Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 9

• 35 422
  • 714
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Новородени 24  #Crazy #Crazy #Crazy тва ми е рекорд  Mr. Green поразпродадох ги , купих си ягуар и малко влечуги за саваната  Whistling тея дни ще построя и насекомите, заради жабата Tired

# 586
 Flutter Като изключим животните който се купуват с мондоз или на търг  ми остана да купя още само 9 вида  bowuu
Кон  Whistling
Слон ,лъв,Амазонски ламантин,Костенурка арау,Американски крокодил,Хиацинтов ара,Воден опосум,Гигантски броненосец, Laughing

# 587
женска биволска мапла,

Mr. Green може ли снимка на маплата  Heart Eyes шегичка
Blush

жолям дерт сега с това зоо и мен няколко дни няма да ме има. тъкмо се целя за медала за 5 дни без болни. надявам се да не ми отчете прекъсване  Confused

# 588
Хмм,аз го измислих как ще стане Simple Smile Ще си заредя кухнята и магазините на макс и ще помоля майка ми да влиза всеки ден в зоотата и само да слага сърца на паркингите и зоните  Wink

# 589
  • Варна, а по празниците в Ямбол
 #Cussing out #Cussing out
Имам репутация 64%!!!!

Как да я вдигна и колко да даря , за да мога да си купя гигантски броненосец..
ДНес дарих 100 000??! Колко още трябват..
Изобщо има ли някой класирал се на това състезание, да вземе да ми каже третото място с колко закупени животни е да не се пъна изобщо?

А за лъв колко иска?

Абе, къде е Валерия???  Rolling Eyes Да не се пече нейде?? Rolling Eyes Mr. Green

# 590
  • София
За лъва иска 67 процента. За броненосеца май пак толкова, или пък максималната ли да беше  newsm78
Моята се вдигаше с 1 процент при 10000Лол дарени.
По другите въпроси не мога да помогна  Rolling Eyes

# 591
  • Варна
ДЗ беше писала че след като дарила голяма сума, по-маките не и мърдали репутацията...след 1-2 дена без да дарява нищо , започна пак да отчита малки суми...
аз не съм дарявала пари...само животни продавах  Whistling

# 592
Минах нивото с ориксите  Party

# 593
По 1% ми качва на 10 000  Tired Май имам около 65% (не ще да ми отвори страничката тъпия Ханс) Обаче, ако  даря до 68 / за лъв/, няма да  ми останат кинти. И оставих за утре.

# 594
Абе, къде е Валерия???  Rolling Eyes Да не се пече нейде?? Rolling Eyes Mr. Green
Shocked
Срамота е да не знаеш къде е. При мама на гости е, вземи й звънни да се видите Simple Smile

# 595
Оххх...аз немога да си видя колко ми е репутацията...преди някой ми обясни но не става...ще ми обясните ли пак Praynig

# 596
View - Source - ctrl+g - blue

# 597
  • Варна

ctrl+F  Wink

тогава да поясня - за Explorer е това  Flutter

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 15:39 от Virginity

# 598
На всеки браузер по различен начин става  Peace

# 599
  • София
на mozilla firefox - цъкам върху линията на репутацията - да се маркира - десен бутон - veiw selection suorce

Общи условия

Активация на акаунт