Тема: КГБ = Клуб на Готините Баби - 79 :)

• 32 525
  • 446
  •   1
Отговори
# 105
Наде Здравко ще ти става май колега ,много му иде музиката виж как само при музикантите стои  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Колега не знам дали ще стане,но че е музикален си личи  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 106
  • Пловдив
Абе какъвто и да е само да е жив и здрав а ако имаме нужда от учител по музика ти ще си на среща нали  Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy

МОМИЧЕТА ЕТО ЛИНКА ДА ПИШЕМ РАЗЛИЧНИ СЛУЧКИ СНИМКИ ЗА ВНУЦИТЕ И ДЕЦАТА ВИ ,племенници  абе изобщо смешни и щури неща за децата ,да не се натоварва тази тема с тези неща . Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=407324.msg11641038#msg11641038

# 107
  • Видин

Изчетох, разгледах снимкитеи сега да се разпиша Grinning

Зиче, личи че сватбата е била много хубава и весела.
Вики е по-красива булка от булката, а Здравунчо си е направил голям купон с оркестъра Joy
То танци, то музика....Браво на вас Peace
От днес ду*e  да ти яко с бандата Mr. Green

Дидка, твоите рибарчета добре са си поцапали във водата Peace
Янче, Анжелка много е пораснала и с роклята е като малка госпожица Hug

Нацелувайте всички дечица от мен! Heart Eyes

Петенце, честита годишнина на партерици!
Желая ви да вървите ръка за ръка, рамо до рамо,
с много любав и разбирателство!

# 108
  • Пловдив
ООООООООО ЖАКИИИИИИИ  Hug Hug Heart Eyes  bouquet как изкарахте уйкенда  Hug

# 109
  • София
  Велизар освен от свирене и музика от друго се не интересува. Има 4 кожени барабанчета направени от дядо му,ксилофон истински,а и китара която е с много звуци. Мастерче потенциални ученици ще имаш ,здраве и живот. Hug
 Зиче видях новата тема,но не смятам да пиша и там,защото в тази идеята първоначална бе да се пише за внучетатаи отношенията с родителите им. Не мога да се разкъсвам и следя и там, а със снимки няма да товаря темата ,защото фотоапарата даде фира. Надявам се ,че няма да се обидиш ...  bouquet

# 110

Лек и спокоен ден ви желая!!Ще чета и пиша по-късно,че застъпвам смяната и аз като Зиче!!!

# 111
  • Пловдив
Шпунц знам че е така но вече не е темата за каквато е пусната ,стана поздравителна напоследък май. Mr. Green За това и реших че там наволя ще си пишем за щурите неща на внуците .. Hug
За снимки не съм и споменала че някой натоварва темата  newsm78  Даже всички пускаме линкове за да се гледат децата Hug Hug  А ЗА ПИСАНЕТО ЗА ТЯХ става въпрос  Hug Hug Hug .Чуствам се малко неудобно като постоянно пиша за моите  Rolling EyesА на мен това ми е ежедневието и няма друго какво да пиша. На тебе също Hug  Hug
НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ СЪРДЯ МИЛА ОСОБЕННО НА ТЕБ  Hug Hug

Хайде отивам да ги обличам за да ходим да вземем кухнята  Hug Hug

# 112
  • Кубрат/ Пишурка

Да се разпиша и тук. Писах и в другата тема,макар че се позачудих и аз като Шпунц.Всъщност линка има ли го на първа страница? Или е отделна тема? Не се замислих много преди,но нали няма да търсим все тази страница!
Зиче,разгледах снимките от сватбата - всички сте страхотни!Вики е върха,а Здравунчо - черешката на тортата!Много са сладки и наистина Вики е станала една малка госпожица!Много е чаровна и лъчезарна!
Софиянки и аз ви завидях за срещата!Еееех,що сте толкова далече!

# 113
  • Видин
ООООООООО ЖАКИИИИИИИ  Hug Hug Heart Eyes  bouquet как изкарахте уйкенда  Hug

Изкарахме добре, ЗИче.
Бяхме насело на въздух и си играх с на първата ми братовчедка бебенцето.
Снощи на Данчо първи братовчед дойде с жена си от София.
Понеже е дистрибутор на почистващи препарати и зарежда и нашят град, решил да тръгне снощи тъкмо да се видим, а днес да си разнесе стоката.Та откарахме до 4 ч.  сабахлем. Crazy
Сега малко ми е чоглаво, но с още едно кафе и ще съм кукуряк Flutter

Тук вали страшен дъжд, стъмнило се е, но не гърми и не святка.
Мислех да изключвам компа ама май няма засега. Simple Smile

# 114
Здравейте и от мен най-после Hug Hug Hug
От петък ,заради ремонтите ,които се проточиха дъъългооо се събрахме в една стая и освободихме другите. И само моя комп  е вързан към мрежата ,а работа ,работа- та чак сега успях да попрегледам какво сте правили през почивните дни.

Мастерче - честит ти рожден ден и от мене ! Пожеланията ми може да са закъснели ,но са от сърце !
Бъди здрава,все така  ведра и обичлива! Пожелавам ти цялата любов на земята !

При нас е слънчено и дано не идват тези дъждове дето казват ,че валят над  София ,а и при Жаки !

Зиче-  как е? Оправяш ли се с бандата Grinning Hug Hug Hug

Разгледах снимките - всички дечица са страхотни !!! А бе за пореден път да кажа - наше лошо нема Grinning Hug Hug Hug

Приятен ден мили момичета !
Колегите се завръщат от обяд и ей сега някой ще се тупне на компа  Mr. Green Mr. Green

# 115
Гъбче  Hug Hug Hug Мерси миличка за пожеланията...Дано се сбъднат най-накрая,че.... Mr. Green

# 116
  • Пловдив
ЯНЧЕ темата е да си пишем само за внуците да не занимаваме нашата тема с тези неща ,че да не натоварваме хората с нашите внучешки неща. Тя пак си е наша но отделна това е разликата. Hug Hug

Ех ЖАКИ как ще издаяниш  днес  незнам ама нека вие сте млади и сега ви е времето за купони . Hug
Мъжете хванаха ли риба оня ден . newsm78 Hug

Гъбче ние все си имаме проблеми и забавни ситуации  с тези внуци  ooooh! Hug иди в другата тема и ще разбереш ,че още малко и щяхме да стоим заключени и кухня нямаше да вземем  Joy Joy Joy Joy Joy

# 117
  • Пловдив
Горе ,горе на черешата  Hug Хайде слизайте да пишеме  Hug Hug Hug

# 118
Стига друса черешата. Първа паднах в кюпа. Joy Joy Joy

# 119
Ох, бе Зичееее.....Имам мускулна треска и ти кат' ме друсна от клона.....Сега пък си натъртих Д-то  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Монииии Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт