Тема: КГБ = Клуб на Готините Баби - 79 :)

• 32 521
  • 446
  •   1
Отговори
# 90
Привет момичета, успях да се включа и аз най накраяPeace

Зиче темата е страхотна, винаги успяваш да ни изненадаш!

На свадбата сте много хубави.  Peace Особенно шаферката, и малкият барабанист... Hug Чудесни сте!!!  Hug Hug Hug

Мастерче честит рожден ден! Нека твойте мечти бъдат мой пожелания!!!

Петинка честита годишнина от сватбата!!! Нека винаги пътят ви бъде осеян с рози!!! Да дожиеете до дълбоки старини!!!

Дидия, ловците на раци са страхотни, нацелувай ги  Hug Hug Hug

Янче,
много е сладка Анжелка, страхотна кукличка. Hug Hug Hug

По цял ден се въртя около децата, но така ще е цяло лято. newsm78 От време на време ще намиран време да ви погледна какво правите. Laughing Днеска зетя си замина, останаха дъщерята с дечицата.  Laughing Лудницата е пълна... Joy Joy Joy Всяко си има собственно мнение. Joy Joy Joy
Пожелавам ви лека нощ, лягам си че съм изморена. Hug Hug Hug

# 91
  • София
Да се отчета за срещата.
Бяхме - Мастерче, Мая, Яга, Шпунц и моя милост. Снимки няма - нямаше апарат. Отидохме в Дон Домат, хапнахме, пийнахме до 20,30. Все се надявахме Маргита и Жабката да звъннат, но ... Нищо   друг път. Говорихме си за различни неща.  Има предложение за следваща софийска среща - на езерото в Дружба. Ще го измислим кога да  е.
После  се прибирах около 1 час, разходих  кучо и сега съм тук.

# 92
               Зиче,чудесни сте на свадбата ! Малката шаферка е по-хубава и от принцуса!А ме изненада с воденето на хорото и танците!То големи има дето две стъпки не могат да направят , а тя е все най-отпред на всеки танц.Браво на детенце!Личи си ,че Здравунчо е бил все при оркестъра , а ти... Laughing все по него! Laughing Добре,че не си била с токчета защото трябваше да си те прибират на ръце от толкова тичане.Много сте хубави  Peace а и настроението струи от вас!
             Жабче,пускай и ти от свадбарските снимки!

# 93
  • София
Зиче,  Вики направо е била като булка - с прическа, рокля и много танци.
А Здравко - иде ми да го изям. Май и кючек друса на 1 снимка? Личи си от снимките, че много хубава и весела сватба е била.

# 94
  • София
Eто ме и мене. Зиче вече ви е писала, че съм си пак Maya - с това maraba не можах да свикна.
Дидиа, Янче, много са ви сладки внучетата, да са ви живи и здрави и колкото да ви уморяват, по-добре е да са около вас да ви радват.
Петинка, честита ви годишнина. Дай боже да остареете заедно и внуци да гледате.
Срещичката мина чудесно. Решихме софиянки по-често да си организираме срещи, пък който може да идва. Жалко, че нямаше снимки...
Зиче, много сте хубави на сватбата, а Вики вече е малка госпожица. Здравун, да е жив и здрав - личи си че е огън и пламък..
Момичета, приятна вечер и спокойна нощ. smile3524 newsm46

# 95
  • София
 Здравейте в новата тема. За два дена сте писали писали....
 Зиче тенкс за новата тема и зодиите,а най вече за стихчето. Hug
 Миме и твоето стихче е много възбуждащо.... Embarassed
 Сега се радвам ,че чудесно сте изкарали почивните дни.
 Показали сте и много красиви внучета- Здравун,Неда, Анджела, Ран,Криско и принцеса и първа хороводка Вики.
 Жабче няма ли снимки от испанците?
 За срещата,за мен бе най чудесния завършек на седмицата. Всички Кгб-ейки бяха разхубавени,подмладени и с блясък в очите. Благодаря ви Мастерче,Мая, Айша и Яжке. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Мастерчето е прекрасница,пу-пу блазя на тази дето ще и е свекърва. Wink
 Лека нощ,че снощи броих до 4-ти петлии се бях овампирила от 2 до 6 някъде... А сега като в Дружба няма петли само кучета бесуват и аларми на коли. Rolling Eyes

# 96
  • София
    Добър вечер! И аз се прибрах,прочетох какво сте писали,разгледах снимките.Зиче,Вики вече е голямо момиче и виждам,че и държанието и е като на такава.Много играе и е все усмихната и весела.А Медунчо е пълен с енергия и баба да му мисли как ще спорува  с него.Може да си тренирала ски,но сега ще тренираш бягане с подвикване.
   Жабче,все се оглеждах днес за теб и Дидия.  Маргита,като не се обади се досетих,че и е дошъл майстора.
   Момичета,днес си изкарах чудесно на срещата. Времето беше малко,но въпреки това съм щастлива,че се срещнахме.Ще чакам с нетърпение новата среща и дано тогава се съберем всички софиянки .Пък може и някой друг да ни изненада приятно.

# 97
  • Пловдив

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 08:56 от ЗИЧЕ

# 98
  • Пловдив
МОМИЧЕТА РАДВАМ СЕ  ЗА СРЕЩИЧКАТА КОЯТО СТЕ СИ СПРЕТНАЛИ И МАЛКО ВИ ЗАВИЖДАМ ДАЖЕ Blush   Hug Hug Hug
Важното е че сте си изкарали добре и ви е било приятно. Hug Hug

ЛЕКА НОЩ ОТ МЕНЕ  Hug Hug newsm46 1countingsheep smile3524

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 00:05 от ЗИЧЕ

# 99
Добро утро дами.Зиче новата темичка е страхотна.Лека седмица.

# 100
  • Пловдив
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА  Hug Hug

Аз захапвам вече детегледането от днес Мими вече почва работа и за цефте е цял ден от 8:30 до към 18 ч ..
Тъй че като имам време ще ви чета и драскам по някой ред ако мога. Crazy

ЛЕК И СПОРЕН ДЕН НА ВСИЧКИ.

# 101
ДобрЮТРО и от мен!

Страхотни снимки разгледах....Дидия,Янче  Hug Hug
Зичеее,страхотна сватба е било.....Много сте хубави всички!Нпълни ми се душата да ви гледам  Hug Hug Hug Hug

# 102
  • Пловдив
Наде Здравко ще ти става май колега ,много му иде музиката виж как само при музикантите стои  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 103
Добро утро, момичета!
Да пиша докато не са станали децата. Laughing

Мони благодаря за кафенцето.  Peace

Пожелавам, лека седмица на всички! Хубав и слънчев ден!

# 104
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Весел ден и успешна нова седмица!

Общи условия

Активация на акаунт