Отговори
# 210
  • София
♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣ , това е като нашето "дзак" поамериканчено  Joy

# 211
  • sofia
Момичета да ви питам,докога трябва да стерилизираме шишета и биби? newsm78

# 212
♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣ , това е като нашето "дзак" поамериканчено  Joy

newsm10 аха,ясно. Grinning

# 213
ILIANA30 аз мисля в края на 6м да спирам с това досадно стерилизиране.Освен това не виждам вече смисъл.Биси хапва всичко,пъха каквото намери в устата и идеята вече се губи. Peace

# 214
  • sofia
·˙♥Rbaby1♥˙,мерси за бързия отговор.Всъщност и аз така си мисля,но реших да попитам все пак Peace

# 215
  • Пловдив
Rbaby1  не е грешка мила аз доуточних , за да го види Сасано, че ще и е от полза .А иначе с малките бонбони енергията си е малко кът вече  Laughing, та е нормално понякога да даваме "заето".

ILIANA30   страхотна снимка с изправената кукла.Аз стерилизирам вече все по рядко.Няма смисъл вече с това хапване на всичко около тях.Основно  пускам стерилизатора за нови биберони и шишета, шишета, които съм ги разнасяла при пътуване, гризалки нови или изпускани навън.Точно сега вадя разни нови неща купени днес та между тях и пуснах всички шишета ей така , за да напълня втори път стерилизатора.

# 216
  • USA, Steak State
Аз отдавна не стерилизирам, новите биберони и шишета си ги мия с обикновен препарат за съдове.
То от тази стерилизация какво, преди 1 час малката разпердушини списание на Виктория Сикрет и реши, че става за лапане.Докато се усетя сигурно си е хапнала мъничко, щото и вадех парченцата от устата.
Ние се върнахме от педи.Принцесата е 7.600.За 2 месеца е наддала 1кг и 100гр.
Пак и биха 4 ваксини, милата как плака Sad Ама бяха последните, на 9 месеца ще и вземат кръв от пръстчето само.

# 217
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро ютро мацки и бебчета!

Да ви сервирам кафето и закуската

Ние се "завърнахме" във форума. Почти прииключихме с ремонта има само няколко леки довършителни работи.

Никола оспяхме да го разболеем с течението дето само правехме.  Sad Само кашля, но неспира особенно както сигурно се досещате през ноща. В съботата даже отказваше да яде, но премина вече почти. Довечера се прибира и Йоана от морето.

Честито на всички, които имаха празници тези дни и ги пропуснах. Сега отивам да ви чета.

Хубав и усмихнат ден от нас!

# 218
Охо, сядам на кафенце. Не съм мигнала почти тази нощ, баща ми ме събуди с телефона. Да не повярвам, ама баткото играеше при мен около леглото, на пода и си траеше. Дидо спа много неспокойно. Рева на 20 минуту и така и не можах да спя, но и той не спа де.Не е вдигал Т, определено не беше топъл, първия път към 2ч беше наакан, но после просто ревеше, чак на писъци го избиваше. Нахраних го в 3 и му дадох АБ /понеже е на 8 часа и не можах да го наместя в по-добри часове/. А сутринта в 6 след порция рев му дадох да подхапне малко и заспа. Ей го, спи сега! ooooh!
Това чудо не би бяхме преживявали  ooooh! Crazy Т.е. аз, защото бащата и баткото се гушкат на спалнята и са си спали цяла нощ....

От вчера сме на Аугментин. Заради носния секрет и Т, има инфекция от стафилококи пневмоняе, и това след Бактрубана. Rolling Eyes Утре излиза стерилната урина, дано там е по-добре положението....

Нина, много хубаво, че на детенцето му минава, той кашля ,така ли?Как го лекувате? Вече ще събирам съвети, защото имам чувството, че други дечица и хремата борят за седмица, и кашлица за по няколко дни до седмица, а моите ако ги гепне нещо по цял месец се влачат болни, и като се застъпят - ние сме перманентно на лекарства, лекари и мъкнене... Дано да оздравее малчо Никола!

# 219
  • Пловдив
Добро утро мами!За захранването-въвела съм картоф,морков,тиква,пъщарнак.На тиквичката се муси-има си предпочитания детето.Скоро ще опитам и с плодовете как е но сигурно ще ги харреса.В началото на захранването като видеше лъжицата и стискаше устенца и реших да изчакам 1 седмица.След това не съм имала проблеми.Реших да се водя по детето,защото знам че на сила хубост не става.Отби се рано от гърда и вече 6 месеца цедя и давам кърма от шише.Трябваха ми 4 месеца мъки да се светна че проблемите с каналите са от помпата и след като я смених вече всичко е ОК.Днес ще я водя на лекар,че нещо на кутренцето на крачето е доста зачервено около нокътчето.Нашата педиатърка е в отпуска,няма заместник така че ще я водя на частен педиатър.Дано поне като си плащам да ми обърнат повече внимание,че на тези консултации само отбиват номера.Успешен ден!

# 220
Здравейте мамчета  Hug и сладки бебоци  Hug
Рени радвам се, че се завърна   bouquet при нас! Виждам, че Биси е наддала много добре, а ти се притесняваше  Hug
При нас положението със захранването е трагично  Sad Славяна си хапваше всичко с голям апетит, но от няколко дни реши, че не иска нито зеленчукови, нито плодови пюрета и сега караме само на мляко  Sad Решила съм тази седмица изобщо да не и показвам лъжица и бурканче. Ще пробвам другата седмица. В четвъртък сме на консултация и ще видим педи какво ще каже.
Аз стерилизирам само новите неща. И аз не виждам смъсъл от тази процедура вече, защото Славяна лапа всичко наред.
Бързо оздравяване не болните дечица  Hug
Честита месечинка на порасналите сладури   bouquet
Лек и усмихнат ден от нас  Hug

# 221
                                              Добро утро и от нас  bouquet
 Нинка, мерси за закусчицата.
 Тази сутрин ни сложиха и 3-я Пентаксим, най- накрая след гадния вирус.
  Чаено момиче, и Александър беше със същите симптоми, но до 10 дни всичко мина. Педиатърката му изписа адреналинови капки за нослето и назначи промивки с физ. р-р, а АБ, който ни предписа беше Оспамокс на 12ч., за да не се получи бронхит. Отделно по 1 ампулка- 2,5мл. вит. С и сиропче Проспан по 2,5 мл. Но ако още имате кашлица мисля, че спокойно може да му даваш сиропче. Освен всичките "илачи", които ти изброих аз давах и чайче от лайка, но разредено... Желая ви бързо оздравяване до моренцето
 А сега имам и едно въпросче към мамите, които дават АМ- Аптамил 2. Дали и при вас като правите млякото се получава една пяна, която и след 10-15 мин. неизчезва. Струва ми се странно Thinking. Аз от 20 дни минах на АМ, че кърмата намаля и още немога да свикна. А и още нещо да ви попитам- горе-долу вече и от 20 дни ми идва мц  Crazy, но не както обикновенно, а за ден- два, после след  2 дни отново и така Crazy дали е нормално?
  Дълго стана Embarassed
   Хубав ден на всички и честити месечинки на сладките бебоци smile3525

# 222
  • Пловдив
Нина   bouquet много си пъргава!Благодарско за кафенцето!

Жени ние сме на Селия и при нас става пяна, но не винаги.Забелязала съм, че става ако е по-топла водата .

Днес Габи става на половин годинка почерпете се за нейно здраве !

Весел и усмихнат ден  Hug

# 223
Добро утро мами. Wink Нинка,благодаря за кафето и закуската,много си ранобудна за разлика от мен. Embarassed Радвам се,че Никола е по-добре вече.
Чаено момиче много ми е мъчно за това,което си преживяла и много добре знам какво е.  Hug И Биси се разболя миналия месец (зарази се от мен  #Cussing out ) и бях се побъркала от притеснение.Точно както казваш ти,будеше се с рев и писъци през 20мин нощем... ooooh!
Само да ти кажа,че и тя беше на същия АБ, и и докара невероятно разстройстово,акаше по 10 пъти на ден. #Crazy Освен това изгуби апетит и не искаше да пие АМ,та две седмици само на пюре кара,а аз и давах насила АМ със спринцовка,понеже на тази възраст не може цял ден да не е близнала мляко.
Все пак силно се надявам при вас да няма странични ефекти от АБ.
На мен ми се видя много приятен за бебе,но след втория ден започва да мерише.... Sick
Princess Leia и Биси не е голям фен на тиквичката...Иначе не се притеснявай,постепенно ще свикне да си хапва и като види лъжицата ще отваря уста,вместо да я стиска.Както и сама си писала води се по детето. Wink
Геви много се радвам,че и ти се завърна.Липсвахте ми със Славянка. Hug Да,наистина за моя радост Биси е наддала много добре въпреки боледуването.Толкова се успокоих,че всичко е наред и изследванията (кръв,урина) са ОК.
И аз мисля да дадеш почивка на куклата.Нека си пийва само АМ щом иска.Хубавото е че поне иска нещо. Peace Стискам палци за четвъртък и да пишеш как е минала консултацията.
Жени Биси яде Милумил и също се получава огромна пяна,която не се маха,просто си остава в шишето.Според мен си е нормално.Пяна нямаше единствено когато слагах капки Саб Симплекс.
А за странния МЦ най-добре питай гинеколога си и отиди да те видят.Дано всичко е ОК. Peace
rrhh-Ани мерси за почерпката и честита половин годинка на куклата Габи.  newsm59  ura
Да расте умна,здрава и щастлива и много да слушка мама и тати. Wink

А сега и аз да попитам нещо.
Вие какво давате на дребосъците преди лягане,само АМ или?!  newsm78
Биси по принцип пие само АМ преди сън по 180мл.Пробвах да и слагам по една лъжица бананова каша в млякото за да става по-гъстичко и да я засища,но така не го ще.
Снощи както винаги и направих 180мл и като свърши видимо изглеждаше още гладна.Та и направих допълнително още 60мл и ги изпи и тях.Общо 240мл  Shocked Най-странното е че и след това продължи да гледа към шишето след като я вдигнах да се уригне... Crazy

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 12:38 от ♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣

# 224
  • Пловдив
Rbaby1 благодаря за пожеланията , да се връщат на Биси и на семейството ти многократно  Hug !
Габи яде само АМ по 160 /вода/ или 170 готово АМ като последно хранене, но ние сме родени в края на месеца и сме назад със захранването , та не зная дали ще съм ти от полза много с отговора. Hug

Общи условия

Активация на акаунт