САМО за фенове на Стивън Кинг!

• 40 553
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Определено deadface се превръща в звездата в този форум. И според мен е щастливец, че хобито му да чете е много тясно свързано с работата му в служебен план. Толкова изчетени книги, толкова информация, толкова измислени светове, в които се е  потопил, а е само на 30, ...струва ми се, или поне набор 1979 (все си мисля, че е представител на Коза според Китайската астрология).
Deadface, моля да бъда извинена, ако съм те засегнала по някакъв начин, останалите - просто си позволих спонтанни предположения, с които не ангажирам, държа да подчертая.  Confused

# 571
deadface се изчерви и му стана неудобно. Нека не го обсъждаме повече, а да се върнем към темата, че малко се отклонихме от нея. Ето, например, една рецепта на Кинг за Трансилвански гулаш  Simple Smile Рецептата е на английски език. За да я прочетете, трябва да имате инсталиран Adobe Reader или програма, която отваря .pdf файлове.
И новият хит на американския пазар (кукленски издания на книгите на Кинг):

(Голямата книга на снимката е с нормални размери)

Чудесна придобивка за всеки, който притежава кукленска къща или, още по-добре, кукленска секция.

# 572
  • София
Тия американци ще ме уморят  Laughing
А рецептата не я разбрах много много, но ме изкефи, че взима участие и в готварски книги  Grinning

# 573
На deadface няма какво да му е неудобно.Чест и удоволствие е за нас, едната шепа жени пишещи в темата ,да се радваме на стилно мъжко присъствие! И аз съм благодарна за цялата инфорнация ,идва ми разбираемо ,синтезирано и интересно    bouquet
Освен това и аз съм си направила списък с книги,които трябва да намеря и да ги чета.Ще се ходи май до "Славейков" Joy

А този гулаш сигурно е любим на Кинг,не ми се вярва той да го е измислил,но знае ли човек Simple Smile

Кали,ти четеш ли Хари Потър?

# 574
  • София
Кали,ти четеш ли Хари Потър?

Уха! Първа писта съм там  afwitch !
Всичките ги имам, всичките четени по два пъти и скоро сигурно пак ще си направя маратон с тях!

Тези кукленски книжки на Кинг кой знае какъв шрифт имат - с лупа да го гледаш.
Но ако си имаш едно кукленско местенце като това, със сигурност тези книжлета ще са най-подходящото допълнение Grinning !

Аз мога да го пробвам това гулашче вкъщи   chef , та да видим какво обича нашия човек!

# 575
  • София
Аз пък се върнах малко назад в нашата темичка ... и ми стана тъжно  Sad
Толкова много момичета са се включили в началото, а сега ги няма ...
Къде сте момичета, пишете  Hug

И за да съм в крак с темата да споделя, че завърших "Томинокърс" ... ми какво да кажа  Crazy Страхотна книга!
Пленителна!
Този човек е гений, няма какво друго да кажа   bouquet  bouquet  bouquet
Ако знаех добре английски, бих му написала един кратък мейл, за да му кажа колко много го обичам  Blush

Сега имам нужда малко да почина. Тази книга ме изцеди.

# 576
Вив, чуствам се виновна , че ви изоставих  Embarassed
С двама мъже ми е много трудно да се добера до компютъра и успявам само да хвърля по едно око на темичката.
Страхотни сте! Подхванали сте и други книжки  smile3529 Аз поне успях за отрицателно време да изкарам Клетка /след месечна почивка/, Дракула, Кристин и сега подхванах Куджо /чела съм я само веднъж/. Иска ми се и на мен да прочета нещо разлечно, но не разполагам в "библиотеката си" нищо подходящо. Сега, когато видях какво четете ме заредихте с такъв ентусиазъм...  bouquet

# 577

"Малко след залеза" от Стивън Кинг

Цитат
Със сборника „Малко след залеза” Стивън Кинг доказва, че още е най-добрият в своя жанр. След като доста дълго не публикуваше разкази, милионите му почитатели започнаха да се питат дали не се е отказал от тази кратка литературна форма. И ето, че той ги зарадва с „Малко след залеза”. С всеки следващ разказ читателят навлиза все по-навътре в света на Кинг – свят, който невинаги е спокоен и уютен, но със сигурност е вълнуващ.

Вероятно ще се появи по книжарниците около Коледа

# 578
  • София
Йеееее  newsm44 ! Това се казва добра новина!
И точно по Коледа - направо ще си я заръчам за подарък  Blush !

# 579
deadface, за какво иде реч в книгата?

# 580
  • София

Прочети цитата в поста му. Това ще са разкази!

# 581

Прочети цитата в поста му. Това ще са разкази!
Днес наистина не ми е ден - много съм отплесната  Blush

# 582
Страхотно ,радвам се много!

# 583
  • София
Ехеее!  Heart Eyes Страхотна новина!!!

deadface , а "Under the dome" кога горе-долу да очакваме?

# 584
В 23 ч.по ТВ 1000 започва "Мизъри" tv

Общи условия

Активация на акаунт