САМО за фенове на Стивън Кинг!

• 40 580
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Истината е обаче ,че започнеш ли я веднъж не можеш да спреш.

Ъхъ. И г-н Кинг явно се чувства по същия начин, защото нещо обявил напоследък в интервю, че ще продължава серията за Тъмната Кула. Засега има само идеята и очаква да му отнеме към осем месеца докато започне да я пише, но пък вече се споменава и работно заглавие на следващия том "Вятърът през ключалката"  Party

# 661
Опа и аз се пльосвам тука,как така съм изпуснала .....за мен няма по-велик автор. Hug
Сега се връщам да ви чета Hug

# 662
 Алия , Moonlight, добре дошли!

Само за протокола - прочетох 'Кошмари и съновидения" .

Вив,имаш много хубави нови попълнения .Ще чакам отзиви за всяка книга.Би ли споделила кои други заглавия си поръчала?
Аз утре ще мина през някоя книжарница само да поразгледам Crazyи ще видя с какво ще изляза .

# 663
Аз пак да се обадя...чукча писател Grinning Mr. Green
Има една хубава поредица/сега нея изкупувам/,на Дъглас Престън и Линкълн Чайлд цък
На мен са ми доста интересни.След като събрах и изчетох всичко на Кинг/ за някои неща наистина дадох доста пари/ се ориентирах към тези пък после ще видим....
Иначе последната психария която четох беше "Заклинателят" и не беше лоша.Гледала съм и филма по нея,за екзорсизъм се разказва..

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 00:11 от Moonlight

# 664

Има една хубава поредица/сега нея изкупувам/,на Дъглас Престън и Линкълн Чайлд цък

Да, те са добра комбинация от мистерия и екшън, с оригинални идеи Peace Пробвай също Джеймс Ролинс, въпреки че там е повече екшън и авантюра, отколкото мистерия  Wink

# 665
  • София
Иначе последната психария която четох беше "Заклинателят" и не беше лоша.Гледала съм и филма по нея,за екзорсизъм се разказва..

Това ми звучи супер познато, но не мога да се сетя хич за какво ставаше дума  newsm78 ?
Може ли малко да разкажеш.

# 666
Здравейте, банда!
АЛИЯ & MOONLIGHT, добре сте дошли!  Hug
Много се изкефих на новинката от Кремче Ванилия - продължение на Тъмната кула... Боже, това творение наистина е зараза, дори и за самия автор. Е, Кинг не крие, че едва ли не е роден, за да напише Тъмната кула, и всичко сътворено от перото му служи на нея, така че едно продължение е нещо логично (дано не е кръгова композиция, че ще се изям от яд).
Отново засегнахте темата за "Романът на Лизи" - на мен ми хареса, дори доста. Някак си е наситена с емоция, въображение, действие, реалност и спомени, така компилирани, като че ти се случват на теб самия в състояние на 40 градуса температура (в такова състояние са ме връхлитали цели поеми, с невероятни рими...)
И последно, някой да има инфо, кога точно ще пуснат на пазара новия сборник с разкази? Има ли движиние, или си чакакме още?

# 667
  • София
Иха, Кремче Ванилия, страхотна новина за продължението на ТК !!!
За съжаление аз нямам нито Сърца в Атлантида, нито Сблъсък, нито има тенденция  да се сдобия с тях скоро, и няма да мога да усетя препратките, за което наистина съжалявам, но какво да се прави ...

Moonlight
, много се радвам да си имаме нови участници в темичката,  добре дошла  Hug
Оня ден и аз се двоумих в една книжарница за Зоната, гледах я, четох, оставях, взимах ... накрая не я взех. Но нищо де, няма да избягат, щом казваш че са хубави - слагам в списъка за бъдещи покупки.  Crazy

Нат, ами освен тия, които ги писах и в другата тема -
Тина и половина, Кери, Големите надежди и Алената буква, съм си поръчала и всичките на Софи Кинсела  Embarassed Много ми хареса "Можеш ли да пазиш тайна" и реших да си взема всички Бекита и "Пожелай ми слънчогледи", и още една  - "Долината на куклите" (не от нея)
И освен това овършах библиотеката в свекърите, та оттам забърсах "Шифърът на Леонардо" (не съм чела нищо на Дан Браун) и "Брулени хълмове" (чела съм я в ранния пубертет и помня само че ми беше любима, та като я видях ми се прииска да си я препрочета).
Та сега така съм се заредила с книги, че... ooooh! има да чета още сума ти време. Голям кефец  Mr. Green

Лизито взе да навърта страници ... започва да става все по-интересна  Heart Eyes

# 668
  • София
Видяхте ли какво е излязло вече  Grinning
Стивън Кинг  МАЛКО СЛЕД ЗАЛЕЗА

# 669
  • София
Еее, страхотна новина!!!  Party
Само цената не ме радва ...

# 670
  • София
Ухааа, кеф, кеф, кеф  Party !
Че е и дебеличка - 427стр.  Flutter !
Само не разбрах - това роман ли е или са разкази?

# 671
  • София
разкази
Аз вече си я поръчах, заедно с новия Дан Браун  Party

# 672
Страхотна новина!
И страниците са много и цената  си я бива Crazy
Но няма начин да не  я купя..

# 673
  • София
Amidala от коя книжарница я поръча?

Аз пак да ви питам за книжарница Мобилис - какви са тия точки, които се натрупват и за какво може да се ползват? Имате ли представа?
Никъде в сайта не е обяснено.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт