ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 21

• 45 428
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
То свърши. Сигурно съм хванала на края. Каза,че на рожденния й ден й се обадили, че е одобрена за сериала. Преди това била приела щатна длъжност в Бургазкия театър. Гаджето й, синът на Катето Евро, я разубеждавал, понеже живеел в София и как щели да пътуват и т.н. Нямали време за репетиции в сериала. Научила се да не се взема толкова на сериозно. Преди била много чувствителна и суетна, но ролята в ЗЛ я променила. Имала предложение и да води детско предаване по БНТ- "Приказки за физиката". Това е в общи линии. Може преди това да са говорили за спирането, но не съм видяла, пък и едва ли е казала нещо съществено.

# 76
  • Варна
Врекохме се, но бракът не е задължителен
Eдин пръстен раздвижи въздуха около актьорите Ники Илиев и Саня Борисова, известни като Мартин и Елица от сериала "Забранена любов" на Нова тв. Преди време Ники е подарил на любимата си жена въпросния пръстен, тя го приема като знак на любовта им и заявка за сериозните му намерения.

Усетих, че съм срещнал жената, и реших, че това е съвсем нормалното продължение на връзката ни. Това ми каза сърцето да направя, не съм го обмислял специално, моето усещане е, че се намерихме, споделя Ники.

Славата на плейбой не притеснява Саня. Но от мнителността я спасява това, че не гледа телевизия. Има някакви спомени, че го е мяркала на екрана като водещ на "Мело тв мания", но за разлика от връстничките си, които бяха лудо влюбени в него, тя не си е падала по някакви "звезди", не я е привличала платоничната любов, а цени истинските, реални взаимоотношения.

Саня е родена във Видин, идва да учи в НАТФИЗ и след първата година заминава за Италия, където са родителите и сестра й. Връща се в София след няколко месеца, но не и в НАТФИЗ. По-късно записва театралния колеж "Любен Гройс". Става и модел на "Ивет фешън". Отива на кастинг с братовчедка си за кураж, но се изкушава и тя. Много бързо разбира, че модният подиум не е за нея и мястото й е на сцената. Не гледа сериозно на битието си на модел, макар и да се снима в доста реклами.

Не е мечтала от малка да бъде актриса, дори нямала конкретна представа каква иска да бъде. Имала е една мечта и тя била да срещне принца. Сега вече твърди, че го е намерила.

Да кандидатства в НАТФИЗ, й хрумва в последния момент. Без да съзнава, че това ще е първата й стъпка към срещата с принца.

Ники пък е едва на 18, когато става много популярен като водещ на тийнейджърското предаване по БНТ "Мело тв мания". Близо 6 години той е основен водещ, заедно със Сашка Сърчаджиева и Пипи Дикова. След като завършва френската гимназия, учи кинорежисура и актьорско майсторство в НБУ. Той също има моделски период, бил е и помощник кастинг режисьор в СИА, водил е "Елегантно" в ТВ 7, снима руския филм "Золошка.РУ", пише сценарий.

Докато идва поканата за кастинга на сериала. Точно в този период нямах ангажименти, а много ми се играеше, обяснява мотивацията си да се яви на пробите. И след тримесечен кастинг на финала среща Саня.

Прекрасна е, било първото, което му дошло в главата Двамата седели дълго в една стая, докато чакали да ги извикат, и той имал възможност да я съзерцава. Усетих нещо много силно, през цялото време летях в облаците, продължава с усещанията Ники.

После двамата ги избират да играят брат и сестра и животът в облаците става реалност.

Саня пък отива случайно за кастинга. В последния момент нейна приятелка й казва, че е одобрена по снимки, но не й се ходи, и Саня се възползва от нейния запазен час. Тогава отива за ролята на София, но кастинг-режисьорката й предлага да се яви след няколко дни за ролята на Елица. След няколко проби ролята е нeйна. Сега приятелката й играе Мария, секретарката на Анастасия Константинова (Диана Любенова в ролята).

И двамата тръгнали един към друг открито. Всеки ден се виждали на снимките и имали възможност да се убедят, че чувството е взаимно и все повече ги завладява. Първата по-смела крачка идва от Ники. И така вече близо година.

Реално първа среща нямали - след целодневните снимки с част от актьорите вечер отивали в заведение или купонът продължавал у Ники. И сега казват, че не им е омръзнало - нещата, които ги интересуват, са едни и същи, гледат в една посока. Всекидневието им е достатъчно интересно поотделно, за да има какво да си говорят вечер. А и вече са достигнали съвършенството в любовта - да си мълчат влюбено заедно. Релаксират извън София. Пътували са до Виена за Гергьовден, до Париж за Нова година, до Солун, планират почивка в Гърция в края на юли, когато снимките временно спират за ваканцията на екипа на сериала. Последно били на вила край Перник, където кумували на сватбата на приятел на Ники. Саня не завидяла но булката за бялата рокля, защото вече се е виждала така и като модел, и в сериала.

Имаше нещо красиво, казва обаче Ники.

И двамата не смятат, че бракът е задължителен, и засега не усещат необходимост да се женят.

Не го отричаме, но не и на всяка цена да се случи, казва Саня. Тя е наясно със себе си и твърди, че не е от амбициозните актриси, които ще загърбят семейството и децата заради кариерата.

Много искам да имам деца и това ще стане, когато се случи, казва без никакви задни мисли 26-годишната красавица.

Родителите им също подкрепят решението им. Бащата на Саня е в Италия, където кара ТИР, майка й си е във Видин. Ники е син на известния режисьор Бойко Илиев и на дерматоложката д-р Мира Кадурина. Гостуват им често, ходят на вечери у тях, но без никакви официалности. Семейството приело решението му, че това е жената на живота му, съвсем нормално.

Бойко Илиев дори режисира бъдещата си снаха. Миналата седмица бе предпремиерата на авторския им спектакъл "Красотата ще спаси света" по "Идиот" на Достоевски. Той е първият режисьор в театъра, с когото работи, и тя се чувствала много респектирана от него. Но и той гледал да я поощрява.

Сега предстои италианска визита на Ники при тъста, макар че бащата на Саня също не би се намесил при избора й на съпруг.

Смятат, че от тях зависи дали Мартин и Елица ще оставят щампа върху имената и кариерата им. Не крият, че им е приятна популярността, и се радват, че сериалът е приет добре. Дори дотолкова, че не различават героинята от актрисата. Често жени спирали Саня по улицата да й се карат защо изневерява.

Ники пък се притеснявал, че ще го свързват с "Мело тв мания", след като 6 години е бил едно от лицата му. Убеден е, че от него зависи дали ще остане в съзнанието на публиката като Мартин, или ще наслагва образите в биографията си.

Дали са загубили, или спечелили Мартин и Елица от любовта на Ники и Саня?

Да, спечелиха, много си дадохме един на друг и заедно се развиваме, категорична е Саня.

Те не искат да променят нищо в Мартин и Елица. До преди време Саня е имала това желание, но нейната героиня много се променя с напредването на сериала - вече са снимани 100 серии напред. А пък Мартин си остава същият простак, смее се Ники, но пък се задълбочава в любовта. Той лично е далеч от образа на героя си и се забавлява от това, което играе.

Обясняват си успеха на сериалите с това, че зрителите преживяват проблемите на екрана, без да им се случват. Потапят се в чужд свят и могат да преживеят неща, които в живота няма да им се случат.

В България от сериал се печели слава, но не се и забогатява. Финансово не се оплакват, но са далеч от чековете, които получават световните звезди Но пък като сравняват с парите в театъра, разликите са на светлинни години.

Звезди? И двамата клатят глава отрицателно - това понятие в нашата действителност го няма.

Анджелина и Брад или Онур и Шехеразада? Не желаят да им слагат щампи. Ние сме си Ники и Саня и не искаме да ни сравняват с никого. Жегва ме нещо, като го гледам как се целува с други актриси, но все пак разбирам, че това е работа, оправдава се Саня. И аз не мога да кажа, че се радвам, като я гледам в чужди прегръдки, ама това е част от професията, признава Ники.

Изборите определено не ги интересуват. Както и политиката. Засега не виждат подходящата кауза, която да ги развълнува, за да я подкрепят, но призовава младите да гласуват, за да не решават само и единствено възрастните хора бъдещето им.

Саня би подкрепила нещо благотворително, но да не е показно и комерсиално. Трябва да е убедена, че си струва да вложи името си заради някого.

Засега обаче се е свързала единствено с Ники.

# 77
  • Варна
Статията е в съботния брой на 24 часа.

# 78
Изборите определено не ги интересували, както и политиката...Не съм изненадана.  Tired

# 79
  • София
някой може ли да ми разкаже какво се случи последно... Praynig
откак върнаха Марина и тя си изтърва салатата от гласа на полицая не съм гледала Embarassed

# 80
Някой питаше кой бил Емил Марков - Светльо. Ей го тук в добрите стари времена, когато имаше българско кино:
http://www.youtube.com/watch?v=FSgDLl0Pmh4
Тва ми е любим филм. Май първият, в който съзрях хомоеротичен подтекст в бг филм. Разбира се, може и да съм грешала. Тогава все още бях slashgirl  Laughing Mr. Green

p.s. Много тихо тук  Crazy

# 81
Ооо, Слаш, привет!  Hug Отдавна не си се появявяла тук.
То и аз, де. Но следя темата.  Mr. Green

# 82
Щом продължават да снимат,значи ще го пуснат септември. Simple Smile

# 83
Ооо, Слаш, привет!  Hug Отдавна не си се появявяла тук.
То и аз, де. Но следя темата.  Mr. Green
Ами имаме форум. Тема Крис/Валери, където основно прекарвам свободното си време Mr. Green Ела да ни видиш Crazy

# 84
Аз пък чакам с нетърпение "Без цици няма рай".  Twisted Evil

# 85
"Без цици няма рай"  Grinning Това ми звучи като един друг сериал "Силикон за рая" Shocked ... И аз го чакам с нетърение Sunglasses

# 86
Ами то май точно негова версия ще бъде. Диляна... попова ли беше... искала да участва, май и Руши също.

# 87
Да Диляна беше се явила на кастинг.И на мен ми звучи така .Може да е адаптирана версия както е и сериала "Забранена любов".Нали го има  адаптиран за доста държави .

# 88
  • В царството на мечтите
има ли новини от сериала

# 89
Вярно,че темата е ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ,но тъй като като стана дума за "БЕЗ ЦИЦИ НЯМА РАЙ" Нека ви напиша както прочетох днес в популярно списание у нас. Това ще е версията на "СИЛИКОН ЗА РАЯ" Simple Smile

ТВ маниаците у нас наостриха антени,когато наскоро медиите гръмнаха с новината,че ще се снима българската версия на хитовия сериал "БЕЗ ЦИЦИ НЯМА РАЙ"Камерата на филма ще се завърти през есента.Планира се новата поредица у нас от март 2010 г.,но още не е ясно в ефира на коя телевизия.Първоначално сериалът ще е от 26 епизода,но ако има зрителски интерес снимките му ще продължат.

Общи условия

Активация на акаунт