Ние сме далеч все още от самостоятелното седене.

rrhh-Ани това със заиграването при вас ми е до болка познато!
За обръщането не се притеснявай,според мен е нормално.И Биси имаше един период,в който спря да го прави.Ама после започна пак,като невидяла...Побърках се.

Сасано права си,рано е да я отделяш в друга стая.Щом още кърмиш няма да ти е много удобно постоянно да тичаш насам-натам.Изчакай още.
За обиколниците-ние имаме решетка и от двете страни,така че не е проблем закрепването.Единствената идея,която мога да ти дам е да прежалиш леглото и мъжа ти да направи няколко дупки с бормашина...
Ще изглежда сякаш така е купено,а и е по-сигурно според мен. 
За нокътчето най-добре отидете на лекар да го видят,че не звучи добре и сигурно я боли.Иначе ако има гной Ихтиола върши чудеса.Намажи пръстчето и го бинтовай,за да седи на мястото.До сутринта ще е издърпало гнойта (ако има).

zina_ добре дошла и блазя ти за почивката.Как имаме нужда и ние...

Като ви чета за захранването,чак не мога да повярвам.Моята ламя (да чукам на дърво) яде всичко.Вече сме въвели всички зеленчуци,плодове и меса.Всичко хапва.Може би най-неприятно и беше пюрето от броколи с ориз...
Но спрях да го давам.С кашите обаче сме във война,не ги ще и това е.Мисля си,че е защото я захраних с каша и тя се отврати.Сега ще започваме попарки пък да видим...

За количеството-оправя си бурканче от 190гр като стой та гледай и то на веднъж.
Понякога и АМ си иска след пюрето... 
Иначе се храним с пюре и каша по три пъти на ден.Сутрин,следобед и вечер в 17.30.
Сутрин обикновено плодово,следобед месно и вечер каша (с кански мъки) или зеленчуково.И ги редувам.

-трещят едни гръмотевици,а тя си играйка и да не я занимават 
,Рая е ходила до морето,но плажче още не сме правили...но,предвиждам и това да стане.

Блазе ви за татито, че има повече свободно време, да ви обръща внимание. Нашия някой път работи до 21.00-21.30, а така ми се иска да прекарва повече време с нас, но няма начин и на него не му е лесно.

спирам вече