Дадох вчера за втори път парченце жълтък, дали нещо не го прецаках така? Или от изпотяването да се е обринал... не знам, но най-вероятно АБ-то прави реакция. За
съм, за чий ми беше да дам жълтъка вчера пак, трябваше да съм малко по-предпазлива и умна.Не кашля! Засега! Само нослето му хърхори.
Даваме му чай от лайка, не че го пие, аз взех инстантен на Хип, за да не правя запарки. Капки Виброцил в носа и промивки, дано помогнат . но сега най-вероятно ще сменят аугментина, видяло се е .... и баткото има алергия към него, откъде да знам, че и малкия е като батко си!

R baby, най-вероятно просто си вдига дозата АМ, така че предлагай й повечко вече. На 6 месеца пият около 160-200 мл АМ, всеки различно, а и понякога самит деца веднъж искат повече, веднъж по-малко.
Аз във вечерното АМ слагам бисквити, даже Дидо вече не го иска чисто, все гледам нещо по-така да сложа - лъжичка каша, или бисквита, но ми се искаше и да е на чисто Ам понякога, та настоявам да си го пие така.
Да радва мама и тате и да порасне голяяяяяяяяямаааааааа кукла 

и обиколниците! Рени точно взех ихтиол, но така и не го ползвах. Санчес точно и моята идея беше за тези кукички с двойно лепкащо и днес като купя ще видим резултата.