ей, че раздвижване тука!Нашия тати си дойде! И всички са доволни и щастливи. този път имаше подаръци и за мама - ново пръстенче и парфюми
Аз също съм пробвала фотоепилация, за съжаление обаче не изпълних процедурите до края, защото имам апарат за дом. употреба и си мислех, че ще продължа в къщи, но уви...Но съм решила, че се стягам
Но бях много доволна от временния резултат деРади, Ади е добре. Вчера бяхме на УНГ и има подобрение с течността на ушите. Направо не можах да повярвам. Сега ще ходим на море и живот и здраве като се върнем ще я махаме 3тата сливица. Не знам дали се е повлиял от хомеопатията, иска ми се да вярвам, че е така, но продължаваме

Деската са добре - по морето и при бабите. Максо си е сладурко и това си е
Иви, съгласна съм с това за своенравните хлапета
Вие как сте? Видяхте ли се със Съни?ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ НИКОЛА! МНОГО КЪСМЕТ И УСМИВКИ!
та я изтървах...нищо де, следващия път. Някой през август ще се навърта ли към Боровец?

Ние ходихме до океана, но си е студ и вятър 
, към офертата имахме посещение на два ресторанта по избор/единия беше много изискан/, анимация за децата и този път се възползвахме с пълна сила, и за наша радост Калоян много се забавляваше и представете си седеше сам
добре, че не валя град, поне при нас не е