САМО за фенове на Стивън Кинг!

• 40 595
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз му отговорих,че  ще чакам , млада съм  Crazy Joy
rotfImao rotfImao rotfImao
Как си се сетила? Лафът е уникален!!!
Дано само не ни се налага да чакаме чаааак толкова много - до  newsm27 !
Ама 100лв - този продавач определено си е изгубил ума  ooooh! Crossing Arms!!!!!

А аз пак посред нощите ще копая летяща чиния, то се е видяло!
Хайде лека нощ на всички  Hug!

# 706
  • София
Евала Нат!!!   bouquet Поставила си го на място! много ясно, че ще ги преиздадат, рано или късно ...
И 60 лв са много ... луди!

Толкова се радвам за ТК 2, убедена съм, че ще пуснат нови тиражи и на останалите изчерпани, защото иначе няма как да им вървят последните части, които си ги има все още Simple Smile

Ура!!!
Дружно ще четем ТК, няма да съм самааа  Grinning

Кали, миличка, зарибявката с копаенето гледам, че те обхванала  Mr. Green влудяваща книга е, няма две мнения! Докато не я прочетеш, не можеш да я оставиш  Crazy

# 707
Вив, благодаря за линка, но и там съм гледала вече и до момента не предлагат нищо от това, което търся. Sad
Ще следя редовно обаче, да не би да кацне някое птиченце. Дано не ми се налага да чакам до края на 99-та си година да преиздадат това, което чакам аз.

# 708
  • София
Аз си получих книгите, обаче зачетох първо Дан Браун Simple Smile

# 709
Евала Нат!!!   bouquet Поставила си го на място! много ясно, че ще ги преиздадат, рано или късно ...
И 60 лв са много ... луди!
Да,самозабравиха се, ама няма да им се вържа  Whistling Та аз за около 110 лв купих 5 или 6 ( не помня точно колко) от най- редките книги!

Виви,значи се разбираме кога да започваме да четем ТК заедно , за да коментираме Hug
Аз много се радвам за вчерашната си придобивка ,още не мога да повярвам,че както си гледам в книжарницата  и.. хоп ще я намеря Grinning
Имам и други нови книжни придобивки, но довечера ще пиша,защото закъснявам Hug

# 710
  • София
Аз си получих книгите, обаче зачетох първо Дан Браун Simple Smile

Чакаме отзиви за Дан-чо  Hug
Аз сега ще почвам Шифирът ... след няколко години канене ...

НатHug Hug Hug

# 711
  • На погрешната планета
Здравейте момичета Simple Smile, и аз вчера си направих неочакван подарък-влязох в Кауфланд за еклери, а излязох с........."Гробище за домашни любимци" Mr. Green. Ама сега ме е страх да я почна, че в последно време много кошмари сънувам, пък и в момента чета "Джулия", но ще й дойде реда Grinning

# 712
  • София
Няма ме "Джулия" на мен ми е много любима, много ме беше страх като я четох (бях на 15 Crazy), вече не я помня, само помня, че ставаше въпрос за духове  Twisted Evil

Гробището си е друго нещо обаче!
Страхотна книга, потресаваща!!!

Приятно четене  Heart Eyes

# 713
Здравейте,на мен ми дойдоха книгите "Реликвата" и "Маршрут 666" на Дъглас Престън  и Линкълн Чайлд,едвам ги открих тези двете.
Още си чакам новата на Кинг и една друга която поръчах с нея на Пратчет от книжарница Пингвините.За втори път поръчвам и се мотат ужасно.Надали ще има трети. Sick
На момчето профила в ТК му е това
Аз преди повече от 2 години ги купувах от него и Цикъл-а ми я даде за окоо 30.00 по мой спомен.
Джулия и аз я четох в ранни тинейджърски години и мене ме беше много шубе.

# 714
  • София
Moonlight , прапоръчай някоя на тези автори  Praynig Хубави ли са? Ти ги спомена по-назад, ама сега искам повече подробности  Heart Eyes

Нат имам за теб още една страхотна новина!
Ето ТУК има налична Магьосникът  Hug Hug Hug
Почти съм сигурна, че я има, защото тези които са изчерпани, си пише, че са изчерпани  Hug

# 715
Нат имам за теб още една страхотна новина!
Ето ТУК има налична Магьосникът  Hug Hug Hug
Почти съм сигурна, че я има, защото тези които са изчерпани, си пише, че са изчерпани  Hug
Благодаря за информацията HugИмаш една почерпка от мен Peace
Утре ще мина пак през книжарницата ,вчера я нямаше ,но може да я доставят.Ако я няма ще си я поръчам.
Ей,вижда му се края на събирането на Кулата  Grinning

Вив, благодаря за линка, но и там съм гледала вече и до момента не предлагат нищо от това, което търся. Sad
Ще следя редовно обаче, да не би да кацне някое птиченце. Дано не ми се налага да чакам до края на 99-та си година да преиздадат това, което чакам аз.
Ами момичета ,пишете какво търсите, нали сме за това - да си помагаме.Кой, къде ,какво  и за колко е видял.
Преди време един фен се беше регистрирал само защото прочел ,какво търся .Благодарение на него се сдобих с 2 книги на Кинг.

Забравих да напиша,че днес прочетох "Гняв" . Много,много интересна...
И да те питам Вив ,БекитУ в Манхатън от къде го купи,че не мога да го открия само него.

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 19:49 от Наталия

# 716
  • София
Ами момичета ,пишете какво търсите, нали сме за това - да си помагаме. Кой, къде ,какво  и за колко е видял.

Тези, които аз търся са най-трудните за намиране  Cry , ето списъкът:

"Цикълът на върколака"
"Безсъние" - първата част, имам втората само
"Град Отчаяние"
"Сърца в Атлантида"
"Капан за сънища"

# 717
И аз пак да напиша:

1. "Цикъл на върколака"
2. "Безсъние"- 1 част
3. "Черният дом"
4. "Момичето,което обичаше Том Гордън"
5. "Буик 8"
6.  ТК4 (надявам се да се сдобия с нея скоро)

# 718
Здравейте,на мен ми дойдоха книгите "Реликвата" и "Маршрут 666" на Дъглас Престън  и Линкълн Чайлд,едвам ги открих тези двете.

Във филма "Свръхестествено" имаше такава серия - дали не е по книгата ?  newsm78

# 719
  • София
Нат, поръчах Бекитата от сайта на Кръгозор: http://kragozor.com/?viewID=7&aid=4&bd_id=#aub

Гледам в другата тема, че си си взела на Дийн Кунц ... после да кажеш как е Simple Smile

Да ви се похваля  Heart Eyes на път съм да се сдобия с "Торба с кости", но още не ми е в ръчичките де ... Водя разговори с продавача (от Книжен пазар). Ако успея да я взема ще съм много щастлива!

Аз търся:

1. Сърца в Атлантида (надявам се да я преиздадат, както четох във форума ТК)
2. Сблъсък
3. Гняв
4. Безсъние
5. Неизживени спомени
7. Маймуната
8. 13
9. Мъглата
10. Град Отчаяние (бленувам за нея  Embarassed)
11. Отмъстителите
12. Черният дом
13. Долорес Клейборн
14. Куджо
15. Кристин
16. Момичето, което обичаше Том Гордън
17. Цикълът на върколака
18. Буик 8

Малеййй, колко много още нямам ...  ooooh! Мислех, че са по-малко ... нищо, една по една ще си ги събера ...  Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 09:47 от Вивиан

Общи условия

Активация на акаунт