Тема: КГБ = Клуб на Готините Баби - 79 :)

• 32 523
  • 446
  •   1
Отговори
# 360
  • Кубрат/ Пишурка

Марги,забравих да кажа,че сте много хубави и двамата!И много интересно,но или половинката ти има нещо от нашия край,или си има двойник в Кубрат! Миме, не ти ли прилича на някого съпругът на Маргита?

# 361
  • Varna
Цьфнах и аз за малко докато не се  е скапала вразката.
Като се прибера вав Варната
ще ми е  спокоино да ви пиша, 4е тука незнам кога ще спре пак.
На 30 ни сваршва смяната и трагваме за Варна но паржо схте преспим вав Смолян, 4е там си имаме едно лубимо хотрл4е. Извиняваите, 4е баркам някои букви ама  не му знам  буквите на тоа  лап топ. Тои на Бате и аз го ползвам  рядко еи така по патуваниа само.
На вси4ки вас от все сарце едно голямоооооо гууууууш Hug

# 362
  • София
Делта, приятна почивка и дано имате хубаво време.
Мими, каквото дойде - да е здравичко.
А малък Краси е много прав - бонбоните са за почерпка, не за наяждане. 

# 363
  • София
    Ето и аз се прибрах,днес ми беше ден за шляй пазар. Сутринта излязох рано и бях облечена като за хладно,но като напече едвам се прибрах.Не мога да деяна на топло,вероятно е от пубертета...
    Римар,добре си се върнала.Посетили сте много хубави места,а Гери е чаровница.Много прилича на теб и ти е взела косата-гъста и хубава.
    Делта,радвам се,че се обади.Зная какво ти е без нас.Аз вечер като се прибирам бързам да ви прочета и до като чакам метрото влизам да ви чета  още на перона/на Конст.Величков/Но днес не успях да вляза,дали са направили някакво ограничение или е от нета...
   Шпунц,черешката расте с часове.Да ви изям вирнатите крачета!
   Маргита,видях снимката и първата дума,която ми дойде на ум бе "печени". Рядко греша при първо мнение.
   Айша,добре дошла в клуба на очилатите!
   Момичета,приятна вечер!

# 364
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Айша , сега говорих с Краси и той каза ,
че там бил такъв табиета.  Peace
Ма аз много се смях на Краско.  Mr. Green

# 365
  • София
Как - на всеки човек по 1 кутия?
Ние сме си по българските обичаи.
Яге, ще видим дали ще ги  нося очилата. Те са за комп. и за четене само - 1,5 диоптра. Нали не е много?

# 366
  • тук и там
Янче,имаш право има прилика,ама като се качи дядко ще му покажа снимката и той да каже.
Айша,и аз съм с очила само за четене-комбинирани и за далеко.
Много трудно свикнах с тях.
Делта,радвам се,че писа и,че си добре.
Яжка,и в събота ли работиш,а кога почиваш?
Отивам да пържа тиквички.

# 367
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Айша , цяла ми , нЕма половинка.  Mr. Green
Но и там такива бонбониери големи като тук рядко се купуват ,
та и Ани го е черпила с кутия от 6 бонбона.  Peace
Майната му , ма току първа ще им свикваме с навиците , нЕма начин.  Laughing
А и реакцията на дребния ми беше смешна , не за бонбоните толкова.  Grinning

# 368
  • София
Опържих тиквите, изчистих, разходих кучо и направихме беля.
До нас откриха нов супер, но няма къде да си вържеш кучето.  Та отидохме да вземем газирано за Ани и аз го вързах на крака на 1 пластмасов стол до входа. Влязох вътре и той ме подири със стола зад себе си. Стола трополи и Кени се стресна и като се затича по улицата - добре, че не минаваха коли. Хванах го и го възпитах.
Сега чакам Ани и и специалиста.

# 369
             Айша,ти ще ме умориш от смях с това куче!!! Joy Joy Joy
             Жабче,знае си Краско как се черпи  Laughing При нас бонбоните са по един,а всичко друго...кой колкото може да изяде и изпие! Laughing

# 370
  • София
Жабче, те от любезност, сещам се за един друг обичай, ама не помня къде беше, домакинът предлага на госта да спи с жена му, ако откаже се счита за нелюбезност Joy, а мъжа ми е половин шоп, баща му е от тука Гео Милев, кореняк, а майка му е търновка Rolling Eyes, а забравих да ви кажа той е Симеон, а аз сещате се как Grinning Приятелите ни викат царското семейство Mr. Green
Зиче, почивай повече, той Здравун е тежичък, за един час колко пъти стана, а за цял ден Rolling Eyes
Айша, а кучо каква порода е, много обичам кучета, ние си имахме булонка,живя 15 години, беше и артистка, играеше в един спектакъл в зала 2 на НДК, но то беше преди 12 години Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 22:03 от margita

# 371
Прибрах се от двойно гости.
Първо на парти в братовчедката ми, до 19.30ч., после в сестра ми, те живеят на една спирка разстояние, във Възраждане.
Фурийче, днес ако не беше това събиране в братовчедката ми, пак щяхме да се видим. Вчера като казах на малката дъщеря, че на екскурзията не посетихме Мидената ферма, че било много скъпо, тя каза: нямаш проблем, утре ще ви заведа! Влезе в Гугъла, видя къде се намира, колко време се пътува.......но кака ми се обади рано сутринта и ни покани- жените от родата да се съберем у тях и  хем да се видим, че от осми март не сме се събирали, хем и имахме да поговорим по въпроси касаещи фамилията. Бяхме на двора, в съседство с един голям орех имат разпъната шатра, та на двойна сянка, добре беше.
Жабче, хи, хи, хиии, голям смях с Краско! Ама и аз имаше да се пуля, като не знам реда, хи, хи, хи!
Айша,  като си представих как "куче влачи стол", хи, хи, хиии.... голям сеир е било!!!
Доня Маргита, много сте хубави на снимката, и влюбени! Браво!
Мими, ама аз и за утре си оставих работа, но пък си определихме среща преди обяд със предприемача, дето ще строи на баща ми в двора, та ще видим, прането може и да изостане, ама ти право казваш "и утре е ден"! Така че утре ще си го кажа........
ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ!

# 372
  • Пловдив
ЖАБЧЕ смях се със сълзи с Краско голям е сладур . Joy Joy Joy JoyТой да не би да знае какви са им порядките там ааааааа ще му вземат всичките бонбони айде дееее Joy Joy Joy Joy Joy Joy

АЙША и с тебе и кучо много се смях ,представям си каква гледка сте били ,кучо тича влачейки стола и ти след него  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ДЕЛТААААА Де ходиш бе душооооо  newsm78 В кой хотел ще спите в Смолян ,може да познавам собствениците  там newsm78 нали сме си нашенци от онзи край  Peace

Аз лежах цял след обяд  пих  НОШ-ПА  та сега съм по- добре не ме боли бъбрека много .
Явно се претоварвам със Здравко дето го дигам а той е много тежък ,а не трябва да дигам тежки неща ,изришно ми забраниха .Ама как да не го дигам като понякога се налага , ooooh! уж се старая да не е често но не може ,още е малък за някои неща сам да ги прави  ....

ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ МОМИЧЕТА!

# 373
  • тук и там
ДОБРО УТРО ПОСПАЛАНКИ!
Хайде ставайте да пием кафе!!!!

Станах рано,пооплевих малко градинката,сега ще пръскам пипера и доматито,че след вчеращния дъждец,ако не напръскам ще се маноса всичко.След това продължавам в градинката с плевенето.Днес трябва да я свърша,че през седмицата нямам никакво време за нищо.
Зичееее,радвам се,че си по добре днес и ако можеш пази се по вече!
На всички слънчев почивен ден!

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 08:28 от mimiто

# 374
  • София
Добро утро!
Кирчо е оправен и едвам успях да влеза тук. Пиша си паролата и все ме праща в теми от 2008 г.
Сега се връщам назад да гледам снимките, нали вчера не се отваряха.
Разгледах всичко.
Римар, на много хубави места сте били. Внучката много хубава, изглежда ми по-голяма на години.
Царското семейство - екстра сте.

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 08:45 от Aisha

Общи условия

Активация на акаунт