ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 21

• 45 428
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Tози Явор е много готин на живо - видях го няколко пъти в зала Фестивална. Само гласът му не ми харесва, като на филма.

# 436
Tози Явор е много готин на живо - видях го няколко пъти в зала Фестивална. Само гласът му не ми харесва, като на филма.

И аз много го харесвам, като някакво малко меченце е. Хихихи  Heart Eyes Heart Eyes Blush

# 437
  • София
а, и е по-висок отколкото изглежда  Flutter мммм

# 438
  • Варна
На мен сега след почивката на сериала, Андрей ми е по-симпатичен. Преди не можех да го дишам. Crazy
Героя му е някак по-мъдър. Wink

# 439
На мен Андрей не ми харесва, страшно ми е сух и ми изглежда един такъв слабичък все едно е болен от нещо. Нито героя му ме впечатлява с нещо, нито пък самия актьор. Докато героя на Фери е много миличък и сладичък и мисля, че до някаде и Фери е такъв.  Whistling Whistling  Hug

# 440
След последната серия ми се струва, че Кристиян ще се окаже син на Борис......или само на мен така ми се стори??? newsm78

Иначе след почивката тръгна по - интересно, но и аз изчаквам да се съберат 2-3 серии и ги гледам от торентите без реклами.

# 441
  • София
въобще няма да се учудя

# 442
След последната серия ми се струва, че Кристиян ще се окаже син на Борис......или само на мен така ми се стори??? newsm78

Аз нещо не съм разбрала такова нещо, кое те накара да мислиш така Confused newsm78

# 443
Момичета  имаше ли  филм.Нямах  възможност  да  го  ледам.

# 444
Имаше, да. Аз гледах от части. Пак за любовния триъгълник коло Маринчето. Яна и Тони се сваляха ииии Явор и Мария даже той я галеше нещо /май се й целунаха, но изпуснах/, видя ги Елица и се хвана за корема и избяга.

# 445
Много ми беше интересен този епзиод, интригата се задълбочава  smile3508 newsm62

# 446
и на мен ми се стори че Кристиян е син на Борис

# 447
и на мен ми се стори че Кристиян е син на Борис
Защо така ви се струва  newsm78 Аз нищо такова не съм забелязала ooooh!

# 448
Имаше, да. Аз гледах от части. Пак за любовния триъгълник коло Маринчето. Яна и Тони се сваляха ииии Явор и Мария даже той я галеше нещо /май се й целунаха, но изпуснах/, видя ги Елица и се хвана за корема и избяга.

Не успяха да се целунат, така свърши Явор като се приближи да я целува. А това за Кристиян и Борис нещо съм го изтървала, кога разбрахте че са баща и син?

# 449
  • София
Аз също си мисля, че Кристиян може да е син на Борис. Нали със Силвия са били влюбени преди да се появи Ана, а до колкото помня и годеници са били Peace

Общи условия

Активация на акаунт