Отговори
# 195
miIV-Milena Ivanova Марти е страхотен и много,много порастнал.Много уверено си седи,браво.
Ние сме далеч все още от самостоятелното седене. Tired
rrhh-Ани това със заиграването при вас ми е до болка познато!  Crazy  Laughing
За обръщането не се притеснявай,според мен е нормално.И Биси имаше един период,в който спря да го прави.Ама после започна пак,като невидяла...Побърках се.  ooooh!
Сасано права си,рано е да я отделяш в друга стая.Щом още кърмиш няма да ти е много удобно постоянно да тичаш насам-натам.Изчакай още.
За обиколниците-ние имаме решетка и от двете страни,така че не е проблем закрепването.Единствената идея,която мога да ти дам е да прежалиш леглото и мъжа ти да направи няколко дупки с бормашина... Wink Ще изглежда сякаш така е купено,а и е по-сигурно според мен. Hug
За нокътчето най-добре отидете на лекар да го видят,че не звучи добре и сигурно я боли.Иначе ако има гной Ихтиола върши чудеса.Намажи пръстчето и го бинтовай,за да седи на мястото.До сутринта ще е издърпало гнойта (ако има). Hug
zina_ добре дошла и блазя ти за почивката.Как имаме нужда и ние... Tired

Като ви чета за захранването,чак не мога да повярвам.Моята ламя (да чукам на дърво) яде всичко.Вече сме въвели всички зеленчуци,плодове и меса.Всичко хапва.Може би най-неприятно и беше пюрето от броколи с ориз... Sick Но спрях да го давам.
С кашите обаче сме във война,не ги ще и това е.Мисля си,че е защото я захраних с каша и тя се отврати.Сега ще започваме попарки пък да видим... Simple Smile
За количеството-оправя си бурканче от 190гр като стой та гледай и то на веднъж. Crazy Понякога и АМ си иска след пюрето... ooooh!
Иначе се храним с пюре и каша по три пъти на ден.Сутрин,следобед и вечер в 17.30.
Сутрин обикновено плодово,следобед месно и вечер каша (с кански мъки) или зеленчуково.И ги редувам.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 22:01 от ♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣

# 196
  • София
Здравейте и от нас  Simple Smile

Отдавна не съм писала. В момента Марти си играе и аз сядам да пиша, че идва време за кашата ... и после, надявам се, разходка  Simple Smile

Чета за нови постижения на малките декемврийчета, браво!

Ани, относно обръщането, Марти се обръща само по корем, обратно почти не го прави (а това му беше по-лесното упражнение в началото), не знам дали да се притеснявам  newsm78

И продължава да се буди всяка нощ в 4.30  Rolling Eyes Обикновено пие вода и заспива, но снощи нищо не помогна и в 5.15 се кърмихме. А отдавна се беше отказал да суче нощем. Не мисля, че е от зъбите. Мислите ли, че се буди от глад, след като обикновено заспива след няколко глътки вода? Може пък да е нормално, след като заспива в 21.30 най-късно. И както от няколко дни бяхме минали на 5-кратно хранене, днес май ще е 6-кратно.

Днес бях на АГ профилактичен преглед. Взеха ми цитонамазка, надявам се резултатите да са добри. Все още нямам цикъл (не че се оплаквам  Simple Smile), но се чудех дали е нормално. Според лекарката е. Мамите, които още кърмят, имате ли вече цикъл?

Сасано, захранването и при нас не върви гладко, но имам чувството, че е по-добре от преди. Аз започнах захранването с каша и Марти я яде с охота, така отваря устичката  Simple Smile Зеленчуковите пюрета обаче са ни проблем. Ако може да ядем само тиква  Rolling Eyes Затова когато не иска нещо, съм готова да го смеся с тиква  и що-гпде стават нещата. Опитай!

Исках още нещо да питам, ама забравих  Embarassed Ще пиша пак, като се сетя.

# 197
 Малииии,такава буря имаше тук  Shocked изправи ми се косата,а малката -пълен непукист  Sunglasses -трещят едни гръмотевици,а тя си играйка и да не я занимават Joy
 Ау,гледам Мелиса и Марти топнати в басейнчета  Heart Eyes ,Рая е ходила до морето,но плажче още не сме правили...но,предвиждам и това да стане.
 Вчера бяхме на панаир,на бубата много й хареса,но като се прибрахме получих пак сума ти упреци по скайпа от свекърите(в англия са,слава богу) как може,разбираш ли,да не дам на детето кебепче да си опита  Shocked тя вече била голяма...и да съм я слагала права да стои,че изоставала,трябвало да ходи вече  Shocked,то детето не може да стои седнало самичко,аз да я мъча да стои права...Охх,на всичкото отгоре ще си идват за цял месец сега юли и не знам как ще си опазя детенцето  Crossing Arms
 Оплаках се,добре че сте вие,че нямам на кой друг  Hug
 И честит празник на именниците   bouquet

# 198
  • София
Princess Leia, да ти е жива и здрава Никита и споделяй как върви захранването  feeding
Аз в началото също бях със запушени канали и това бяха най-кошмарните ми 2 месеца  Confused Но всичко минава и се забравя. За съжаление не успях да кърмя дълго, но и на това, което направих съм доволна- колкото толкова, важното децата да са добре  Heart Eyes
Tmama, при нас заспиването преди беше голям проблем. Като дойдеше вечер за лягане, направо лошо ми ставаше, голям рев беше, голямо чудо  ooooh! Но сега вече всичко отшумя и Митака си заспива с 15 мин игра и гушкане  Peace Блазе ви за татито, че има повече свободно време, да ви обръща внимание. Нашия някой път работи до 21.00-21.30, а така ми се иска да прекарва повече време с нас, но няма начин и на него не му е лесно.
verita76, пиши по често тук и няма да усетиш как ще се изнижат дните и татито ви ще е вече при вас, макар да знам колко е неприятно, когато го няма  Sad  Hug

♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣, леле ама Биси е станала вече голяма госпожица, браво на милата ми  Hug Дано сега да е спокойна след ваксината, а за зъбчетата- щом ще излизат вече, дано да е безпроблемно и да не ги усети  Hug
Жени, а на вас честити ви даже две зъбчета   bouquet
miIV- Milena Ivanova, много се радвам, че Марти е добре и не го боли вече възпаленото. Голям красавец е на снимките  Hug
Сасано, за обиколниците ние сме с решетки и аз съм ги вързала на тях, но и малкия постоянно ги повдига, играе си с тях и си пъха главата под тях  Joy
За нокътчето на крачето, бих те посъветвала да се консултираш с лекар  Naughty
zina, аз давам каша всеки ден, а на обяд давам плодово или зеленчуково пюре, а вечер местно, като винаги си дояжда с АМ. Не смятам да замествам скоро хранене, защото според мен сега най-важно е млякото, другото е само да опитва други вкусове. Пак казвам, това си е мое лично мнение и само го споделям  Peace
maigto, не се притеснявай за обръщането. И ние все още се мъчим, макар че има вече постижения, но все още му тежат дупе и коремче  Laughing

Честити месечинки на сладките бебоци   party006
Благодаря ви момичета за пожеланията за именният ми ден   bouquet  Hug

Честит имен ден и на petichkata, и на всички други които празнуват днес   bouquet

Лелее, че дълго стана, съжалявам  Blush спирам вече

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 18:42 от petya_

# 199
# 200
Лелеее, Пете, Мити е невероятен !!!  Heart Eyes
Както и всичките ни декемврийчета  Hug

# 201
Петенце ама той е страхотен бе!  Grinning
Сякаш е излязал от някоя реклама....Мале това момче що женски сърца ще разбие....
Да го нацелуваш по сладката муцунка от нас. Heart Eyes

# 202
  • USA, Steak State
Честит имен ден на Петя:

Това на Митко е професионална снимка, нали?Много е добра, къде сте я правили?

Имаше въпрос за шейка.Аз го правя с порцията мляко ,която си яде обикновенно и едно цяло плодово пюре.Обикновено не изяжда  целия шейк, но и такива случаи е имало.
След 2 часа сме на консултация и след това ще се отчета.
Честита месечинка на порастналите бебоци днес!

# 203
  • София
Забравих да поздравя Петя и всички, които празнуват днес.  Embarassed Пожелавам ви здраве и много щастливи мигове   bouquet

Петя, много хубава снимка  Simple Smile

# 204
  • Пловдив
maigto   аз си мисля, че щом са го правили  не е чак толкова тревожно, повечко ги домързява и им натежават дупенцата.А за кърменето може и да е гладно детенцето кърми си го .Пък и щом си спи от 9 часа е нормално да е огладнял юнака в 5-6 сутринта  Hug има и такива периоди.Ние сме на АМ / Sad отдавна /и затова хапваме в 9 и се събуждаме към 8 - 8.30 .

Rbaby1 мерси за "лека" ще го имам предвид ако се наложи.Иначе за нокътчето за Карина на Сасано става въпрос и се надявам да го прочете и да и помогне  Hug !

denibs не им обръщай внимание на свекитата, пропускай ги и не си го слагай.Ти решаваш как да го гледаш детенцето , а те "съвети" нека си дават.

Петя манекен отглеждаш ти  Grinning

# 205
  • sofia
Здравейте момичета!Честит Петровден на всички празнуващи!Да ви кажа честно,аз Вики никога не съм я изправяла да я уча да стои права(мислех че ставите на дете на тази възраст не са готови,за тежестта)А сега когато сама реши да се изправя-няма спокойствие в къщи вече!Като се умори не се пуска да падне,а стои и плаче,когато успея да и откопча побелелите от стискане пръстчета и я поставя да седне или легне-пак рев!Ето да ни видите:

# 206
  • sofia
Леле,уж я смалих?!!!ИЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО!!!!!!!!!!!!!!!!! Embarassed

# 207
  • София
Благодаря ви, милички, за хубавите думи  Hug Hug

Елис, да снимката я правихме в професионално фото в мола. Голям зор е да накараш едно бебе да се засмее, и при положение, че някъв непознат батко му вика насреща "пика, пика, бу"  Joy Както и да е, де- от всички си избрахме да си вземем тази и още една с усмивка  Grinning

ILIANA30, малката яко се е хванала за кошарата и си стои милата  Heart Eyes и аз чакам този момент с нетърпение, но сме далече още май  Heart Eyes

# 208
  • USA, Steak State
Oooo знам какъв зор е... малката я снимахме когато беше на 3 месеца и УЖАС.Лелката и се смее и лигави насреща, ама нашата нали си е Усмивка и и се връзва

# 209
rrhh-Ани корегирах грешката Peace мерси.Днес съм много отнесена,за втори път ми се случва да объркам нещо. Laughing Crazy
ILIANA30 браво на Вики.Много се радвам.
Като гледам всички бебоци започват един след друг да се изправят.Порастват дечицата,а сякаш вчера беше декември...
И аз като Петя нямам търпение да видя Биси права. 1crib
За снимките-голям купон е да се правиш на шут за да накараш едно бебе да се усмихне.Ние като снимаме Биси винаги сме двама.Единия дебне момента,другия прави маймунджълъци. Laughing
Петя,а какво е "пика, пика, бу"?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт