700g кайма
55g галета
2 яйца
245g доматен сос
1 глава лук, нарязана
2 ч.л. двебно нарязана чушка зелена
45g настърган кашкавал
1 ч.л. сушена мащерка сол и черен пипер
смесват се продуктите,гледате да не стане по течно,най добре галетата и дом. сос по ваша преценка,придавате форма на руло,аз го разстилам на фолио,може по желание вътре да сложите варено яйце,кисела краставичка,морков кисел ,затопляте фурната до 175 градуса и печете 1 час,докато средата на месото достигне 74 градуса,аз слагам отстрани в тавата водичка и поливам с лъжица рулото докато се пече,а леко го набождам с вилица преди печене, може и да се настърже кашкавал върху рулото преди да се сложи във фурната,на мен ми прегаря кашкавала и не слагам
Лека вечер на всички
Танче, чакам рецептата за моите