САМО за фенове на Стивън Кинг!

• 41 567
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Кали,мисля,че на 30 страница заключват.Чат пат пиша в гоблените,на 30 пускат нова тема..
Наистина има и теми с повече страници ,незнам защо е така.
Да се оправя бързо малкият  Hug

Аз пък съм на тема разкази.Сега започнах "Маймуната".И какво ми прави впечетление- разказите се повтарят ...5 от тях току що прочетох в "13"...Прегледах съдържанието на различните сборници- така са ги дублирали,че не е истина...Печалбарство голямо ooooh!

# 451
Сборникът "Тринадесет" съдържа разкази от "Skeleton Crew" и от "Nightmares and Dreamscapes", които вече са били публикувани у нас в други сборници (по-точно в "Маймуната",  "Мъглата", "Кошмари и съновидения", "Призрак" и "Татик"). Ако имаш тези сборници, "Тринадесет" е напълно излишен.

# 452
Да,малко късничко го разбрах Wink

Това е колекция ми ,не съм снимала още 14 мои  книги,защото не са при мен ,после ще добавям.

http://penka55.snimka.bg/hobby/nataliya-knigi-na-stiv-n-king.420209.14751118

# 453
Да,малко късничко го разбрах Wink

Това е колекция ми ,не съм снимала още 14 мои  книги,защото не са при мен ,после ще добавям.

http://penka55.snimka.bg/hobby/nataliya-knigi-na-stiv-n-king.420209.14751118
Страхотна колекция Peace
Като дете се радвам на кориците, защото са ми нови  Embarassed
Аз имам 30 книги, от които само 4 на български. Тези корици не съм ги и виждала Embarassed Благодаря, че ги сподели  Hug

# 454
  • София
Christabel, върни се малко назад в темата да разгледаш. Deadface беше дал един линк, откъдето да видиш повечето корици на Книгски книги, издавани в България. А иначе можеш да разгледаш и колекциите на останалите, пишещи тук - също са дадени не малко линкове  Wink Hug !

# 455

http://miniaturebookshelf.com/items/dollhouse-miniature-books/ki … ~stephen/list.htm

Находчиви хора пуснаха в Щатите миниатюрни "издания" на книгите на Кинг, които служат не за четене... а за украса   tooth

# 456
Christabel ,снимай твоите книги и ни ги покажи.Представяш ли си , на нас как  ни е интересно как изглеждат кориците в Австрия?!

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 11:12 от Наталия

# 457
Представяш ли си , на нас как  ни е интересно как изглеждат кориците в Австрия?!

http://www.stephenkingshop.com/bookcovers.htm

Питали ли сте се някога как изглежда корейското издание на "Кери" или японското издание на "Гробище за домашни любимци"? На горния адрес ще намерите галерия с над 2000 корици на книгите на Кинг, издадени в над 40 държави  Laughing

# 458
  • София
deadface пак ни изумява с познания къде-какво   bouquet !
Това с кориците в различните държави наистина е интересно. Довечера като заспи зверчето, със сигурност ще разглеждам  Flutter !
А това с мини-книжките за украса е уникално  Crazy ! Сигурно струват състояние!

# 459
  • София
Да, наистина ... и много идейно, като за истински фенове  Heart Eyes

# 460
 От много четене не ми остава време за компа[smilie=smile3529.gif]
Така се захласнах в "Клетка", че всяка свободна минута хващам книгата.
Сега ми се дощя някое филмче да изгледам, но не знам кое. Сещам се за едно от близкото минало - The Lost Boys. Дори изнамерих вече и саундтрака към филма  Laughing
Ако се сещате за някой "добър" филм, моля споделете.

# 461
  • София
Аз пък не съм чела напоследък поради сума ти причини ...
Захванала съм Проклятието, но съм съвсем в началото. Тези дни пак ще зачета сначале  Heart Eyes

Темичката пустее  Crossing Arms
Никой ли не чете нищо Confused

# 462
  • София
На мен четенето нещо потръгна, ама за кратък период, докато мъжът беше в командировка, а малкият на ясла - голям кеф  Mr. Green !
Аз съм на "Дългата разходка" - голяма съм шматка да не съм я прочела до сега, а от години я имам  doh  smile3538!
Страшна книга, ей! Много ми харесва, 2/3 съм прочела и няма пускане. Тези дни ще я приключа.
Много ми напомня на "Гняв" - не че историите имат нещо общо помежду си, даже изобщо нямат, но и в двете няма фантастичен елемент, а е чиста психология и затова много ми допада!
После не знам какво ще захвана  newsm78 !

# 463
Аз съм още на разкази.Ама един от тях направо ме разби #Crazy и съм ги оставила временно.
Чета паралелно с тях и "Черният орден"- не е от Кинг ама аз да си напиша Crazy

"Дългата разходка"  и 'Куджо" съм чела по 2 пъти Peace

# 464
  • София
Нати, за кой разказ става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт