Лятото е тука вече, за море се готви СЕПТЕМВРИйското човече!

• 15 890
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
Привет Simple Smile ей, че раздвижване тука!
Нашия тати си дойде! И всички са доволни и щастливи. този път имаше подаръци и за мама - ново пръстенче и парфюми  Mr. Green
Аз също съм пробвала фотоепилация, за съжаление обаче не изпълних процедурите до края, защото имам апарат за дом. употреба и си мислех, че ще продължа в къщи, но уви...Но съм решила, че се стягам  Joy Но бях много доволна от временния резултат де
Ради, Ади е добре. Вчера бяхме на УНГ и има подобрение с течността на ушите. Направо не можах да повярвам. Сега ще ходим на море и живот и здраве като се върнем ще я махаме 3тата сливица. Не знам дали се е повлиял от хомеопатията, иска ми се да вярвам, че е така, но продължаваме  Grinning
Деската са добре - по морето и при бабите. Максо си е сладурко и това си е  Laughing
Иви, съгласна съм с това за своенравните хлапета  Joy Вие как сте? Видяхте ли се със Съни?

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ НИКОЛА! МНОГО КЪСМЕТ И УСМИВКИ!

# 181
Ами не, моите бяха болни, аз на работа, докато видя, че имам ЛС от нея с тел и имах 1 ден да се срещнем, в който ме задържаха на работа Tired та я изтървах...нищо де, следващия път. Някой през август ще се навърта ли към Боровец?

# 182
  • Остров Приятелство
Заговорихте за мен и аз взех, че се появих  Mr. Green
Здравейте,
Ние вече сме на Албена от няколко дни и не съм очарована кой знае колко. И тук май е оставено на доизживяване, за едно огромно съжаление! Confused Само на морето е хубаво. Невероятно чисто, няма мухи, пчели и сие.
На Калоян поне му е добре. Търчи тук, на онзи, на този басейн, един сладолед, втори, сокчета и ооо пица на корем....най-забраненото нещо от мама Laughing
За послушанието, какво да Ви кажа..........къса ми нервите, но какво да се прави калпазани малки сладки мамини. Heart Eyes

И сега да взема да се похваля - Аз съм вече дипломиран икономист! Simple Smile

Да взема и аз да си честитя, че още не съм го осъзнала и естествено не съм го отпразнувала качествено Mr. Green.....ама като се върна в София, ме чакала изненада  Simple Smile, че съм я била заслужала напълно казва моят мил съпруг  Heart Eyes Heart Eyes. Била съм се потрудила наистина много, дете съм гледала, него и къща въртяла....ако съм честна даже и не съм го усетила....явно съм луда  Crazy

Като се върнем ще се видим ли отново мацки?
Това от мен са сега. Hug

# 183
Честито Сънка  Heart Eyes мятай следващото  Whistling

# 184
Браво Съни! Честито! Хайде сега една фирмичка да завъртиш, да наемеш половината форум  Joy
Вие до кога сте на Албена? Ние на 3ти трябва да сме там, във Фламинго ще бъдем

# 185
Съни, щом ти си честитиш , и ние ще ти честитим  Joy Браво на теб ! Joy  bouquet

# 186
Здравейте сладурчета  Hug
Благодаря много за пожеланията. Скромната ни групичка ви поздравява най-сърдечно от Черноморец  Heart Eyes
Съни, честито мила! Късмет, здраве и мечтаната професия да те споходят. Прав е мъж ти. Герой си.
Мариска, ако в неделя сте свободни да се съберем с децата в някой парк.
Ради, Тайги, Пипи, Галче и който още е наличен какво ще кажете?
Сладоледа е от нас Wink
За играчките за Момин проход, ако някой има, моля да даде хабер. Ще ги занеса с удоволствие.
От последната ни вечеринка останаха близо 20 лв. и мацките ги оставиха да купя нещо за там. Благодаря   bouquet
Прегръщам ви и желая безчет поводи за усмивка   Hug

# 187
  • Остров Приятелство
Добра вечер мацки  Hug
Maris На 2ри скъпа се прибираме. Пфууу язък! Confused
Ruxi Кога и къде за игрушките?

Благодаря за пожеланията!...срам не срам и аз много си се радвам - не знам защо, ама наистина си се радвам. Blush

Лека и много приятна на всички!...и ако има някой кат' мен - НАЗДРАВЕ Mr. Green

# 188
Хайде, всички пак отидоха на море ... Sunglasses Ние ходихме до океана, но си е студ и вятър  Mr. Green, има много забавления на закрито - всякакви водни пързалки и влакчета, и къщи на ужасите, казина, ресторанти, спорт какъвто се сетиш, пясъкът също е невероятно ситен и мек . Беше пълно с хора, защото лятото започна много добре, горещо даже, нооо сега пак се върна познатата картинка. Напичайте се и заради нас, пък догодина, живот и здраве и ние  Heart Eyes!   

# 189
Svetlili, къде го намерихте този ситен и мек пясък по океанското крайбрежие? Сподели моля Simple Smile Ние където и да сме ходили, все са си камъни.

Удавихме се от дъждове. Уж щеше да е дъъълго и топло лято... Да, по-дълго беше от миналата година. Тази година беше почти 2 седмици...

# 190
Aми в Blackpool...имаше и големи пясъчни дюни. Днес обикаляхме по магазините , дообзавеждахме се от Икеа, после хапнахме кюфтета със сладко пак там и се прибрахме . Grinning

# 191
  • Остров Приятелство
Ха здравейте от Софийско  Hug
Ето един начин да започнем деня прекрасно  Simple Smile

Беше много хубаво, открихме Албена от един друг ъгъл Mr. Green....различни басейни, барчета Drunk, към офертата имахме посещение на два ресторанта по избор/единия беше много изискан/, анимация за децата и този път се възползвахме с пълна сила, и за наша радост Калоян много се забавляваше и представете си седеше сам Shocked, намерихме си и много приятели, с които се веселихме качествено - смях, веселие, приказки и т.н.
По късно ако имам време ще пусна малко снимчици, че имам три куфара за пране - не сме се прибирали с малкия от един месец и довечера живи и здрави пак тръгваме Grinning, а на 14ти малко и на планина.

Прекрасен ден на всички желая, а на Maris море изпълнено с много смях и романтика! Hug

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 10:48 от s_sunny

# 192
Добър ден, момичета  Hug

Нямам много време да пиша напоследък, но "хвърлям" по едно око с удоволствие на темата. Simple Smile

Ния, идвам си на 24ти за 6 дни Simple Smile Надявам се, че ще успеем да се видим  Hug

Целувки и доскоро  Hug

# 193
  • Sofia
Големи бури в София тази нощ..  ooooh! добре, че не валя град, поне при нас не е  Simple Smile
Аз вчера завърших тапетите в стаята на Рали
http://www.radoo.snimka.bg/album.php?album_id=77765&pid=14004369
спалнята също е готова
но имам още мнооогоо, цяло лято има да си лепя  Mr. Green

# 194
Тайги, много е свежа стаята на Рали.  Hug Навсякъде с тапети ли ще е? Свят ще ви се завие от лепене, но пък хубаво ще стане  Grinning

Съни, честито дипломиране!   bouquet

Светли, към Блакпуул не сме ходили. Много хубави неща съм чувала за увеселитения парк там.

Общи условия

Активация на акаунт