Лятото е тука вече, за море се готви СЕПТЕМВРИйското човече!

• 15 882
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Я да видим товатова дали ще се получи...я, стана  Mr. Green
Мариско, пускай и ти  Grinning
Мечи, сега ще разгледам вашите. Ивовите и на Ади репликите са точно цитат на тези, които Габриел употребява  Peace
Sunny, идеята ми за гащите е, че са подобие на дневни гащи. Той не трябва да прави разлика в състоянието си през деня и през нощта - както през деня сваля гащи и пишка, така да бъде и нощем! Ще свикне, спокойно   Hug Аз много да не давам акъл, че при нас махането на памперса и нощното мляко е заслуга на баба му  Embarassed Виж обаче в мислията да се научи да се храни сам и тя вдигна безпомощно ръце  Mr. Green
Niya, използвах обръщение към теб, за да НАТЪРТЯ колко са важни течностите  Heart Eyes Wink Ежедневно обяснявам на познати възрастни, че ТРЯБВА  да се пие вода.

Нашият рожден ден е в средата на септември и времето не винаги е подходящо за външни партита. След миналогодишното торнадо в къщи, скоро не бих повторила  Mr. Green

# 226
На някой да му се идва към ЦУМ на 24 ранен следобед за по едно много бързо кафе? Simple Smile

Довечера ще гледам снимките, че не ми се отварят страниците в офиса.

# 227
  • Sofia
Пепе, аз с удоволствие, само спането на Габриел по това време ме притеснява  Confused
Мечи, имате уникална вила...направо разкошно място  Hug
Ради, Рукси, направо ме е срам за играчките  Embarassed У нас има много, но така и не сколасах да прегледам кое става, кое да оставя за евентуално второ дете и кое да подарим  Embarassed Аз по принцип забавям, но не забравям - ще я свърша тази работа  Peace

# 228
Аник, като гледам твоите снимки как да пусна моите с това кръшно тяло  Joy
Пепе, за сега и аз мисля, че ще мога. само кажи за колко часа точно!
Мечо, много са ви хубави снимките! Тревичката просто ми е любима! И аз си мечтая за така къщичка с две липи отпред  Laughing
Съни, аз за бели те коси знам, че са изживяни удоволствия! Така че, дали да не ти пожелая още  Mr. Green

Ние днес насрочихме дата за операция на Ади за трета сливица за сряда и направо ще ...не знам ,трябва да си купя плоско шишенце...много ме е страх. всички ме успокояват, че била рутинна оперция, ама не знам. и е с пълнау пойка. ама поне мъжът ми ще е тук , та поне това е по-добре

# 229
Марис- къде ще правите операцията?  Ивайло е с трета сливица и уж е за махане, ама......все си намирам оправдания да не я махаме. Последните месеци се беше пооправил, почти със затворена уста си спеше, но сега след този вирус веднага текнаха пак сополите.

# 230
Мечо, при Златков в Токуда. И аз много се чидих, но днес и педито ми каза, че като дишат през уста не приема  достатъчно кислород мозъкът и аз съвсем се предадох. Дано да е за добро!!!И да вдишнем малко! Иначе има доста добри доктори УНГ

# 231
Охх, това с кислорода и аз съм го чувала, ама нещо не ми се връзва много. Аз дишах през устата до 15 годишна въпреки, че са ми извадени и 3те сливици като малка.
Стискам палци всичко да мине бързо и лесно Praynig Hug   bouquet

# 232
Марис, няма как да не ти е притеснено. Каквото и да е, операция си е  Confused Дано мине леко за Ади. Praynig

AniK, изглеждаш страхооооооотно! Много, много!   bouquet Heart Eyes Габи много е пораснал, сладур голям и вече си е съвсем момченце, както и всички други дечица на тази възраст де (голямо нещо казах  Blush) Понякога ми липсват бебешките им бузки, но пък сега може да говорим с тях и е друго.

Мечи, много хубави снимки. Ивчо и той голямо момче е станал. Ние утре заминаваме за уикенда към Уелс и ще се мотаем по зеленинка и ние (само да е хубаво времето). И аз харесвам много черно-белите снимки  Heart Eyes

Съни, Тео като ми е ядосан, освен, че ще ни счупи още куп неща реди... Ако сме по улиците и го хвана за ръка започва да крещи с все гърло "Спри да ме наранявааааш" (на английски). Ужас направо.

За 24ти ей така набързо го измислих днес. Кацам в Сф някъде в 12:05ч наобяд. Докато мина проверка и изляза ще стане 12:30 поне и към 2:00-2 и нещо сигурно ще пристигна спокойно до ЦУМ. А предложих да е в ЦУМ, защото си мислех да се обадя набързо и на колегите там, че и с тях се познаваме само виртуално Simple Smile Само трябва да проверя до колко часа има рейсове до Пловдив, че да не замръкна по софийско и да няма как да се прибера   Mr. Green

Ако примерно в 2ч ви е удобно, в 2 да е.

# 233
Номадик, това с Тео ме разби ! И то на английски ....!!! Моите още не са изучили законите  Joy
Аник, избери си корица, просто съм безмълвна .....  bouquet
Марис, добре, че таткото ще си е при вас , ще ви мислим  Praynig
Отивам да чета с Рангел, Laughing рано-рано, много обича, а после тичам на работа .....    Hug

# 234
Добро утро, момичета. Grinning

Svetlili - лека работа Hug

# 235
МОМИЧЕТА, ЧЕРПЯ ВИ, ЧЕ ДНЕС ИМАМ ИМЕН ДЕН!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ!

# 236
Мариска- Честит имен ден! Да ти е живо и здраво името!     bouquet

Честито на всички именяци днес!      bouquet

Честит рожден ден на Блонди! Здраве, късмет и щастие желая!      bouquet

# 237
  • Пловдив
Честит празник момичета! Нека Богородица ни пази и бъдем винаги здрави и щастливи!

Честит празник на Марис и Блонди!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

И от мен по едно Simple Smile

# 238
  • Sofia
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, Maris   bouquet Бъди все така лъчезарна, красива и обичана  Heart Eyes
Вещи, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ТЕБ! Супер борбена майка и жена си!   bouquet
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПОВОД ДНЕС   bouquet

Благодаря ви за комплиментите   bouquet Все хубави хора СМЕ в тази тема  Grinning Heart Eyes
Мариска, всичко ще мине нормално, после ще му олекне на детето, за добро ще е  Hug
Мечи, за дишането да не е изкривена носна преграда  Confused Една моя позната цял живот е със запушен нос до преди 2 месеца, когато си направи ринопластика.
Пепе, много, много искам да се видим, по цял ден с Габриел сме по кафета и разходки, обаче е такъв тертиплия с това спане - няма пропуск просто Sad А иначе е същия "артист" - само да го пипнеш пред хора, започва да крещи, все едно си го заклал  Mr. Green

# 239
АниК- при мен беше стеснена носна преграда, правих ринопластика на 15 годишна възраст и от тогава нямам проблеми. При Иво е комбинация от третата сливица и също стеснена носна преграда, но за ринопластика не може и дума да става докато не мине пубертета.  Снимките ви са страхотни Grinning- изглеждаш просто невероятно   Peace 

Общи условия

Активация на акаунт