Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли майки от София, които правят торти по поръчка?
Можете ли да предоставите рецепта за петфури, подобни на тези, които обикновено се продават в сладкарниците с плодове?
Как мога да направя руска мастика без глюкоза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли майки от София, които правят торти по поръчка?
-
Можете ли да предоставите рецепта за петфури, подобни на тези, които обикновено се продават в сладкарниците с плодове?
-
Как мога да направя руска мастика без глюкоза?
-
Как да гарантирам, че всеки блат приляга плътно към долния, за да избегна изкривяване на тортата?
-
Къде мога да намеря глюкоза и глицерин във Варна?
Нещо подобно ли имаш предвид: 

Ганаша все пак стегна! Боядисах РА (макар и с оцапване тук таме) Тортите ти както винаги са перфектни! Кажи пчелните кутийки как ги направи?
а аз допълвам "само една ЧЕРВЕНА ниджа може да убие една бяла нинджа! Супер е тортата, това вид трансфер ли е или рисува директно върху шок. тесто?
. Една мама от нашата отчетна ми поръча торта за 30-тия юбилей на брат си. Много съм доволна от резултата! Много благодаря на Рая и на Пепи те си знаят защо. Едва ли щях да се справя без вас!
) Браво !
но не мога да не отбележа че и вашите са невероятни.Носът на спондж боб е от пуричка а отгоре има сметана
ако реша да правя солен спондж боб ще се възползвам от идеята за царевична пръчка 
Благодаря ви!
Как може да приберт такава торта във фризер.