,Петя, всички деца обичат да са с бащите си, те повече им обръщат внимание, ние а да пазаруваме, а да изперем, после да изчистим, трябва и да се яде
.Майсторите завършиха банята, стана много хубаво, беличко, чистичко, само тези дето сменявали тръбите обърнали тръбите и сега където е топлата е студена и обратно
, ама няма пак да къртиме
.Като говорехме за скари се сетих и ние купихме скара защото мъжа ми получи преди десет години инфаркт и казаха че е хубаво да яде печено месо, но веднъж говорих с една жена, която ми обясни че на скара месото не се обработва добре и затова е хубаво да се сварява или във фурната, мисля че е права и предпочитам фурната пред скарата.Днес сготвих на майсторите руло Стефани,казаха че е страхотно ,ето ви и рецептата,имам я от една дебела книга 700g кайма
55g галета
2 яйца
245g доматен сос
1 глава лук, нарязана
2 ч.л. двебно нарязана чушка зелена
45g настърган кашкавал
1 ч.л. сушена мащерка сол и черен пипер
смесват се продуктите,гледате да не стане по течно,най добре галетата и дом. сос по ваша преценка,придавате форма на руло,аз го разстилам на фолио,може по желание вътре да сложите варено яйце,кисела краставичка,морков кисел
,затопляте фурната до 175 градуса и печете 1 час,докато средата на месото достигне 74 градуса,аз слагам отстрани в тавата водичка и поливам с лъжица рулото докато се пече,а леко го набождам с вилица преди печене, може и да се настърже кашкавал върху рулото преди да се сложи във фурната,на мен ми прегаря кашкавала и не слагам 
Лека вечер на всички

Танче, чакам рецептата за моите