Тема: КГБ = Клуб на Готините Баби - 79 :)

• 32 518
  • 446
  •   1
Отговори
# 75
  • Кубрат/ Пишурка
 Петя,честита ви годишнина!Две години са си две!Желая ви да сте много щастливи и на 20 пак да ни почерпиш!

Зиче,добре сте се завърнали!Наистина е имало много емоции!Ще чакаме снимките.
Айша,това не е количка,а столче за кола.На нея толкова й беше харесало,че трябваше да я смъкнат със столчето и като се наседя сама поиска да стане.
Аз оплетох 4 венеца чесън,събрах дребоса и сега ще ходя да доскубвам трева.Лека вечар!

# 76
  • Пловдив
Изгледах и снимките на съкровищата ви Hug
 ДИДИЯ страхотни ракохвати си имаш  Mr. Green Mr. Green Виж дечицата колко са щастливи  Hug Hug Това няма да го забравят никога да знаеш когато са газили в реката  Hug Hug

ЯНЧЕ Анжела много е пораснала  Hug и е станала голяма кукличка. Hug Hug

# 77
Момичета благодаря на всички за топлите пожелания към дъщера ми.
За всички които ме уважиха с малки изключения.

Мастерче желая ти най голямото щастие.

Петинка честита годишнина,много щастие и любов.

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 18:44 от moni4ka

# 78
ПЕТИНКА,ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИШНИНА!!!С любов и нежност пътя извървете, чак до златната си сватба в съгласие живейте! Нека огънят на любовта във вашите сърца не гасне и в радост да растат деца, дома ви да напълнят с щастие! Близостта до края запазете, да няма между вас прегради, съюзът свят с годините да стане по-силен, по-крепък от стомана. Безкрайна радост пътя да чертае приятелите верни да са с вас до края и болката да бяга надалече, а щастието да ви съпътства вечно. И халките, които ви свързват, и клетвите пред бог, и пред нас живота ви в един да обвържат обичайте се до сетния час.

ГОРЧИВО!!!ГОРЧИВО!!!ГОРЧИВО!!!

# 79
Дидия малките са страхотни на снимките.
Да ги гушнеш от мен.
Зиче представих си Здравунчо и се смях сама.
Да ги цункаш и двамата.

# 80
                Мони,всичките са ни бабините слънчица!!! Hug Hug Hug
                Аз едвам надигнах глава от възглавницата!Страшно ме боли глава ,явно кръвното ми пак е мръднало ,ама надолу или нагоре не знам и не искам да го меря.Може и да съм застинала вчера!
                Зиче, само като си представих Здравунчо-Медунчо и се смях от сърце!Май ще ми излекува главоболието!Имам си слабост към пакостниците! Laughing
                Мони,Зиче нагушкайте и вашите бонбончета от мен и ги нацелувайте!Пък дано някога ги съберем заедно и да ги запознаем! Peace
                Янче,Анжелка е като кукличка!Много е пораснала и рокличката страшно и отива!Явно само аз съм бабата дето е запазила само една рокличка и то за дете на 1 година.Неда я има снимана с роклята на майка й , ама я няма качена на нета та не мога да покажа - и майката,и щерката с една и съща рокля! Laughing

# 81
  • Пловдив
ДУНЯ радвай им се на гостите докато са тука ние сме си все тука тъй че се отдай на тях . Hug Hug Hug Hug Честити ти подаръци със здраве да си ги ползваш  Hug 

МОНИ  Hug  Heart Eyes КАК ИЗКАРАХТЕ РОЖДЕНИЯ ДЕН. Hug Hug
Дидия аз ти казах че ще трябва подкрепления ако ги съберем  Mr. Green Mr. Green ще настъпи потоп сестро  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сетих се че младоженеца снощи вика на булката
-Миме искам да ми родиш такова дете като Здравко. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
а булката му отговори - Ами айде да действаме защото и аз същото щях да ти кажа че много обичам такива палави деца. Joy Joy Joy

# 82
  • Пловдив
ЕТО ВИ МАЛКО СНИМЧИЦИ. Mr. Green

http://mi6y.multiply.com/photos/album/16/an4o_i_mimi#1

# 83
 Зиче шаферката е голяма принцеса.
На баба си прилича танцьорка. Joy Joy Joy Joy
Минали медалчето бод прадичката. Joy Joy Joy Joy
За Здравун нямам думи.
Мими е много готена така.
Поздрави от нас.

# 84
  • Пловдив
МОНИ благодаря но то нашите гаржета нали знаеш си са най хубави  Mr. Green Mr. Green
Вики е танцьорка наистина не спря цялата свадба да играе Hug Hug Hug
МЕДАЛЧЕТО МИНА ВИЖ ЧЕ НА СНИМКИТЕ НЕ СЕ ВИЖДА  Hug Hug
А аз бях вир вода от гонене на диването  Mr. Greenне прическа остана не токчета можеш да сложиш нето да се облечеш нещо по така ...ама важното е че децата се изкефиха максимално.

# 85
  • София
Зиче, ма Здравко май все до барабаните е стоял hahaha,шаферката по чевръста от булката ,води хорото, държи байрака smile3501,моят майстор сега си тръгна, уж само да фугира плочките та три часа, не можах да отида на срещата Sick
Жабче, как изкара, мойта щерка и тя отиде на сватба в най голямия дъжд и още я няма ,ма тя по късна сватба.

# 86
  • тук и там
На баба шаферката,хубавица и танцьорка.
Позволих си да разгледам някои снимки.Много се смях на Здравунчо и неговата сладка кремова блузка.
Мони,много ми домъчня за теб.
Приятна вечер на всички!

# 87
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Петя , честита годишнина!
Много здраве , любов , разбирателство и щасливи мигове заедно!

Марги , преди трийсетина мин. се прибрах.
Минах през банята , че бях вир вода. Изкарах си перфектно ,
беше страхотна сватба.  Peace

Зиче , супер сте всички.  Heart Eyes Личи си , че сте изкарали добре. Hug

Яне , Анжелка много ми се вижда пораснала.  Hug

Дидка и твойте са сладурчета.  Hug

# 88
Зиче естествено че наше лошо няма.Но вие сте много хубави на снимките.А токчета и тоалети ги забравихме.Както ти е удобно така.Мими и на мен ми домъчня за теб.Хайде идвай към Бургас да си пийнем кафенце и побъбрем както си знаем.  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 21:08 от moni4ka

# 89
  • тук и там
Мони,това лято никъде няма да мърдам.Ти виж твоята приятелка и направи нещо по въпроса.
ЛЕКА НОЩ!

Общи условия

Активация на акаунт