докато заздравеят да е сред домашни, за да не стане повторно някоя грешка. Та така сега една седмица ще сме си заедно, а после , че дори и в края на тази Они и баба заминават на вилата в Бойковец. Там ще поседят колкото искат и после обратно в София.
Ние ще видим какво става на морето през уикенда , но по-скоро Сашо има работа, а аз ще съм придружител. Не отиваме на море  Crossing Arms А и не планираме да ходим. Нещо сметките не излизат...за съжаление.
Ами май е това.Приятна вечер

# 174
Роси, пак да кажа, че сте много сладки  Heart Eyes Малкият е страшен с мъжките си гащи !Хубав ден  на всички!

# 175
  • Sofia
Привет!
Роси, расте като гъба твоя юнак  Hug пу-пу
Пипиоле, сподели моля как е след лазерната епилация, ако не се лъжа миналата година си направи  newsm78

Хубав ден!  Heart Eyes

# 176
Radi, "довечера" мина, а ти още не си "изказала" каквото има за изказване  Grinning

# 177
Да правила съм - моето мнение е , че човек, ако има пари и желание трябва да опита. За съжаление обаче не винаги има добър резултат. Зависи от дебелината, цвета, а може би и още куп неща дали ще паднат трайно или не. Правила съм мустаци, подмишници и триъгълник. Резултат - страхотен при подмишници, поливината триъгълник , при мустаци - кръгла нула.Така че дори на едно тяло се повлияват различно. Това си  е мое мнение и то е на база опит.Иначе козметиците могат много неща да разправят...

# 178
   Вярно е Пепе Hug Ти беше едното ми изказване, събра ми очите с тези километри и аз карам колело, много обичам простора и движението, но до твоите километри не стигам, най-много до 20 ги докарвам Grinning
  Роси, голям юнак отглеждате вие , а каката е прекрасна и струва ми се не ревнува Heart Eyes
  Тайги, честито ви преспиване, почнете ли веднъж няма спирка!
   Галче, как е Русито?
   Ани, дай някоя снимка на порасналия джентълмен, забравихме го вече хубавеца как изглежда Heart Eyes
  Мариско, дай отзиви за хомеопатията, повлияват ли се нещата при Адко? И да кажеш на Деската, че тъгуваме за нея, да вземе да ни навести Hug
  Ния, ти си знаеш Heart Eyes Hug
  Руксито,в игри и закачки забравихме да поздравим адаша за рождения ден.На голяма патеричка да ни е жив и здрав виновника, който ни запозна с прекрасната му мама и кака!Ей, голяма слабост ми е Николчо!
  Ох, някакви проблеми около семейството витаят, неразбории разни. И аз така се впрягам, не е лично до мен, а до мои близки, но аз се скапвам и затова не писах вчера. Понякога предпочитам трудностите да са при мен, отколкото при обични хора, тогава по-малко страдам. Няма да говоря затова, ще разкажа, че в неделя пак бяхме на излет и беше хубаво, хубаво , хубаво. И то до нашето селце. Семейството, с което бяхме имат детенце, колкото нашите /4 год/, още едно на 2 и след 2-3 месеца чакат трето. Аз бях с племенника и докарахме бройката до 5 родени, едно куче и една скрита лимонка.  JoyВярвате ли, че беше самото спокойствие, май е вярна приказката , че с по-малко деца се ангажират повече възрастните, а ако са повече се оправят сами. Имаше огън, мокри крака от реката, пържоли и наакани дупета, но на всички им беше добре. Въобще разкошна почивка Laughing
 И последно да питам слушат ли ви децата? Неща като подреждане на стаята, изпълнение на задачки, дисциплина...... С Миа виждам голям зор, много своенравна, не признава авторитети, баткото не беше такъв и ми е някак странно и различно. Целия ми опит като родител е неприложим при нея ooooh!, почвам отначало. Иначе е една оправна, контактна и чистница. Като баба и я гледа каза, че за нея е изразходила повече енергия, отколкото за 3-мата и батковци.
   Хайде, че се разприказвах, лека вечер!

# 179
Честити рождени дни на Никола и Алекс!

Гледам, че не сме само ние с болести и своенравни хлапета  Crazy
Гушки на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт