САМО за фенове на Стивън Кинг!

• 40 834
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
 Ох,не питай...."Начин на оцеляване"....
Не ми хареса е слабо казано,направо ме удари с чук по главата Rolling Eyes

# 466
  • София
Начин на дишане (Дихателни упражнения) ли?  - за една бременна жена, този ли?
Ако е този  Whistling Whistling Whistling направо те разбирам ...

# 467
Не мила, "Начин на оцеляване"- за един корабокрушенец...

# 468
  • София
Не мила, "Начин на оцеляване"- за един корабокрушенец...

Ей, това беше ...  ooooh! !!!
Разбирам те много добре ... направо не си е за коментиране!

# 469
Аз пък го прочетох на един дъх, ако е този за когото си мисля...  newsm78
За доктора, който се самоизяжда ли става въпрос? Wink

# 470
  • София
От кой сборник е този разказ? Не съм го чела, веднага ще се поправя ...  Heart Eyes

# 471
Аха, именно за него! Много гнусен разказ! От глад да си загубиш разсъдака, това само ни показва колко сме първични. Добре ще е човек да овладее източните техники за хранене със слънце и вода, пред вид каква криза на ресурсите ни очаква след няколко десетилетия. Аз започнах 1-ва подчаст на 7-ма част от ТК. "Песента на Сузана" я изчетох за два дни, и така като гледам май нещата няма да се развият много добре нататък в повествованието. Хареса ми начина, по който Кинг вмъква реалния си образ в VІ част и става част от сюжета. По-нататък, прочитайки извадките от дневника му, поместени в края на книгата, ми стана ясно защо го е направил. Самият той отдава голямо значение на поредицата и като че ли всичко написано досега от него по някакъв начин намира отражение именно в ТК - Всичко служи на Лъча.... Confused
Човека дори имал пророчески сънища.... сънувал е датата на катастрофата - 19.06.1999... ех това 19 - Всичко е деветнайсет.... (От нумерологична гледна точка е доста силно число, не случайно на сина ми името му е с вибрацията на 19...) само като се стея, че за малко да го загубим тоя човек... тръпки ме побиват. Не отдавана (малко преди да почине М.Джаксън - един друг крал, но в един друг жанр) си мислех, ами тоя човек (СК), ако почине, какво ще чета... стана ми адски гадно. А след няколко дни навършва 62г., освен да е жив и здрав и все така с богато въображение, друго не знам какво да му/си пожелая....

# 472
"Начин на оцеляване" е от "Маймуната".

# 473
kontesa, права си. Когато един творец си отиде винаги се питаме "ами сега какво ще... четем, гледаме или слушаме". Но всъщност СК за тези си години творчество е създал толкова много, че когато се изчерпа "репертоара" можеш да започнеш отначало. Аз лично едва ли съм прочела и половината от творбите му, но част от тях пък съм препрочитала десетки пъти - То съм я чела 11 пъти, Гробище за домашни любимци - 8 пъти, Куджо-4 ит.н.
Чела съм и Дийн Кунц и Едгар Алън По и Ан Райс - всеки от тях е толкава различен. Затова харесвам СК толкова много  Embarassed

# 474
mamakaty ,11 пъти си чела "То"? #CrazyТо аз с моите 2 книги по 2 пъти прочетени за къде съм?! Grinning
Ей това се казва фен Heart Eyes

# 475
Натали, за първи път я прочетох, когато бях на 12г., т.е. преди 17г. Беше първата ми "сериозна" книга (различна от приказки  Wink).
Стана ми любима. Знам я почти наизуст  smile3521
Незнам как още не съм я подхванала да я чета на децата за лека нощ  smile3503

# 476
А след няколко дни навършва 62г., освен да е жив и здрав и все така с богато въображение, друго не знам какво да му/си пожелая....

Съвсем случайно видях,че е днес Рождения му ден.
Да е жив, здрав и още дълги години плодотворен най- вече !

# 477
А след няколко дни навършва 62г., освен да е жив и здрав и все така с богато въображение, друго не знам какво да му/си пожелая....

Съвсем случайно видях,че е днес Рождения му ден.
Да е жив, здрав и още дълги години плодотворен най- вече !

Днес ли точно? Хей! Браво. Да е жив и здрав.

# 478
  • София
Еха ... Честит му рожден ден и от мен!
И аз като контеса .... да му/си пожелая много дълъг живот, здраве и ползотворност!!!  bowuu

Аз тези дни гледах "1408" на филм. Честно казано, хареса ми, макар че има доста прибавено режисьорско действие. Рядко ми харесват филмирани неговите неща, но това ми беше приятно да го гледам. А пък и е по-новичко, което има значение определено.  Peace

Още съм на "Проклятието" иначе, нещо съм болна, та нито ми се чете, нито нищо ...

Вие какво четете  Wink

# 479
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФЧО!
Поне още два пъти по толкова години да ни приковава към книгата с все по-интересни, а защо не и зловещи истории. Мир и любов в семейството му, добро зрение и умната по Шосе №7!  Peace
Аз презполових "Изгубени гласове", ако не трябваше да се занимавам и с малкия, сигурно тия почивни дни нямаше да се измъкна от леглото с книгата... (за жалост съпруга ми е на работа, за да ми съдейства в подобни намерения).

Общи условия

Активация на акаунт