Нищо че пазарът е пълен с плодове, ние със Дюкан си хапваме месце - 194

• 24 271
  • 452
  •   1
Отговори
# 450
BlackSnake , не й се нерви на мамчето .... моята заедно с татко като започнах Дюкан миналата есен ме гледаха с ей таквиз очиии  Shocked какво правиш колко много ядеш , а аз им казвам ще видите ще отслабна .... ям и свалям и хоп в несвяс от моите резултати, моята мама след нова година доволно почерпена с всевъзможни нережимности каза край не мога да си влезна в летните парцалки не съм била никога така , давай да го почвам и аз този Дюкан .... е свали 8 кг и ме хвали навсякаде че блгодарение на мен е добила супер навици за хранене!
 Аз пък получих бонус нейните вече широки парцалки и всички са дволни!  Hug Crazy

Petenci-cvetenci  Heart Eyes Hug

Цоци ,  gulbenur, музичка , много много се радвам да ви видя !  Heart Eyes

# 451
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Simple Smile
минавам само да се обадя, че съм добре, но така и не мога да почна истинска трета фаза по правилата  Embarassed Лакомията, за която писах тия дни , сега след цикъла вече не е толкова неудържима, но ме налегнаха финансови затруднения  Confused  и съответно след тях нерви и мрачни мисли. Не мога да си позволя качествена и чиста протеинова храна и увеличих въглехидратите  ooooh! Кретам си около 60 кг.
Вече съм убедена, че като мине този период, ще се върна във втора да сваля тия 3 кг, само дано да е по-скоро  ooooh! че хич не му се вижда края.
Съжалявам, ако съм досадила на някого с личните си проблеми  Blush
Хубав ден  Hug

# 452

Общи условия

Активация на акаунт