Тема: КГБ = Клуб на Готините Баби - 79 :)

• 32 530
  • 446
  •   1
Отговори
# 120
  • Видин
Друс третааа Joy

Зиче, само дребни рибки хванал Дени, а Дани хвърля навътре за големи и нищо не е хванал Crazy

Мони, Наде  Hug

# 121
ОООО Жаки Hug Hug Hug Мастерче Hug Hug HugЖаки ние водим с риболова.Моят мъж хвана 3 големи шарана. newsm44 newsm44

# 122
  • Пловдив
ЕЕЕЕ БИВА ДЕ ПАК Е НЕЩО - И ТРИТЕ ДЯДО ПОПЕ... smile3534 smile3534
МОНИ - НАРАБОТИ ЛИ СЕ ВЕЧЕ  Hug Пускай по жицата тогава по един шаран веднага  Joy Joy Joy Joy Joy
НАДЕ  ами тъкмо ще ти мине мускулната треска  Joy JoyАко трябва и един мачо ще ти намеря да те поразмачка  Hug
ЖАКИ ама си са направили поне кефа на реката  Hug Hug

# 123
Joy JoyАко трябва и един мачо ще ти намеря да те поразмачка  Hug

Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace
А,де....де такъв късмет  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 124
  • Пловдив
Мале момичета тука се стъмни светнах лампите че нищо не се вижда .Гърми много ,духа  и започва да вали.
Отивам да пребирам цветята от терасата да не ми ги издуха. Mr. Green

ЖАБЧЕЕЕ ТИ ДЕ ИЗЧЕЗНА БРЕЕЕЕЕ  newsm78 Кажи как мина сватбата при тебе  Hug HugКакво правят Красковците?

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 17:16 от ЗИЧЕ

# 125
  • София
Ааа, Зиче това ти го пратихме ние, тука беше така на два пъти, сутринта към десет и преди час,час и половина hahaha, сега аа и слънце да огрее Laughing

# 126
  • Пловдив
Марги то че има нуда от дъжд има ама небе и земя се сляха бе  ooooh! много тягаво такова стана ,и направо хладно чак студено.

# 127
Зиче хващай.

# 128
  • Видин
Мони, Данчо тази година още не хванал толкова голям шаран.
Тази снимка е от миналата година: Grinning

http://images24.snimka.bg/005423114-big.jpg

Аз изчезвам Grinning
Лека вечер, момичета! Hug

# 129
  • Пловдив
ЕХАААААААА какъв е хубаввввв   #Crazy и жълт  Hug Hug  много са вкусни тези шарани  Peace Много голям бе Мони колко кирограма е. newsm78 Да поздравиш Данаил за страхотния улов Hug Hug  Това шаранище иска и биричка , ха наздраве  cheers cheers

ЖАКИ и вие сте с рекордни шарани   #Crazy  малееееее как ми се ходи за риба  ooooh! ooooh! Раздразнихте ми любимото ми хоби с тези шарани .. Crazy

# 130
Жаки браво на Данчо.Да е жив и здрав и тази година по голям да хване.Зиче идвай Данаил ти е приготвил въдица и място ти е запазил. Joy Joy Joy

# 131
  • Пловдив
ЕХХХ ако можеххххххх newsm78 newsm78 Паля подметките на момента  Hug

# 132
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Зиче , тука съм. Размотавам се общо взето.  Peace
Красковците са добре , плажуват , обикалят и те едно и също.  Grinning

# 133
Охххххх..... аз с въдица само сафрид  и попчета мога да ловя....Ама сафрид предпочитам,че не се занимавам със стръв,че примамката е перце само (чепаре)...
Иначе предпочитам да се плацикам и да лова с харпун рибоците......
Виж на слдководен водоем не съм ловила и на знам как става.....Трябват ми уроци  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 134
  • Пловдив
ЖАБЧЕ ДА ГИ ПОЗДРАВИШ КАТО СЕ ЧУЕТЕ И АНИ СЪЩО.
Те на края на месеца ли ще се връщат.
Мастерче аз ще те уча на сладководни ти на соленоводни става ли  Peace Hug Mr. Green
Само няма да ме караш под вода да се топя ,че много ме е страх  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт