ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 21

• 45 428
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • София
В този епизод сценария просто ме разби!
Първо сцената Маймуната, Марина и Митко беше така прекрасно измислена и изиграна, че просто! Confused
След това Яна и Тони... Rolling Eyes Кой го измисли това?!?

И накрая Явор безумно влюбен и сънуващ кошмари се мята да гали и целува Мара Павликенката! Sick

Направо не е истина! Confused

# 451
Първо сцената Маймуната, Марина и Митко беше така прекрасно измислена и изиграна, че просто! Confused

И накрая Явор безумно влюбен и сънуващ кошмари се мята да гали и целува Мара Павликенката! Sick

бълвоч отвсекъде си беше серията Sick

# 452
М не вярвам Кристиян да е син на Борис, аз мисля, че не го гледах от самото начало, но почти.. може да съм пропуснала нещо, но от това което съм разбрала Борис и Силвия са се харесвали, но не са имали нищо, неосъществена любов.  Confused Ако има още скрити братя и сестри ще стане много банално, поне за мен  ooooh!

# 453
Аз пропуснах серията,моля някой да я разкаже по-подробно. Praynig

# 454
Ами Буби накара Мартин  и Андрей да продават дрогата в клуба.
Марина помогна на Маймуната и баба му и отидоха да живеят в къщата на Асенови.
Марина и Андрей се скараха пак, за това, че Андрей изгонил Маймуната.
Елица отиде да търси Явор у Белеви и там поговори малко с майка му и тя си помисли, че бебето е негово.
Яна и Тони се сваляха..
Кулминацията: Явор оправи токчето на Мария Секретарката, Анастасия я беше натокала (нагласила) много яко, и те почти щяха да се целунат с Явор, като Елица ги гледаше и се хвана за корема, и така свърши  Wink Sunglasses

# 455

Съгласна съм, но пък Маймуната пак беше голям образ  Laughing Heart Eyes
Мелиса, серията отново беше накъсана и всяка сцена траеше по минута- две. С няколко думи, от тъпото бръщолевене на Елица, Надето реши, че е бременна от Явор и се втурна да му говори защо е изоставил момичето и неща от този род. Яна и Тони правиха театър на братчето му с няколко кашона и два скъсани чорапа  Sick. Беше супер тъпо и изкуствено, по едно време за маалко да се целунат. Мария- секретарката си счупи токчето на обувката и Явор като един същински рицар й се притече на помощ и й го поправи. Направиха я уж красива и той се втурна да я целува. През това време Еличка влезе пред вратата, видя ги и й стана лошо. Така свърши серията всъщност.
Стойо и баба му ще ходят да живеят в къщата на Мая. Марина се разсърди на Андрей, че ги е изгонил от апартамента и заедно с Маймуната спретнаха тъпичка сценка пред Митко, за да се съгласи да живеят в къщата на Асенови. Андрей и Мартин трябва да продават наркотици по заръка на Юри, но не бяха особено въодушевени. Буби се беше напила с някаква приятелка и влезнаха при тях да ги закачат- отново супер тъпа сцена. За друго не се сещам... Thinking

# 456
На мен много ми хареса Маймуната като разправяше,че баба му не заемала много място и можела да спи права Mr. Green Joy

# 457
   На мен лично взе да ми дотяга този сериал.Никакво развитие,прозрачен сценарий,малки серии.Да вземат да раздвижат разследването за отвличането на Марина,отношенията между Крис и Валери...Взеха да се излагат след почивката,а с такова нетърпение го чаках.

# 458
На мен много ми хареса Маймуната като разправяше,че баба му не заемала много място и можела да спи права Mr. Green Joy

Joy от целия епизод,това беше най-доброто  Joy

# 459
  На мен лично взе да ми дотяга този сериал.

И на мен. Не бях гледала няколко дни и снощи с изумление разбрах, че всъщност не съм пропуснала нито една серия.  Shocked Как е възможно? Сега мисля да пропусна още една седмица.
Искам да пусна петиция срещу Буби и секретарката Мария.  Close Ужасна игра и на двете актриси. Нема ли начин да разкарат образите им някак?  Close

# 460
След последната серия ми се струва, че Кристиян ще се окаже син на Борис......или само на мен така ми се стори??? newsm78

Аз нещо не съм разбрала такова нещо, кое те накара да мислиш така Confused newsm78

Когато Анастасия беше при Силвия и я изкара извън нерви, Силвия извади снимката на Кристиян, поплака си погали снимката запита се защо още го обича /предполагам за Борис ставаше дума/ и каза : "Трябва да разговарям с Борис." Може да греша, но ми се струва, че Крис ще се окаже син баш на Борис. И тогава ще стане еднаааа......

# 461
След последната серия ми се струва, че Кристиян ще се окаже син на Борис......или само на мен така ми се стори??? newsm78

Аз нещо не съм разбрала такова нещо, кое те накара да мислиш така Confused newsm78

Когато Анастасия беше при Силвия и я изкара извън нерви, Силвия извади снимката на Кристиян, поплака си погали снимката запита се защо още го обича /предполагам за Борис ставаше дума/ и каза : "Трябва да разговарям с Борис." Може да греша, но ми се струва, че Крис ще се окаже син баш на Борис. И тогава ще стане еднаааа......

Според мен няма малко логика. Защо тогава Силвия ще иска да се събират Кристиян и Елица?

# 462
  Ами тя знае,че Елица не е дъщеря на Борис.Може би иска синът и да е щастлив с жената,която обича.Може да иска да е по-близо до Борис ако младите са заедно.

# 463
  На мен лично взе да ми дотяга този сериал.

И на мен. Не бях гледала няколко дни и снощи с изумление разбрах, че всъщност не съм пропуснала нито една серия.  Shocked Как е възможно? Сега мисля да пропусна още една седмица.
Искам да пусна петиция срещу Буби и секретарката Мария.  Close Ужасна игра и на двете актриси. Нема ли начин да разкарат образите им някак?  Close

Недей така,че ако трябва да ги разкарват за лоша игра, първо трябва да почнат от Елица  Joy

# 464
Да де, обаче Елица е ключов образ.  Tired А тези двете какво дирят там... не е ясно. Снощи подскочих от нетърпение, когато Андрей предложи да бутнат Буби от моста, но не вярвам. Де късмет...

Общи условия

Активация на акаунт