Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 9

• 35 423
  • 714
  •   1
Отговори
# 570
  • София
всякак може, нямат задръжки Simple Smile

# 571
Някои ако си е запазил цените на животните на компютъра ще ми ги прати ли .Във форума нещо не ми се отварят днес  Rolling Eyes

dvv1@abv.bg

# 572
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362150

ето ти ги...че ме мързи да пращам мейли Simple Smile

# 573
Супер-много ти благодаря  Hug

# 574
  • Варна
всякак може, нямат задръжки Simple Smile

Joy важното е да има новородени Wink

# 575
Здравейте мили мои, попринцип не пиша тук във форума, но пък играя играта и съвсем случайно открих, че и тук се коментира, но като видях 9 - те теми с по 50 страници ми прилоша, "поразходих" се из някои страници, но не открих, това което търся. Играя играта от декемврии всичко до 17 ниво вървеше добре, но вече започна да ми омръзва. От три или повече месеца чакам 10 - те новородени! Четох по въпроса в темата на сайта от играта, но не ми помогнаха особено. Имам трите зони, по 10 гледачи и служители по подлъжката, като част от тях - повечето са чисто зелени, имам 15 двойки щрауси, защото бях разбрала, че раждат доста и наистина се уверих в това, Минифермата ми е на 3 - то ниво и всички клетки безлатото са ми вдигнати на второ ниво. Всеки ден влизам, колкото да се погрижа за животните, но вече ми омръзна, да чакам. Какво още трябва да се направи, за да се мине това ниво!?Проблемът не ми е в парите, но какво още трябва да се купии подобри. Поне се възползвам, че тотемите са по-евтини, защото до колкото знам с нарастване на нивото, нараства и цената им. Благодаря ви много предварително. Simple Smile

# 576
  • София
купувай нови и нови животни...колкото повече - по-голям шанс. подобри зоните и клетките(особено тези с повече животни) на ниво 2, това помага. Слагай сърца на озеленителите..... прочети в пътеводителя, има линк в първият пост на темата - виж за 18 ниво....ще ти е от полза.....и не слагай по повече от 4 двойки от 1 вид в една клетка....
аз също висях безумно много на това ниво.....
виж във второто зоо го минах бързо...и с малко животни....късмет явно също играе....

#Crazy #Crazy #Crazy три милиона за орикс....има 8 часа до края...тез изперкаха бееееее baby_neutral

# 577
купувай нови и нови животни...колкото повече - по-голям шанс. подобри зоните и клетките(особено тези с повече животни) на ниво 2, това помага. Слагай сърца на озеленителите..... прочети в пътеводителя, има линк в първият пост на темата - виж за 18 ниво....ще ти е от полза.....и не слагай по повече от 4 двойки от 1 вид в една клетка....
аз също висях безумно много на това ниво.....
виж във второто зоо го минах бързо...и с малко животни....късмет явно също играе....

#Crazy #Crazy #Crazy три милиона за орикс....има 8 часа до края...тез изперкаха бееееее baby_neutral
Това не е ли много за едно животно, знам че и това ниво е гадно, но игричите не могат ли да се разбират по между си и да се взимат по евтинко тези животни, защото те са от търговете нали?
А иначе аз съм с 213 животни сега, те бяха повече, но напоследък измират много и аз не смогвам да купувам нови, сързата винаги са на служителите и гледачите, но пак нищо, бях чела че ставало със сърца на кокошарник а, но и там не стана, пробвах няколко пъти и то не малко, явно както казваши късмет е нужен.  Thinking
Благодаря за бъзия отговор също!  Heart Eyes

# 578
213 животни са малко за минаване на това ниво
сърцата слагай на озеленителите, напълни поне 1 клетка с щрауси  Peace

# 579
И аз минах  това ниво с три построени зони.При мен много раждаха боливийската катерица,трипръст ленивец,броненосците,папуняците,спиксов кракс,червена ара оранжевокрила амазона,хоацин,червен ревач и черноглав капуцин.Освен щраусите и томпсъновата газела е хубаво да имаш поне по 1 двойка от тези животни.Във всичките ми зоопаркове така минах нивото и то не съм висяла по повече от месец на него.

# 580
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Според мен нямаш шанс д аго минеш с по-малко от 270 животни... Във втория ми акаунт го минах вчера с 330 животни-..... голямо висене беше!Късмет!

# 581
Благодаря ви много на всички, още утре ще започна да си набавям още животни, аз попринцип имам 3 клетки с по пет двойки щрауси, като съм купила само една или две двойки от всичките, а катериците на мене много ми боледуват, затова женските като ми измряха не взех нови, затова тях ще ги оставя за по нататък. отново ви благодаря, от утре продължавам да купувам. Simple Smile

# 582
аз ще събирам парички за носорози и ще се целя за златен медал в саваната. липсва ми и женска биволска мапла, иначе мисля, че няма да е чак толкова трудно за другите животни да ги направя по 4

вече далих 2млн на уаф и линията ми още е цвят лила. мисля да спирам с даренията засега  Mr. Green

# 583
женска биволска мапла,

Mr. Green може ли снимка на маплата  Heart Eyes шегичка

# 584
  • Бургас
Минах гооо  newsm44 newsm68 newsm44 най-накрая нивото за 12 000 посетителя  Grinning
изобщо не го очаквах особено в 2 поредни слънчеви дни Crazy и скочих на 39 ниво,но.. за жалост точно днес ми се родиха и кон и ягуар и не го отчете Whistling - сега пак ще трябва да почакам  Tired

Успех на всички !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт