Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са специалистите по фетална морфология в ТОРАКС в Пловдив?
Какви са преживяванията на други майки с близнаци?
Какви са съветите за спиране на кафето и цигарите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са специалистите по фетална морфология в ТОРАКС в Пловдив?
-
Какви са преживяванията на други майки с близнаци?
-
Какви са съветите за спиране на кафето и цигарите по време на бременност?
Форумът предлага съвети за спиране на кафето и цигарите по време на бременност, като се споделят лични преживявания и опит. Съветите включват постепенно отказване, консумация на повече течности, консумация на храни като мюсли с кисело мляко, сушени сливи и приемане на фибри и вода за проблеми с тоалетната.
-
Какви са преживяванията на майките с кърменето и какви съвети се споделят?
-
Какви са мненията за изследванията и специалистите по здравно осигуряване?
и така или иначе се налагаше тъй като нямам намерение да се връщам пак
Имам дъщеря на 11 години и два спонтанни аборта.
За съжаление имам контракции и ми изписаха магнезий. Ще натъжа и мъжът ми, защото май до края секса ще е мираж за нас
Да се радва, че съм единствената бремка..и то знаеш ли какво стана след мен за срок от месец бремнаха още две..
абе хора всякакви, "лекари" всякакви...да не му се налага на човек, ама няма как.
Щерката я видяха в седми месец, все се въртеше диването при прегледите. Сега се надявам по- рано да разбера пола. Честно казано, мисля, че е момче
Като си представя колко кашона с розови дрешки от Сиска чакат на тавана... Но аз си мисля, че бебето е момче! Въпреки че такова чувство имах и с дъщеря ми, той затова мъжът ми изобщо не ми вярва на предчувствията
. gitadam, и на мен са се опитвали да ми дават разни акъли от този род и честно казано съм се повлиявала на моменти. Но аз по принцип съм си малко серт
. Ми да спестяват като искат бе, какъв им е проблема. Аз честно казано толкова пъти съм се опитвала да спестявам, получавало се е, но не ме е направило по-щастлива. Живей си живота, както на теб ти е приятно, никой няма да ти върне пропуснатите моменти
.
, но има време докато разберем поне още 2 месеца. И аз имам основите неща от дъщеря ми: количка със зимен кош, кош за кола, корито, стол за хранене, легло, сума ти играчки....... Даже си мислех да не купувам нищо, защото имаме и дрешки унисекс за началото, а и момента с подаръците е неизбежен, колкото и да не ми е любим