ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 21

• 44 712
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Явор и Мартин не можеха да се траят, кога пък толкова близки си станаха, та си говорят чак приятелски.

ами те са си баджанаци ли им се казваше или бъркам  newsm78

Ами доколкото съм запозната, Мартин трябва да е шурей на Явор, по линия Елица.
По линия Софи, може и баджанаци да се каже. Joy

# 661
А пък тия дребните, направо ме карат да гледам сериала във вибокса, та да мога да превъртам. . #Cussing out
Точно там го гледам на последък и спокойно си превъртам Grinning

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 14:52 от Наоми

# 662

Точно там го гледам на послудък и спокойно си превъртам Grinning

Умно моме си ти. Laughing

# 663
Аз пък си го гледам по тв и ме кефи  Mr. Green

# 664
  • София
М/у другото, още от онзи ден ме чопли нещо. Видяхте ли Филип как си боцна иглата, с която си шиеше дънките в облегалката на фотьойла, където после онова девойче седна(забравих и името) Simple Smile

да спомням си я сценката, какво точно мислиш че може да изскочи от там? Не съм се замисляла върху това, аз единствено си мислех че разчисти като ги вкара под възглавничките Wink
Нищо не очаквам да изскочи.,просто тя да се набоде.  Simple Smile Броя го като недоглеждане на екипа.

# 665
yoli4ka - аз пък си помислих че това с иглата може да е начало на някаква зараза, то от сапунка всичко да очаква човек Wink

# 666
Аз го разтълкувах като възможност за някакво сближаване между Нора и Филип  Mr. Green

# 667
И на мен нещо ми опротивя сериала.Много изкуствена игра,ама отвсякъде....Яна и циганина.... ooooh!ужас,Филип и Нора.... ooooh!ужас Явор,Елица,Силвия.... Sickнаправо ми се драйфа.И тая Силвия с нейния грим, тонове грим,чак страшна като мъртвец. Confused

# 668
На мен не ми се върза сцената: идва Борис и тя отваря бялата врата да му покаже нещо, отиват вътре, а аз съм останала с впечатлението че всъщност там им е спалнята, след това ги дават във ателието, което всъщност е под наем, дето дъщеря й и приятеля й направиха за нея, или просто филма е влез излез през някаква врата, без да се засичат събития и прочие. Ще го намеря да го гледам отново, може пък и аз да бъркам нещо newsm78

# 669
На мен не ми се върза сцената: идва Борис и тя отваря бялата врата да му покаже нещо, отиват вътре, а аз съм останала с впечатлението че всъщност там им е спалнята, след това ги дават във ателието, което всъщност е под наем, дето дъщеря й и приятеля й направиха за нея, или просто филма е влез излез през някаква врата, без да се засичат събития и прочие. Ще го намеря да го гледам отново, може пък и аз да бъркам нещо newsm78
Те й направиха ателие в стаята на Крис. Не е под наем. Поне аз така разбрах.

# 670
Ясно! Значи грешката е в моя телевизор Crazy
Благодаря ти villiana   bouquet

# 671
Явор и Мартин не можеха да се траят, кога пък толкова близки си станаха, та си говорят чак приятелски.

ами те са си баджанаци ли им се казваше или бъркам  newsm78

Ами доколкото съм запозната, Мартин трябва да е шурей на Явор, по линия Елица.
По линия Софи, може и баджанаци да се каже. Joy

По отношение на Софи са баджанаци, ама по отношение на Елица двамата са доведени братя (нали единият й е брат, а другият е доведен брат)...

# 672
Гледам всеобщо е мнението че сериала стана блудкав. На мен ми е и доста кратък, докато се загледаш и той свърши...
С Яна и нейните каузи страшно прекалиха, то бива ама чак толкова не бива...
Елица продължава да си ме дразни вече не знам колко месеца се мъкне след Явор след като той така упорито си я "реже" всеки път  Wink
Наистина по въпроса със Светльо няма никаква развръзка, ама то за 20мин, кое по напред  Sunglasses

# 673
вече започвамд а си мисля, че това с каузите на Яна го преекспонират така, защото краят на цялата история ще е фатален.
Може да убият Тони.
Нали има поговорка, че пътят към ада е постлан с добри намерения  Shocked

# 674
Не стига,че е блудкав сериала, действието е монотонно като интонацията на Елица, ами  пак няма да го дават  Crossing Arms Язък за рекламите цял ден... Тази вечер ще видите  Mr. Green

Видяхме  Peace

Общи условия

Активация на акаунт