ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 21

• 45 428
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  Ами тя знае,че Елица не е дъщеря на Борис.Може би иска синът и да е щастлив с жената,която обича.Може да иска да е по-близо до Борис ако младите са заедно.

Борис и Силвия знаят ли, че Елица не е дъщеря на Борис? Това съм го изпуснала.

# 466
  • София

Снощи подскочих от нетърпение, когато Андрей предложи да бутнат Буби от моста, но не вярвам. Де късмет...

Joy Joy Joy

Борис и Силвия знаят ли, че Елица не е дъщеря на Борис? Това съм го изпуснала.

Знаят, знаят Борис я е взел Анастасия с дете!

# 467
 Момичета, имам ново инфо. Ще го напиша с бели букви за тези, които не искат да знаят
Рони ( не знам дали така се казваше този, който го убиха в началото - ролята играе Тити Папазов) се оказва жив, покрил се бил в чужбина. Майката на Яна (която е в лудницата) се обесва там. По-късно Яна заминава с баща си в чужбина, махат я от сериала. Филип и Нора стават гаджета.
Когато вкарват Силвия в затвора, Нора отива да живее у Константинови. По принцип по сценарий не е трябвало да влиза зад решетките точно тя, ама самата актриса се е отказала да играе в сериала и затова са измислили това развитие на действието.
Надето започва да спи с полицая Светльо, именно тя разбира, че той е отвлякъл Марина.
Борис и той започва да спи със Силвия, ама нея пък нали я махат от сериала и човекът пка остава на сухо.

# 468
Стаси, мерси за инфото!   bouquet Аз май ще спра да гледам филма и ще те чета само тебе.  Laughing

# 469
Леле, Стаси, много интересно инфо, ама кога ли ще доживеем да го видим на екран...  Whistling

# 470
Това вече и аз не знам Wink

# 471
  • София
Стаси, мерси за информацията. А всъщност тя защо отива в затвора?  newsm78
Снощи и аз направо забравих, че ще го дават сериала и хванах само последните 2-3 минути. И да ви кажа, не мисля че Мара Павликенска играе толкова лошо.... Ми то такава й е ролята

# 472
Стаси,мерси  bouquet
А някой би ли ми разказал предите 3 серии ,че нямах време да ги гледам??? newsm78 Praynig Praynig Praynig Praynig

# 473
Това стана вече Забравена любов Laughing, защото забравих вече да го гледам. Mr. Green Добре, че го качват във вибокса, та изгледах новите серии. Mr. Green Нещо, нищо не ми е интересно сега. Освен някоя и друга реплика на маймуната и донякъде Явор и секретарката на Анастасия и дотам. А тия Яна, Филип и новото момче, направо не мога да ги понасям. Mr. Green

# 474
Стаси, супер инфо, от къде такива новини от кухнята  Laughing
На мен взе да ми става интересно и въобще пък не ми харесва Маймуната, нито ми е забавен.  Tired
Относно актьорската игра, да не казвам голяма дума, ама 99% от актьорите страшно много преиграват. Понякога си мисля, че аз ще играя по-добре от тях.  Sunglasses
Стаси, а някаква информация кога Елица ще разбере, че Явор и е брат  Party

# 475
 След като роди ще разбере, че й е брат, той й казва.
ББ : Силвия влиза в затвора, за да прикрие убийство, което извършва Крис.

# 476

Уф, те тоя затвор за нищо го нямат. Все едно в БГ най-нормалното нещо е да влезеш на топло  Joy

# 477

Айде Валери отиде... Laughing Laughing Laughing

# 478
Това стана вече Забравена любов Laughing, защото забравих вече да го гледам. Mr. Green Добре, че го качват във вибокса, та изгледах новите серии. Mr. Green Нещо, нищо не ми е интересно сега. Освен някоя и друга реплика на маймуната и донякъде Явор и секретарката на Анастасия и дотам. А тия Яна, Филип и новото момче, направо не мога да ги понасям. Mr. Green
Пак толкова като гледаш е добре Laughing.Кефи ме Елица фенка съм и  Mr. Green

# 479
В сериите, които ще бъдат излъчени в края на ноември, ще стане ясно, че Елица, освен сестра на Явор, е и негова, майка, баба и мащеха. А през декември ще лъсне покъртителната истина - Елица е мъж!!! Чaкат ни прекрасни мигове с любимите герои.

Общи условия

Активация на акаунт