Тема: КГБ = Клуб на Готините Баби - 79 :)

• 32 518
  • 446
  •   1
Отговори
# 375
  • София
      Добро утро момичета!
  Снощи си записах,кому какво да кажа/нали съм разсеяна -от пубертета/ и дълго писах,а накрая не можах да побликувам.Та се ядосах и си легнах.Сега съм тук и пия от кафето на Мимито.
  Няма да изреждам всички,за да не пропусна някого.Само ще ви кажа,че ви обичам и сте ми сестрите,които нямах ,а исках да имам.
  Имам голям проблем с латинките ,които са в сандъчета на терасата .Понеже много валя,/а те не са под покрив/ не съм ги поливала и поглеждала 2-3 дни.Снощи видях,че са въшлясали-едни черни топчета,от които може и да се излюпат гъсеници.Направо ми иде да ги изскуба,но какво да ги правя после празните сандъчета.Калдръмчетата ми вече цъфтят и е късно да разсадя от тях.Или да си купя питунии,чудя се...
  Айша,умори ме от смях с това куче!
  Жабче,Краско е сладур за изяждане! Прав е бил да се вълнува за бонбоните. Той е чакал да излапа останалите от черпенето.
  Зиче,не може ли Жоро да ти помогне за бъбреците?
  Чета,че пържите тиквички и се чудя как да си направя и аз пържени без олио.Нещо не ги харесвам на фурна с водичка.А не ям и ориз,та съвсем не зная как да ги приготвя.

Неделен поздрав за всички:http://www.youtube.com/watch?v=c2mV78epVJU

# 376
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Хубав неделен ден , дано има и слънчице днес!

Зиче , то няма как да не дигаш Здравун ,
още си е малък , но пази се доколкото може.  Hug

Мими , мерси за кафенцето.  Hug И теб бая работа те чака в градината.

Айша , голям цирк сте били с кучо снощи.  Mr. Green
Добре , че е минало без инциденти.  Peace

Танче , добре си изкарала съботния слеобед , днес ще свършиш всички ,
вредна булка си.  Hug

Яжка , трябва да питаш в някоя агроаптека или със сапунена вода пробвай.  Peace

# 377
  • тук и там
Дидка,аз от няколко години не садя латинки.Винаги правят буболечки и плъзват по другите ми цветя.След всяко пръскане  поизчезват,но за няколко дни и пак се появяват.Отърване от тях няма.
За тиквичките-понякога ги правя на фурна,но не с водичка.
Слагам ги както за пържени в леко на мазана тавичка,но отгоре на всяка тиквичка капвам 1-2 капки олио и ги пека във фурната.Обръщам ги и стават задушени,запечени.

# 378
               Привет,дружки!!!
                Миме,мерси за кафенцето!Аз вече го изпих при Неда и Ран,че те тръгнаха за морето!Сега чакам да се събудят другите двама,че спят до по-късно и се мотам из къщи!Уморявам се с тях ,ама като ги няма нищо не ми спори! Laughing

ЛЕК И ПРИЯТЕН ПОЧИВЕН ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ!!!

# 379
  • София
Яге, вчера пробвах и тиквички на грил-тигана. Беше само леко намазнен за да не залепват.
Направих няколко за проба и си ги изядох сама. Просто имаха много диетичен вкус.
Също пробвах на откритата скара на балкона. Тя си е намазнена перманентно - нали съм мързел само я забърсвам със салфетка.

# 380
  • тук и там
Яжке,извини ме за правописната грешка.То от бързане и работа едно мисля,друго съм написала.Явно в тоя момент съм си мислила и за Дидка.
Та за тиквичките да кажа-вчера бланширах няколко пакетчета тиквички,рязани на кубчета.На зима сварявам картофки, майонеза,копър и става много вкусна салатка.

# 381
Добър ден, момичета!
Мименце, мерси за кафенцето, че аз нямам време да правя!
Моите деца отидоха на плаж, ще се върнат до 11ч.,  че по обяд излизаме за срещата. Дилянка след това поема за София, да кара по светло.
Аз минах "профилактично" по стаите, в момента действам в кухнята, а прането на килими остава за друг ден.
Приятен неделен ден на всички!
Чао!

Изпращам ви доста голяма част от Варна.Това е Аспаруховския мост, все едно сниман от моята тераса.

# 382
  • София
     Мими,не се извинявай-това са дребни работи.И аз греша непрекъснато и много забравям.Да не си връзваме кусур за това!
     Танита,а шумно ли е при вас от моста.При нас сега строят магистрала Люлин и предполагам,че ще стане шумно и мръсно.А сега имаме най-добрия въздух в София.

# 383
  • Кубрат/ Пишурка

Добър ден и от мен!
Най-после съм си у дома!То на гости хубаво,ама у дома си е най!И понеже минахме и през Галенини,малкият като каза искам на село,та си го взехме.Във вторник ще отида да го занеса,че баща му ще се връща.
Айша и аз имах една подобна случка преди десетина години.Имахме коли - Лазар,цялата махала го познаваше. Апартаментът ни е до стадиона и там го разхождаха надвечер децата.Но на обяд беше мой ред и веднъж реших да отида да взема хляб в кварталното магазинче.До него беше посято дръвче и вързано за забито колче.Та аз го вързах на колчето,а той дето измъкнал колчето,ами така беше ошмулил дръвчето,че две години после като попитат защо е такова дръвчето,отговорът беше: Лазар така го подкастри! Joy Joy Joy Който знае за Лазар - добре,който не знае-здраве!

# 384
  • Пловдив
ПРИВЕТ МОМИЧЕТА . Hug Hug
Днес съм вече горедоло добре ,ама от вчера съм с пояс няма начин  Whistling ,много мразя топлото и навличането ама търпя трябва свиквам с тези неща вече .
ЯЖКА нали правих при жоро доста процедури и ме оправи човека ,но тези дни много се преуморих ,киснах във вода ,чистих из къщи и веднага рефлектира на бъбрека .То като сама не се пазя и господ не може да помогне на такива като мен ,които не си обръщат внимание. Blush
За латинките и аз като Мими съм спряла да ги садя вече ,то няма спасение с тези въшки какво ли не съм ги пръскала нищо не става.Тази година си садих кичести петунии и съм доволна
с тях няма такъв проблем.
Тераската ми е страхотна с тях,  и влачещите мушката .

В момента терасата ми е нещо подобно като тази

Тиквичките по същия начин като Мими го правя в тава само че не ги обръщам и стават същите като пържените. Peace

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 11:42 от ЗИЧЕ

# 385
Яге, въобще не е шумно, защото има разстояние между нас и моста,  над километър. Скачащите с бънджи ги гледам с бинокъл. Понеже къщите ни са построени на ската, сме на височината на моста и виждаме колите като си се движат.
Когато имаме гости, които имат камера, редовно снимат гледката, особено вечер. Осветени са моста, Катедралата, Общината, Театрите, Часовниковата кула, Морското у-ще и доста други големи сгради. А и вечер не се виждат грозните кранове на Пристанището и Корабостроителния завод. Макар и да изтеглиха Пристанището навътре в езерото, пак стърчат кранове.
Ставам, че времето върви и ме притиска!
Приятен ден!

# 386
         Ей,варненки стига ни правихте скомина с този плаж!Тук отново вали от сутринта!Писна мииииии! Sick

# 387
  • София
    Дидиа,колко близо сме до вас,а тук в момента е слънчево.И днес още не е валяло.
    Изкъпах латинките с ъс сапунена вода и дано им помогне,защото ще ги оскубя ВСИЧКИТЕ....

# 388
                При нас не е спряло да вали.От както съм си отворила очите  та до момента. Sick Сами сме с дядото и не можем да излезем поне малко на разходка.Единственото ми успокоение е ,че си донесох бял здравец и сега съм сигурна ,че ще се прихване! Laughing

# 389
  • Пловдив
ДИДИЯ нама май спиране при вас този дъжд ,тука е слънчево при нас ,не че му се радвам ама Mr. Green Mr. Green
Какъв е този бял здравец Диди  newsm78 ТОВА ЛИ Е
Аватара ти е много ретро  Joy Joy ЧЕСТИТО. Hug

ЯЖКА изхарчих цяла опаковка веро за да пръскам и нямаше ефект само се мъчиш с тези латинки  Hug иди си купи петунии от кичестите и ще се рахатясаш и са много по красиви  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт