Следродилна депресия или предродилна депресия???

• 10 170
  • 74
  •   1
Отговори
# 30
Предродилно нищо не ме е тресяло.След като родих за около седмица-две се държах странно  Laughing ,поплаквах без причина... и ми мина.Не е страшно,щом си наясно с явлението.

# 31
Аз депресиите май ги пропуснах Grinning,или те мен пропуснаха,но и при двете раждания нямах такова нещо.Освен ако не съм ги минала без да се усетя Mr. Green

# 32
Имах толкова работа и ангажименти че такова нещо като депресия не успя да си намери свободно време.

# 33
  • в Надежда-та
Не съм имала нито пред, нито след Rolling Eyes

# 34
Преди раждането бях по-чувствителна към определени неща и понякога поплаквах, но според мен, няма нищо по-тежко от следродилната депресия... Беше най-страшния момент в живота ми!

# 35
Предродилна депресия не съм имала.
Сега с второто дете понякога се улавям, че ме налягат мрачни мисли, но бързо минават.

# 36
  • там където ме зове сърцето!!!
И с двете си деца не съм имала нито следродилна нито  предродилна депресия  Wink.

# 37
Предродилна депресия нямах, но за сметка на това ме сполетя следродилната. Три дена ревах, като заклана. За кратко, ама качествено. И тогава, и сега ако ме питате, незнам за какво ревах.  newsm78

# 38
 Предродилна имах и давта пъти.
 Следродилна - не. Naughty

# 39
Предродилна не zнам какво е. Следродилната беше ужас.
Предродилна не съм имала, НО следродилната ме попиля. Хормони, недоспиване, едно непрестанно ревящо бебе и не на последно място фактът, че преди моето дете не съм имала никакви контакти с други бебета и/или деца, просто не знаех какво правя, ме довършиха. Тежко изкарах първите три месеца, обаче не само, че си заслужаваше, ами сто пъти ще мина през това, само за да съм майка. Всичко минава и остават само хубавите и щастливи спомени.
Все едно аz съм го писала това, а освен това тогава нямаше форум, никоя от майките около мен сякаш не се чувстваше така, не смеех да си приzная, смятах, че само аz съм луда. Не вярвах, но мина...
Слава Богу, само след първото раждане ме налегна. Втория път нямах такива мрачни гости, а от това ме беше най_много страх с втората бременност  Peace
П.С. Честито второ бебче на Франческа Салиери, не те поzнавам, но до скоро виждах бременната линийка, а вече е сменена   bouquet

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 01:12 от Сова

# 40
Предродилна имах и давта пъти.
 Следродилна - не. Naughty
И аз така Rolling Eyes

# 41
  • Варна
Такива екстри не съм имала.

# 42
Притеснения около раждането и това дали ще е всичко наред с бебето съм имала ,но чак депресия-не.
Нито предродилна ,нито следродилна.

# 43
И двете депресии ме подминаха. Докато бях бременна, имах периоди, в които бях много чувствителна, но в депресия не съм изпадала.
Това сякаш аз съм го писала! Simple Smile

# 44
  • Насред хаоса
Преди ражданията не съм изпитвала друго освен някакво смътно безпокойство дали всичко ще мине добре за детето и за мен. Но определено след първото раждане изпаднах в депресия - не особено тежка и продължителна. А след второто раждане нямаше такава, направо хвърчах и кипях от енергия и щастие и нито недоспиването, нито задържането вкъщи, нито умората можеха да ми повлияят на настроението.

Общи условия

Активация на акаунт