Лятото е тука вече, за море се готви СЕПТЕМВРИйското човече!

• 15 883
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Привет!
Ние бяхме 5 дена при Рали на село. Добре й се отразява, вече не  бледото софиянче, понатрупала е мускулчета, тенче Simple Smile На раздяла ни беше мъчно, ама няма как, трябва да се ходи на работа... Милото толкова искаше с нас да дойде, казвам й няма кой да те гледа, мама и тати са на работа, а тя вика - аз ще стоя в колата да ви чакам докато сте на работа  Confused направо ги измисляя... Ще си я взимаме чак средата на септември. На мен ми е криво, ама няма как, там е по-добре за нея - чист въздух, голяма градина, има си и приятелче даже.
Ние продължаваме с ремонтите, още малко и всички подове ще са готови, което значи край на мърсотията... Събота и неделя ще сме си пак там да преспим, вечер даже си имаме традиция - изкарваме си шезлонгите на верадната, гледаме звездите и слушаме щурчетата, и гледаме котките как ни минават през двора  Mr. Green
Хубав ден  Heart Eyes

# 211
Милото толкова искаше с нас да дойде, казвам й няма кой да те гледа, мама и тати са на работа, а тя вика - аз ще стоя в колата да ви чакам докато сте на работа  Confused

Cry

# 212
  • Sofia
taigi, а другарче на Рали не правите ли - кво ми седите по тия шезлонги и броите звездите  Mr. Green
Наистина за тях е по-добре при бабите - Габриел хич не искаше да си тръгва от Нова Загора, но нямаше как да остане повече  Confused И уж много ял и все мускул показва, пък е един скакалец...
Ей, сега ще кача снимки от морето да ни видите  Peace

# 213
  • Остров Приятелство
Здравейте,
taigi Да ви е все така романтично и хубавко....пък покрай звездите и едно звездно бебе да си направите! Simple Smile
Много хубаво ми звучиш, ама много.
А за Блондинкова - скъпата ми тя! Heart Eyes

Да ви попитам:
- Отговарят ли ви децата, и ако да, как се справяте? Какво им казвате, игнорирате или пооплесквате?
- Все още ли си играете с тях или вече ги оставяте сами да се оправят?...Калоян все не ще сам, все търси някой за игра, все мрънка, ще му е скучно и т.н. Confused
- Имате ли идеи за рожденните им дни вече?
- И срам не срам да попитам - напикават ли се нощно време?Има ли някой още с нощен памперс? Опитах се, опитвам се, но уви опикава се до уши, памперса е направо препълнен сутрин. Не знам какво да правя....

Хайде, че съм мама на две и в кухнята е някакъв малък ад Crazy
Много хубав слънчев ден ви пожелавам!  bouquet

# 214
Съни, набързичко да отговоря на запитванията ти Simple Smile

- Тео отговаря. Понякога се карам, друг път го игнорирам, понякога се опитвам да поговоря с него. Говоренето има ефект, но трябва да го взема и да отдем в стая или някъде, където да сме само двамата и да няма расейващи елементи наоколо. Като цяло е доста своенравен.

- Нощем не се напишква. Месец след махането на дневния, махнахме и нощния памперс. Това обаче е индивидуално и момченцата като цяло чувам, че се напишкват нощем до по-големи.

- много често си играе сам, за което чувствам виновна, но изглежда на него не му пречи;

- за рожденния ден нямам идеи още. Единствено знам, че ми се иска да не го празнуваме вкъщи.

Заминавам да работя.

Цунки на всички Simple Smile

# 215
Здравейте мацки много пишете hahaha Joy hahaha едва смог hahahaвам да ви изчета.
Ние сме добре вчера направих hahahaме 3 месеца и вече иска да си играеме а каката от това е ощ епо щастлива че има с кой да си играе и по цял ден си играе с него а аз ако нямам къшна работа си играя с тях hahaha.
Съни отговорите на въпросите ти са:
1)Да отговаря ми и лошото е че се и тръшка и нервничи.Говоря й спокойно щото като викам или пляскам ефекта е нулев.Говориме си когато сме си самички двете щото кат ое цялата рода около нея ни чува ни предава.
2)Играе си от 2 годишна сама и много рядко иска да си играеме.Виж като дойде свекърва ми и сестрай на свекърва ми само ги дърпа да седнат при нея на земята да си играят..Иначе както по горе споменах си игра е говори на Добри 24 часа.Милия го заболя устата да й се смее. Mr. Green
3)Колкото за рождения й ден имам идей.Мисля един ден с родата,на  другия да я заведа на клубче.Лошото е че 14-ти е понеделник та ще преценя кое ще е първо с деца или с родата.Даже и подарък си хареса-детски лаптоп който произнася букви,и думи на английски,можеш да пишеш например писмо ,да смяташ,да спелуваш и да играеш н анещо кат обесеница.Купих й го и го опаковах.Не че няма сигурно да й се купи още нещо но ще видиме.Та тя като го пробва в магазина много й хареса и на мене също така си опражнява английския с него.Разбирасе мама ще седи до нея и ще я кара да произнася думичките.
4)Няма нощен памперс от миналата година малко след свадбата.Преди лягане я изпишквам и ако е пила доста течности през ноща си става знае си къде й е гърнето в другата стая сяда си свършва си работа и или идва при нас на спалнята или си ляга отново в нейната стая.
Тайги точно на такава романтика най добре се правят newsm30  stork-boyили stork-girlДобри го направихме миналата година на селото на мъжа ми един ден преди да си тръгнеме под светлината на луната.  Не мога да кажа от сега да кажа да ли ще е романтичен.А колкото до
а тя вика - аз ще стоя в колата да ви чакам докато сте на работа  Confused
нормално ,вече са големи и искат си все до мама и тате.Като ми наближи термина да раждам изпратих Ронката при свеки в Надежда за да не я будя ако родя през ноща .Когато родих тя искаше да е все при мене и бебето и идваше по два пъти в болницата и не ме пускаше да си ходя,за да не ме открадне някой.Така че ми е ясно и на мене ми е гадно така но понягока се налага да е със свеки .Все я лъжеме милото че сме на мерки с баща й за мебели и тя все още се връзва но осещам че вече й става ясно  чене сме на мерки и се сърди.
Ния мерси за милите думи.Звуча добре независимо лудницата около мене щото съм си малко луда Mr. GreenБягам че ме викат да ги оправя че са направили по нещо в памперса и гърнето -каката.

# 216
 Здравейте!
 Прелитам само да кажа, че в събота ще пътувам и ще мина през Момин проход при Рукси. Ако някой не е успял да даде играчки за децата, а има възможност, може да ми прати едно ЛС да ги занеса.
 Скоро ще пиша да си дам отчета и да ви видя какво сте правили без мен Heart Eyes Целувки Hug

# 217
  • Plovdiv
Съни, и аз набързичко по въпросите. Grinning
- най-често ми отговаря с  няма и не/не ми работят кавичките, сори/, обаче за кратко. Казвам му, че не се отговаря така и повече нищо не споменавам. Резултатът - след няколко минути сам върши това, което отказваше. Laughing
- играе и сам, но предпочита да тормози  Grinning баща си. За търченето, бученето, виковете и всички други бесни игри се сеща за батко си. Wink И тогава ми идва да се скрия под леглото и да си запуша ушите. Laughing
- за РД още нищо не съм мислила, още ми е далече. Embarassed
- за пишкането през нощта - когато миналото лято махна памперса през деня, може би месец по-късно нощният също стана излишен, защото не се напикаваше, а се будеше при всяка нужда и ставахме да пишкаме. Просто усеща кога му се пишка и става. Имали сме нощи, в които е ставал по пет-шест пъти. Причината - налива се с вода, понякога и сок през нощта. За моя радост и благодарение на майка ми, тя беше с него, от месец не пие вече нищо нощем и респективно не се буди да пишка. Laughing
За Яни, можеш да помогнеш, като го будиш да пишкате, в началото с памперс, после на риск без. Много е трудничко за изпълнение. А може би на детенце му трябва още време. Брат ми се напишкваше до четири, четири и половина години. После изведнъж спря. Спомням си, че майка ми се беше притеснила, тогава нямаше и памперси. ooooh!
Тайги, много сладки мисли изричат, направо ти разтапят сърцето. Heart Eyes
Анииии, цяла нощ чакам.... Crossing Arms Хе-хе

Напоследък са ме обвзели едни странни размисли и страсти  Laughing за мъъъъничките нещица от живота.  ooooh! Не знам какво ми става. Laughing Явно някакво натрупване става - последните месеци съм, да кажем разочарована от работната обстановка. Не че ми се случва за първи път. Laughing Обаче, аз съм една от онези луди гъби, която превръща работното място във втори дом, а колегите във второ семейство. Както и да е. Мъжът ми си има, по-скоро си създава проблеми. Всъщност, най-хубавото е, че сме здрави. Grinning Все ще се изпълзи на слънчице...по някое време. Joy
В свободно време гледам филмчета, попаднах на страхотни напоследък. Много ме радват и разтоварват.
Ето една реплика от вчерашния - Животът не е, колко пъти ще си поемеш дъх, а  колко пъти ще останеш без него. Груб превод, но много ми хареса как звучи.
Айде, че станах досадна.

# 218
  • Sofia

Анииии, цяла нощ чакам.... Crossing Arms Хе-хе

Оф, вчера снимка.бг ме изнерви и се отказах. Ще опитам пак  Peace

Съни, при нас ситуацията е като при останалите:
- опитва се да отвръща, като се ядоса казва "глупако грозен" или "махай се от тук"  Confused Говорим си за това и знае, че не е хубаво. Онзи ден каза второто на баща си, той го шляпна по дупето (за втори път май, откакто се е родил) и Габриел орева всичко - повече от факта, че е ударен.
- рядко играе сам. Почти винаги иска някой от нас да се занимава с него. В някой момент съжалявам, че не родих веднага второ  Mr. Green
- за РД - в никой случай в къщи  Mr. Green Още не сме запазили клубче, въпреки че споменах на мъжО, з'то все в последния момент се сещаме  Embarassed
- когато махнахме нощния памперс, аз го будех да пишка. Имали сме 1 авария на сутринта преди да се събуди. Дръж го засега с памперс-гащи (не с памперс !!!!!) и го буди по 2 пъти нощем. Гледай да не му превърнеш напишкването в проблем! Всичко трябва да протича все едно, че е най-нормалното нещо.
Niya, аз ще ти се скарам, че се "радваш" за непиенето на течности през нощта Simple Smile . По-добре да пишка два пъти нощем, но хубаво да се хидратира. Пиенето на вода е много важно за организма и е добре от малки да придобият този навик ! Когато се сетят, да се наливат - няма значение дали е И нощем и дали ще пишка повече - това прочиства!!!(ох, нали ме знаете каква съм по оотношение на хранене и здравословен живот  Embarassed) На мен не ми харесва, че Габриел пие повече сокче, отколкото водичка, ноа з пък доволно му го разреждам  Mr. Green

# 219
  • Остров Приятелство
Здравейте,

Момичета благодаря за отговорите. Hug
Аз да не мислите, че не съм опитвала - събуждах, спирах течности, макар и с голяма трудност и ревове, оставях без памперс, но...нищо, нищичко.
Започвам да си мисля, че той просто си свикна и му е удобно така. Confused
И сега си мисля дали изобщо да го оставя без памперс, пък колкото се е напикал толкова. Въпреки, че въобще не му прави явно впечатление, спи си като пън - ама да се надявам, че ще започне да му прави.
Ядосвам се, защото на Калоян му махнах памперса ако си спомняте още на 1г и 2 месеца - нали тръгна на ясла.За голямата работа даже още на 8/9 месеца, когато започнах да го захранвам. А сега не мога да се справя с това нощно напикаване. Ужас! Sad

За отговарянето се причислявам към aniK. И той така обижда, гони, щял да ни счупи Shocked Rolling Eyes,  и после ако има шляп започва да реве неистово, сърди се и започва да нарежда "Това, което направи не е хубаво, аз съм детенце, децата не се бият, ти не ме ли обичаш..."
Ужасно е, защото той започва да прекалява с отговарянето.

aniK Каква е идеята на това да не е памперс, а памперс гащи?

Ние днес пак запрашваме. Ще сме планинари и рибари.
Много хубав ден желая! Hug

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 10:12 от s_sunny

# 220
Привет, мацки!
Ние се завърнахме! Ако питате мен, бих останала още толкова!
Съни, гледам, че пак потегляте! Хубаво да си изкарате!
За отговарянето - Ади го прави! Най-често му казвам, че на мама и тати така не се говори! Но той отговаря с фрази, които ги е чувал от мен и много кофти става. Разбира, че не е хубаво, но въпреки това го прави. Например ако му кажа да изчака малко ми отговаря - Не ми казвай да изчакам малко. За нощния памперс - Ади е с гащички и нямам намерение да го мъча. всеки път е пълен, а и той спи като пън. Спомням си едно време, че сестрите ми имаха голям проблем с това и то точно заради насилственото махане. За ражденя ден - не знам. ще видим къде ще сме. А за игрите - все още предпочита да е с нас, но се заиграва с деца, които харесва
Тайги, много сладки тапетите на Рали! Ти както си се специализирала, можеш странични доходи да си докараш  Joy

# 221
Здравейте. Завърнахме се с дребния от вилата. Беше супер. Единственото кофти беше времето, в смисъл, че не беше достатъчно  топло за къпане в басейна с изключение на вчера. Иво изкара един двудневен вирус с температура и в неговия случай сополи естествено, от които сега кашля от време на време.

Цък 

Ей  ви малко снимки да зяпате ако искате.

# 222
  • Sofia
Привет!

Много ме радва като с епораздвижи темичката  Hug
Съни, за характерче аз няма да ти говоря, знеш я Рали какъв чешит е... За нощния памперс не се тревожи, ще му дойде времето. Белите коси пък за мен са признак на помъдряване  Heart Eyes
Марис, не един ами 10 занаята хванах покрай тази къща  Mr. Green В хола мисля да е латекс все пак  Grinning
Роси, звучиш много свежо и много ти се радвам  Heart Eyes Hug ти си си бойна мацка
Целувки  Heart Eyes

# 223
  • Plovdiv
Ани, съгласна съм с теб за течностите, обаче 4 години ставане по сто пъти на нощ си е трудна работа. Laughing И което не е маловажно, Лазе се събуждаше уморен и недоспал също. Спеше неспокойно, сега спи като къпан по цяла нощ. Grinning За количеството на течности не го ограничавам, влючително и вечер преди лягане.
Мечо, я да питам, това в халбата биричка ли е? Laughing Черно-белите снимки на Иво носят невероятно очарование. 
Имате красиво куче.
Лек път на Съни. Добре дошли от моренце на Марис. Hug
Лека нощ от мен. smile3524

# 224
Ния- биричка е, да Crazy Blush  Обича си я детето, намазва по една-две глътки на ден. Laughing Обожавам черно-бели снимки, а рядко се сещам да включвам тази опция на фотоапарата.  Кучето е на баща ми и е толкова добра, че няма накъде повече. Обожава деца.

За отговарянето- Иво се сопва понякога, отговаря. "Няма", "Чуваш ли какво ти казвам" и " Искам сега" са най-честите му реплики, които ме вбесяват. Пробвам няколко пъти с тих, спокоен тон да обяснявам, ако не подейства- кресвам с абсолютно чиста съвест. Това му е най-големият проблем на моя дивак- прави се, че не чува. И в градината от това ми се оплакват.

За памперса- Иво е без от много време. Не помня точно на каква възраст го махнах, може би на 2г и 5-6м. Първо дневния за 2 дни стана, за нощния изчаках още 2 седмици, всяка сутрин беше сух, и се престраших  и него да махна. От тогава има 4-5 нощни напишквания, иначе не се буди изобщо. Метнал се е на мен и стиска до сутринта Laughing  На пръсти се броят случаите, в които ме буди за тоалетна.

За рождения ден- мислех да направя тържество на вилата на 29ти( понеже 26ти се пада Сряда), обаче ми пропаднаха плановете, друго парти е организирано за тогава Confused. Най-вероятно ще го оставя за 5ти Септ., а пък на самата дата ще занеса почерпка в градината или пък ще си взема почивен ден за да правим всичко, което рожденика иска.  Идеята за вилата много ми допада, представям си целия двор окичен с балони и ленти, басейна пълен с вода, тичащи и смеещи се деца, а възрастните- под навеса на сладка приказка. Честно казано ми писна от двучасовите празненства в детските клубове- тамън се разиграят децата и хайде дават ти зор да си тръгвате, и от храната не съм очарована.....Както и да е.

Иво много си играе сам. Вече почти не търси компанията на мен или мъжа ми.

Весело изкарване на всички, които заминават някъде.   bouquet
А болничките да оздравяват бързо    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт