Тема: КГБ = Клуб на Готините Баби - 79 :)

• 32 516
  • 446
  •   1
Отговори
# 60
               Здравейте,момичета!Лек и приятен ден ви желая!  bouquet
               Светле,не е при тази учителка дето я хвалеха.Аз не я познавам лично,но поне чух хвалби.Сега сме при учителката на майка й и мисля,че е по-добрия вариант.Тогава учителката беше съвсем младичка за първа година.Сега е с 25 години стаж.При това ни позна и мисля,че детето ще се чувства най-добре там!

# 61
  • тук и там

Къде сте бе хорааа!
Едно сладолетче за разхлаждане!

# 62
  • София
При нас разхлаждането идеее, току що заваля, откога го чакаме Wink

# 63
  • в малка спретната къщурка
Привет и от мен!
Обаждам се от тръстиката.Как не ми се идваше на работа днес,но отсега нататък това ме чака.

Марги,изпрати малко дъжд и насам,че забравихме какво е това нещо newsm78.
Мими,благодаря за сладоледа.Ти имаш най голяма нужда от разхлаждане щом си с мотичката Simple Smile.
Танита,чакаме да разкажеш за празника.Тропна ли хорце?
Момичета,какво стана с далиите и калдаръмчето newsm78.Моите започнаха да цъфтят,но далиите от грудки по бързо и буйно се развиват,затова есента си приберете грудки за следващата година.
На Софиянки,приятна среща.Ще чакаме инфо и снимки.

# 64
  • Кубрат/ Пишурка
 Днес не мога да стигна до комп.От тази сутрин по хладина сме в градината на ягодите.Така обрасла с бурени,че до обяд едва успяхме да очистим малко повече от половината.И толкова нямаше да можем,но имахме помощник - Криси,който с такъв ентусиазъм си правеше купчини и се радваше,че е мнооого силен,щом може да скубе такива големи треви Joy Joy Joy Довечера по хладно ще довършим,че не знам при вас,ама при нас пак е над 30градуса. Досега поспахме,та да имаме сили hahaha
Диде,много сладки рачета си имаш - да ги намачкаш и двете.На мен още не са ми пуснали снимките да ви покажа и моите.
Миме,благодаря за сладоледа - май ще отида да купя.

# 65
  • Кубрат/ Пишурка

Всъшност ето малко снимки на Анжелка.Ходиха един ден на гости на братовчедка и там са я снимали.А рокличката е от времето на майка й:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=254854&pid=13048159

# 66
  • София
     Тук валя  и преваля ,сега е прохладно и въздуха е свеж.
     Моите калдръмчета имат пъпки,но още не са нацъфтяли.Далиите-също.
     Янче,Анжелка е много сладка госпожица с рокличката.Как бих я намачкала и нагушкала,ако ми падне! Hug
     Аз днес се мотая цял ден у дома,но тази работа не се зачита,нали знаете.Чистене,готвене,подреждане...-няма нищо на лице.
    Поздрав за всички:http://vbox7.com/play:d52545ad

# 67
  • София
Здравейте сладурки! Днес с мъжо имаме годишнина от сватбата - правим 2 години! Почерпете се по случая

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 15:52 от petya_

# 68
  • София
Яжка, много я обичам тази песен newsm68,Петя честита годишнина, още много такива да празнувате заедно Heart Eyes
Аз ви пожелавам да сте преди всичко живи и здрави,
да откриете истинското щастие заедно,
да може винаги да разчитате един на друг,
да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги.

http://www.riversongs.com/greetings/anniversary.html
 Ето малко информация за годишнините

1 година -памучна или басмяна сватба
наречена е на най простата текстилна материя,защото се смята, че е дна година след сватбата празникът вече е преминал в делник за младото семейство.С една дума тече семейното ежедневия.
Подаряват се кърпи и хавлий.

3 годишнина -кожена годишнина

4 години -платнена годишнина

5 години-дървена сватба-пете години са критична годишнина,по този повод оббичаят на този дин е тя и той да си разменят дървени предмети.
подаряват се дървени предмети.

7 години -медна сватба-период който мнозина смятат за особено критичен в съпружеските взаимоотношения .И като залог за бъдещето щастие съпрузите си разменят медни монети или съдове.Копуват се медни съдове за дома.

8 години-тенекиена сватба с това сиво название наричат този период от сватбата,в потвърждение на това че семейния живот се върти главно около кухнята и прозаичните неща от всекидневието ,двамата съпрузи си подаряват лъскави домакински съдове.Взимат се лъскави предмети за кухнята.

10 години-сватбата на розите-на този празник се канят гости кумове ,шафери съпреживели заедно с остарелите с едно десетилетие младоженци техния най -щаслив ден.на този ден не само се подаряват рози а и си танцува с червени рози.

11 година -стоманене

12 година -копринена

13 години-дантелена сватба -тази годишнина е предупреждение -не забравяйте да подържате блясъка на своя браклподарява се дантелено бельо.

14 година -слоново костна годишнина

15 години -стъклена сватба-той и тя си подаряват стъклени предмети влагайки особен подтекст ,че отношенията между съпрузите трябва да бъдат чисти и прозрачни като стъкълце .подаряват се кристални предмети.

20 години-порцеланова сватба-празничния обяд се сервира в порцеланов сервиз в знак на това,че от старите вече не е остана ла и една чинийка .Купува се порцеланов сервиз.

25 години -сребърна сватба-този четвърт вековен юбилей е един истински подвиг в семейното летоброене.на празника се събират всички роднини И наред със златните венчални пръстени които все още носят ,двамата взаимно си даряват и по един сребърен .подарява се сребро.

30 години-перлена -тридесет години преживени заедно се нанизват като перли в огърлица.За съпругата перлена огърлица.

35 години-ленена сватба това е междинен юбилей.на този ден съпрузите обогатяват къщата с ленени покривки и кувертюре.Купуват се покривки и пердета.

40 години-рубинена сватба-подаръка е особено символичен.Към златните венчални пръстени се прибавя по едно рубинче камъка на любовта и огъня.подаряват се рубинени накити.

45 години-сапфирена сватба-подарява се пръстен или накит със сапфир.

50 години-половин век-златна сватба-заедно неразделени в радост и неволи.по този забележителен повод съпрузите си устройват повторна сватбена церемония разменят старите си златни пръстени с нови.разменят се
златни бижута.

60 години-диамантена сватба-подарява се пръстен или накит с диамант.

70 години - благодатна сватба

75 години-Да си 75 години с любимия човек не е ли това най красивия подарък за преданоста и любовта съпътствали и двамата съпрузи в общия житейски път.

някъде се срещат и под друг ред

Laughing

# 69
  • София
Петенце,честита годишнина! Желая ви да изживеете цели си живот заедно- в щастие и любов!

# 70
  • София
Петя, честита годишнина!
Да сте живи и здрави и да ожените правнуци!   bouquet
Янке, много сладка Анжелка с роклята на мама. Аз така имах много запазени мои дрехи, но Ани нали дребна и не и ставаха. А не е ли голяма за количка вече?
Ние с Ани ходихме до младост за кецове. Учудващо бързо си избра още в първия магазин. Купи със сгъваеми колелца. Изчакахме в магазина да спре дъжда, минахме през Макдоналд и се прибрахме. Сега ще мина през болницата да занеса поредния ориз на Криси и детски пюрета на хип - от сладките.  Вече цяла седмица само  ориз с пиле иска да  яде. Важното е, че моя и харесва и няма да идва баба и тук да готви.

# 71

Петя, честита годишнина от сватбата!
Нека всички дни от съвместния ви живот да са толкова щастливи, колкото е днешният, а любовта по между ви да става по-силна с всяка изминала година!

Янче, много сладка Анжелка.
Дидия много хубави снимки, а двете рачета са прекрасни - нали това са Неда и Ран, ако не греша.
Мими, благодаря за сладоледа, сетих се, че имам във фризера, отивам да си хапна. До петък съм сама. Веско е на село, взеха го днес с колата баба му и дядо му. /на съпруга ми родителите/. Вече и компа ми омръзна, няма с кой да се карам да ставам. Laughing
Приятен ден на всички! Hug

# 72
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА !

Пребрахме се преди малко от Стрелча.
ГЕОРГЕНЧЕ ПЪРВО НА ТЕБ БЪРЗАМ ДА КАЖА ,ЧЕ ОСТАВИХМЕ В кРЪСТЕВИЧ ВСИЧКИТЕ ЦЕЛУВКИ КОИТО ИМАХМЕ В НАЛИЧНОСТ Hug Hug HugПоздрави от твоя роден край. Hug Hug

ДИДИ ,извини ми миличка за дето съм объркала но то ми се обърка и съзнанието докато ги спретна и явно съм объркала .Оправих то  Peace
МАЯ ,и твоя ник е вече Мая не Мараба  Peace

ПЕТИНКА БЪДЕТЕ НАЙ ЩАСТЛИВОТО И СПЛОТЕНО СЕМЕЙСТВО НА СВЕТА ДО ДЪЛБОКИ СТАРИНИ Hug Hug

# 73
  • тук и там
Петинка,честита ви годишнина от свадбата!
Пожелавам ви още много годишнини и винаги се обичайте така, както в деня на вашата сватба!

Янче, и аз съм запазила някои дрешки от децата и когато Петя е тук много обича да ги облича и си играе с дрехите на мама и вуйчо.
Анжелка е много сладка ,а рокличката сякаш е шита за нея.
Зиче, липсваше ни днес.
След обяд си поспах малко,сега ще простра прането и отивам в градината.Ще поливам.

# 74
  • Пловдив
Сега да ви разкажа за сватбата от 180 човека  Mr. Green  беше страхотно  Hug Hug Hugкакви ли не щуротийки и глезотийки нямаше.Кючекчиики ,фойерверки,стрелби,на свекървата и дадоха корона и пишеше  - свекърва,медал със кутия лепенки  ,кънки да е бърза и работлива и и залепиха устата с лепенка и така игра хоро  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy
На всички присъстващи им подариха по една снимка с младоженците да си ги имаме за спомен, Тортата беше страхотна ,направо шедьовър на изкуството .
Младоженците бяха много щастливи и красиви ,шаферката и тя се представи страхотно със задълженията и Peace ,и не спря през цялото време да играе излезнаха и мазоли на краката чак ,но не свали сандалите с токче. Mr. GreenИдваха две жени да питат на кого е тази малка булка и казваха да отиваме да я измием за да не урочаса,че всички и се радвали  Hug Hug Hug
Здравко пък ни разгони фамилиите от всякъде  ooooh! ,ходеше при музикантите и удряше по тъпана ,на акордеона натискаше клавишите до където стигне,на кралнетиска му мушеше пръста в кларинета Joy Joy JoyЦялата сватба се спукаха да се смеят с него ама и музикантите им стана интересно и чак започнаха да клякат за да стигне и с малките пръстчета да натиска нещо. Joy Joy Joy JoyОбиколи всички маси и се закача със всички хора абе лудницата беше пълна  Joy Joy Joy JoyНакрая от умора заспа и на тази силна музика си спеше като къпан докато си тръгнем към 1ч Mr. Green Joy Joy
Като ни пратят снимките ще ви пусна да видите  Hug

МИМКА И ВИЕ МИ ЛИПСВАХТЕ  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 20:07 от ЗИЧЕ

Общи условия

Активация на акаунт